- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #3.821
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrunu , böyle aşılama ya da tüp bebekle sevinenleri görünce umutlarım çoğalıyor, bende perşembe rahim filmi çekilcem bir sıkıntı çıkmazsa inşallah eylülün ilk haftası tüp bebeğe başlıyoruz, bizim aşılama şansımız yok malesef , benim için de dua eder misinAllahım isteyen herkese kısmet etsin inşallah birtanem. Allah inşallahhhhhhhhhh kısmet eder sağ salim kucaklarım yavrumu. Can'ım bizim aşılama tedavisi odu bu ay. İki yıldır olmuyordu.
Üzülme tatlım durmak yok! Çalışmalara devamBen adet oldum maalesefçok moralim bozuk..
Hadi inşaallah tatlım.. Bende adet olunca hormon testleri ve bitiminde de HSG çekilcem inşaallah..Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrunu , böyle aşılama ya da tüp bebekle sevinenleri görünce umutlarım çoğalıyor, bende perşembe rahim filmi çekilcem bir sıkıntı çıkmazsa inşallah eylülün ilk haftası tüp bebeğe başlıyoruz, bizim aşılama şansımız yok malesef , benim için de dua eder misin
. Canim Ben senin testte oynama yaptım ben gördüm inşallah sen hamişsin bak atıyorum fotolarını
Yok kuzum yaŞimdi gördüm bnm resimlerle oynama yaptığını saol cnm bugun yine test yaptım cook hayal meyal biseler vardı kuruyunca incecik bi çizgi kalmış sence bunda var mıdır çizgi
Yok kuzum ya
Ne zaman yaptın bunu
10 dk sonrası geçersiz Can'ımBunu sabah yaptım sonra resmini çekip bıraktım bi kenara sonra bi gittim yanına ikinci çizgi belirgin anlamadım gitti ilk hamileligimdee bile kendimi bu kadar dinlemedim çok sinirleniyorum kendime
10 dk sonrası geçersiz Can'ım
Öyle tatlım.. Çok umutluyuz ondanBiliyorum başkası da yazsa bende aynını derdim işte kendin olunca öyle olmuyormuş
Öyle tatlım.. Çok umutluyuz ondan
Ben evde test bile yapmak istemiyorum.
Bat 5 gün geçerse hastaneye giderim diye düşünüyorum..
Bebeğim göremedim rica ederim ne demek keşke hepimiz Mutlu olsak bebişlerimiz gelse ama belki resimden dolayı göremiyorum bi kaç tane daha atar mısın resim tekrar çekip bide bata kaç günün var balımŞimdi gördüm bnm resimlerle oynama yaptığını saol cnm bugun yine test yaptım cook hayal meyal biseler vardı kuruyunca incecik bi çizgi kalmış sence bunda var mıdır çizgi
Bebeğim göremedim rica ederim ne demek keşke hepimiz Mutlu olsak bebişlerimiz gelse ama belki resimden dolayı göremiyorum bi kaç tane daha atar mısın resim tekrar çekip bide bata kaç günün var balım
Ama 10 dk geçtiyse sayılmaz hayatımBebeğim göremedim rica ederim ne demek keşke hepimiz Mutlu olsak bebişlerimiz gelse ama belki resimden dolayı göremiyorum bi kaç tane daha atar mısın resim tekrar çekip bide bata kaç günün var balım
Ben çok boşladım canım bu ara herşeyi ne yumurtlama takip ediyorum ne bişey , huzursuzum çok stresliyim inşallah şu HSG ler de temiz çıkar da bi de onunla uğraşmayız canım , bu arada benim yeni bat 28 Ağustos tatlım , adetin 2. günü iğnelere başlıycaz Allah nasip ederseHadi inşaallah tatlım.. Bende adet olunca hormon testleri ve bitiminde de HSG çekilcem inşaallah..
İnşaallah gerek kalmadan hamiş kalırız..
İnşaallah hayatım.. Zorlu bir süreç Rabbim yar ve yardımcımız olsunBen çok boşladım canım bu ara herşeyi ne yumurtlama takip ediyorum ne bişey , huzursuzum çok stresliyim inşallah şu HSG ler de temiz çıkar da bi de onunla uğraşmayız canım , bu arada benim yeni bat 28 Ağustos tatlım , adetin 2. günü iğnelere başlıycaz Allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?