• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

İnşaallaj hayır olur sonu.. Çok umutsuz oldum inan :KK43:
Olma olmayacaksin da . Kız Allah dan umut kesilirmi.
Asla bir daha duymucam evet uzulursun normal hatta isyan etmeden ağla ama umut kesip mutsuz olma. O kadar Rahmeti olan Allah saniyormusun Rahmetinden seni mahrum bırakır.Allah en güzel plan yapan dir .Bekle kuzum biraz sabır

Olma olmayacaksin da . Kız Allah dan umut kesilirmi.
Asla bir daha duymucam evet uzulursun normal hatta isyan etmeden ağla ama umut kesip mutsuz olma. O kadar Rahmeti olan Allah saniyormusun Rahmetinden seni mahrum bırakır.Allah en güzel plan yapan dir .Bekle kuzum biraz sabır
Amenna tabiki Rabbim büyük.. İnsan buruk oluyor işte :cry:

Siddetli agrilar başladı bu ayda 3.gunde yine dogum agrisi ceker gibi sanki provami yaşıyorum nedir anlamadim ama dayanilmaz bir agri ya cuma bekarken gittiigim doktora gidicem artık neden bu kadar agrili geçiyor iki aydır anlamadım kivraniyorum yatamiyorum oturamiyorum agliyorum agridan benim gibi siddetli yasayan varmi başka ya da nedenini bilen insaAllah kötü birsey cikmz annemde böyle agri cekerdi hatırlıyorum küçüktm ama farkındaydim sonra 2008de ameliyat oldu miyomu vardı yumurtaliklari alındı bu genetikmidir migreni gecti bana buda gecermi acaba ya poff stres oldum iyice bir yandan su gibi ter dökuyorum tisortum Sırılsiklam oldu bunu zor yazıyorum nolcak böyle halim:mad:

Siddetli agrilar başladı bu ayda 3.gunde yine dogum agrisi ceker gibi sanki provami yaşıyorum nedir anlamadim ama dayanilmaz bir agri ya cuma bekarken gittiigim doktora gidicem artık neden bu kadar agrili geçiyor iki aydır anlamadım kivraniyorum yatamiyorum oturamiyorum agliyorum agridan benim gibi siddetli yasayan varmi başka ya da nedenini bilen insaAllah kötü birsey cikmz annemde böyle agri cekerdi hatırlıyorum küçüktm ama farkındaydim sonra 2008de ameliyat oldu miyomu vardı yumurtaliklari alındı bu genetikmidir migreni gecti bana buda gecermi acaba ya poff stres oldum iyice bir yandan su gibi ter dökuyorum tisortum Sırılsiklam oldu bunu zor yazıyorum nolcak böyle halim:mad:
Allah yardımcın olsun kuzum .. Bu kadar ağır olduğunu bilmiyordum.. İnşaallah kötü bişey yoktur .. Üzülme.. Bebek olunca geçer diyolar belki öyle olur :(

Allah yardımcın olsun kuzum .. Bu kadar ağır olduğunu bilmiyordum.. İnşaallah kötü bişey yoktur .. Üzülme.. Bebek olunca geçer diyolar belki öyle olur :KK43:
Bekarken 1 ya da 2 kere böyle agrili olmuştur sagol canım benim bende diyorum bebis gelicek yakin zamanda dogum provasi oluyor galiba:KK48:

:KK200:
NİCKNAME - BAT
:KK200::KK46::KK200:

1. ✔️ @Aslanparcasi _________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46::KK46:
  2. ✔️ @YASMINAAA _________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  3. ✔️ @lale_cik ____________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  4. ✔️ @Kriziantemcicegi ______:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  5. ✔️ @duyguserhat _________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  6. ✔️ @Ask sana benzer ______:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  7. ✔️ @Laydrosa ___________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  8. ✔️ @Petunyasemen _______:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  9. ✔️ suzansu suzansu ____________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  10. ✔️ @_Dusler_Akedemisi_ ___:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  11. ✔️ @Kilim ve tohum ________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  12. ✔️ @-Lidya- __________❤️❤️❤️24 temmuz:KK49:
  13. ✔️ Princess91 Princess91 _________❤️❤️❤️2 ağustos:KK49:
  14. ✔️ @ilkemmmmm _______ ❤️❤️❤️2 ağustos:KK49:
  15. ✔️ @Emineeemm _______❤️❤️❤️4 ağustos:KK49:
  16. ✔️ @Pinkhouselife61 ____❤️❤️❤️ 5 ağustos:KK49:
  17. ✔️ @Jassgiller ________❤️❤️❤️11 ağustos:KK49:
  18. ✔️ @ada_aras _________❤️❤️❤️17 ağustos:KK49:
  19. ✔️ @Mavisareg ________❤️❤️❤️17 ağustos:KK49:
  20. ✔️ masal2994 masal2994 _______❤️❤️❤️19 Ağustos:KK49:
  21. ✔️ @baldudakk ________❤️❤️❤️21 ağustos:KK49:
  22. ✔️ @ahucansu28 _______❤️❤️❤️28 ağustos:KK49:
  23. ✔️ S selifor ___________❤️❤️❤️30 ağustos:KK49:
  24. ✔️ @aaynaa ____________❤️❤️❤️3 eylül :KK49:
  25. ✔️ Zilan92 Zilan92 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  26. ✔️ @nisandeniz _______❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  27. ✔️ @sidree ___________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  28. ✔️ @moonlight2135 _____❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  29. ✔️ Duammmm Duammmm _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  30. ✔️ @adyas ___________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  31. ✔️ @htc_tfk __________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  32. ✔️ @Bihter34 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  33. ✔️ @Enise54 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  34. ✔️ @dl3434 __________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  35. ✔️ @Mlgm55 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  36. ✔️ @Knptr ___________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  37. ✔️ @zeplin88 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  38. ✔️ @bahar1989 ________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  39. ✔️ @askininaskisi ______❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
Canım benim bat 25 ağustos

