❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Nereye başlayacaksın Can'ım? Doktor? Hastane?

Bu seferlikde ozel e git cem kuzum benim.Allah izin verirde kaderimizde bebek kucaklamak varsa devlet hastanesine bakicam. Burada yakında bitane devlete var onda da doğum yok .

Tamam bakalım kızz
Başladım karbonatlı suyla Hedef 52

Kuzum ner kabonati ya hayır şart zurt yasak asla iceceksen ictigin suya 1,5 litreye limon sık sadece ben halen yapiyorum kan dolaşımını hizlandiriya damar tıkanıklığına iyi geliyo kanı sulandiriyor.
Bide bol yoğurt yiceksin gebertirim

Amin canim inşallah.
Sefaf renk di di mi akıntı bak ben o akintiyi mesela öğlenden sonra 4 gördüm ilişkide sabah 8 arada saat farkı vardı .ama o ay nasip olmadı dusuk oldu.
Bu ay yine gördüm o akintiyi yine 12 saat sonra çalışma oldu çok şükür Allah yine nasip eyledi.
Sende nasip olursa 12 saat ver kendine bakalım bidahaki akintida belli mi olur kuzum belki sendende bendeki gibi olur.
Sen buay incir felan yedi mi.

Aynısı işte ya baksana şuna bebeğim ya

Bu test bozuk t çizgisi çok ilerde yazacaktim sonra ikinci testini gördüm tlf piksel ayarları ile oynamadinsa bencede sen hamilesin inşallah.
Benim kuzu pink ile Birlik de cuma günü kan testinde ikinizde birer bebekle gelin inşallah.aminnnnn

Kızlar bu da ikinci test ya aklım bi milyon oldu

Bizi topige bisiler olmuş okunmuş ünlenmiş gibi .
Çok bereketli maşallah masallah.
Şimdi benim canim kardeslerimde sıra inşallah Allah in bereketi onların uzerine de olsun olsun da onlarda huzura kavussun inşallah.

Tamam ablacım kızma iki litre içtim zaten gerisini limonla yaparım

Bizi topige bisiler olmuş okunmuş ünlenmiş gibi .
Çok bereketli maşallah masallah.
Şimdi benim canim kardeslerimde sıra inşallah Allah in bereketi onların uzerine de olsun olsun da onlarda huzura kavussun inşallah.
Ayy inşaallah Can'ım yaa inşaallahhhh
SelanikMuhaciri le beraber gideriz göbüşlerimizi tutarak geliriz

Canım bu ay çok garip ya adetim birşey anlamadım dün 1-2 saatlşik agrım oldu onun dışında hiç agrı yaşamadım doğru düzgün sökülemedimde 3.gündeyim azalmaya başladı bile negatif kan testi görmesem belki üsyüne görme diyicem ama arastırdm böyle olmaz anladıgım kadarıyla bugun hormon testı verıcektım uyuyakaldım kısmet olmadı malzemelerı alıp bal+tarcın+çörekotuna başlıcam esımede keçiboynuzu pekmezı cevız fındık falan yedırıcm artık beynim error verıcek yakında @Pinkhouselife61

PCO yapabiliyor bunu Can'ım..
Başla bakalım ben yaptım bana fayda etmedi
İnşaallah sende işe yarar

PCO yapabiliyor bunu Can'ım..
Başla bakalım ben yaptım bana fayda etmedi
İnşaallah sende işe yarar
Hormon testi verebilseydim anlıcaktım PCO varmı yokmu dıye ama kısmet olmadı neyse vardır bır hayır ınsaAllah ise yarar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…