❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Kızlar ya pazar günü karınca büyüklüğünde pembe leke geldi nokta gibi böyle.. 1kere gördüm sonra hep tertemizdi.. Şimdiye kadar yine tertemizdi demin saç gibi incecik pembe gördüm yine akıntımın içinde (afedersiniz midenizi bulandırdım ama anlatmam gerekiyordu ) sizce ne olabilir yaa.. Benim adetim böyle olmaz ki damla gelir kırmızı gelir direk bu kadar az anlamadım namaz da kılamadım şimdi ne olduğu belirsiz ...
SelanikMuhaciri suzansu masal2994 S selifor hepiniz bi bakın kızlar ya çok üzgünüm

Yerleşmedir kuzum o ya hadi inşallah ❣

Bencede yerleşme olabilir cnm tam sökülmedigi sürece umut hep vardır ttlim bırak o pastayı kalori o kötü kötü

adet dönemimde bikaçgün yedim ama çok değil canım taze incir günde 1 tane faln yedim. ben o akıntıyı pazar akşam üstü gördüm ertesi güne kadar anca çatlar dedim ama içim rahat etmedi gecesini değerlendirdik sonra ertesi gün geceyi değerlendirdik işte sence beklemem mi gerekirdi pazar günü

Ya canim bak sen sevinmen gereken şeye uzuluyorsun. Herzamanki gibi bi akıntı olmaması ne kadar güzel bunu biliyor musun demekki bu ay o monoton aylardan değilmiş çok şükür ,bırak kendini rahat bunları gördüğüne sukret içerde farklı şeyler oluyor belliki.adet te olsan bu dediğin beni umutlandırdı .bekleyelim akşamı.Allah büyük.

Canim benim nasip kısmet bu ay böyle denemiş olursun olmadi mi o Zaman birde o akintiyi gün içinde gördüğünde sabahı çalışma yaparsın her iki türlü nasibini aramış olursun.bu ay tahrikleri herşeyi yaz B itanem kağıda .tek tek .nasip olmazsa ki inşallah olur da gerek kalmaz bidahaki aya karşılaştırma yapmaya.
Olmadi mi o Zaman gelen ayda yaz herşeyi akintindan ağrılarına kar saat saat not al kuzum .

İnşaallaj hayır olur sonu.. Çok umutsuz oldum inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…