Kızlar ya pazar günü karınca büyüklüğünde pembe leke geldi nokta gibi böyle.. 1kere gördüm sonra hep tertemizdi.. Şimdiye kadar yine tertemizdi demin saç gibi incecik pembe gördüm yine akıntımın içinde (afedersiniz midenizi bulandırdım ama anlatmam gerekiyordu :KK43:) sizce ne olabilir yaa.. Benim adetim böyle olmaz ki damla gelir kırmızı gelir direk bu kadar az anlamadım namaz da kılamadım şimdi ne olduğu belirsiz ...
@ilkemmmmm suzansu suzansu masal2994 masal2994 S selifor hepiniz bi bakın kızlar ya :KK43: çok üzgünüm
Kuzum bebişin yerleşiyo olabilir birkaç gün daha bekle bi test yap şimdi çıkmaz muhtemelen anca yerleşiyosa ama sen uzan dinlen biyere falan uzanma biley kaldırma hoplayıp zıplamaa

Noldu Can'ım sonuç?
Kırmızılar gelmedi inşaallah :KK49:
Canım regl oldum sonra az az geldi ama regl di sürdü biraz.

Şuan regl ten sonra ki yumurtlama gunlerindeyim takvime göre. . Ve birdaha ki regl e 16 gün varken iki günden beri kahverengi ve pembe akıntı görüyorum :110::KK46:

Kızlar Afedersiniz ilişki sırasında vajinamda içte yanma da hissettim bu yüzden iltihap fln diye düşündüm ama bir ihtimal diyelim yerleşme kanama si olabilir mi :KK200:

Çok kafam karıştı ve heyecanlıyım akıntı regl akıntısı benziyor ve yumurtlama gunlerindeyim. Yumurtlama akıntısı da olabilir mis okuduğum a göre ilk defa böyle birşey yaşıyorum.
Bariz kasık ağrım yok belirti hafif hafif var ama onlara aldanmamak için yazmiyorum:KK12:

Kızlar yaşayan veya bilen varmıdır tekrar söylüyorum :KK76:
Regl bittikten sonraki hafta da yani yumurtlama günlerinde kahverengi ve pembe akıntı geldi regl akıntısı gibi kokusu ve şekli fikriniz nedir :eek::eek:

Sanirm hamile falan değilim bu da kanitim

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-08-03-09-53-26.webp
    SmartSelectImage_2016-08-03-09-53-26.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 16
Canım regl oldum sonra az az geldi ama regl di sürdü biraz.

Şuan regl ten sonra ki yumurtlama gunlerindeyim takvime göre. . Ve birdaha ki regl e 16 gün varken iki günden beri kahverengi ve pembe akıntı görüyorum :110::KK46:

Kızlar Afedersiniz ilişki sırasında vajinamda içte yanma da hissettim bu yüzden iltihap fln diye düşündüm ama bir ihtimal diyelim yerleşme kanama si olabilir mi :KK200:

Çok kafam karıştı ve heyecanlıyım akıntı regl akıntısı benziyor ve yumurtlama gunlerindeyim. Yumurtlama akıntısı da olabilir mis okuduğum a göre ilk defa böyle birşey yaşıyorum.
Bariz kasık ağrım yok belirti hafif hafif var ama onlara aldanmamak için yazmiyorum:KK12:

Kızlar yaşayan veya bilen varmıdır tekrar söylüyorum :KK76:
Regl bittikten sonraki hafta da yani yumurtlama günlerinde kahverengi ve pembe akıntı geldi regl akıntısı gibi kokusu ve şekli fikriniz nedir :eek::eek:
Tatlım adet olup hamiş olan da olabiliyor.. Ama bahsettiğin şekilde yerleşme kanaması hiç duymadım.. Bilen varsa cevap verir sana inşaallah ..

Back