- 3 Mart 2016
- 352
- 445
- 23
- 30
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #3.861
Çiçeği burnunda anne adayımızda gelmiş sefalar getirmişler ❣günaydın Can'ımGünaydınlar...
Günaydın zarif bayanlar bugün yine endişeliyim bakalım gidip kan vereceğim yükselmiş mi diye? Dualarınızı eksik etmeyin canlarÇiçeği burnunda anne adayımızda gelmiş sefalar getirmişler ❣günaydın Can'ımKilim ve tohum
farkettikGünaydın sevgi pıtırcıklarım ya nerdesiniz bizim kız gece gece bana sardı
Dualarımızdasın Can'ım benim ya Allah'ın İzniyle bugünü ve yarınlarıda atlatıp sağlıkla almayı nasip etsin Rabbim kucağına ❣Günaydın zarif bayanlar bugün yine endişeliyim bakalım gidip kan vereceğim yükselmiş mi diye? Dualarınızı eksik etmeyin canlar
Amin inşallah canımDualarımızdasın Can'ım benim ya Allah'ın İzniyle bugünü ve yarınlarıda atlatıp sağlıkla almayı nasip etsin Rabbim kucağına ❣
günaydın kızlarr
Gunaydin canlarim
Günaydın sevgi pıtırcıklarım ya nerdesiniz bizim kız gece gece bana sardı
Günaydınlar...
Çiçeği burnunda anne adayımızda gelmiş sefalar getirmişler ❣günaydın Can'ımKilim ve tohum
Günaydın zarif bayanlar bugün yine endişeliyim bakalım gidip kan vereceğim yükselmiş mi diye? Dualarınızı eksik etmeyin canlar
farkettik
Dualarımızdasın Can'ım benim ya Allah'ın İzniyle bugünü ve yarınlarıda atlatıp sağlıkla almayı nasip etsin Rabbim kucağına ❣
Amin inşallah canım
Âmin kuzum inşallah ❣günaydınGünaydın can lar
Hayırlı bereketli müjdeli o,sun inşallah günümüz.
Hayırlı olsun canim inşallah gönlündeki güzel haberi alırsın .Allah yar ve yardimcin olsun kuzum.@Pinkhouselife61 kız asıl cadı sensin :) kızlar dua edin bana eczaneye test almaya gidiyorum gelen olmadı bu saat oldu normalde sabah yakalar beni kırmızılar yapıp güzel haberlerle döneyim size ❣
Haydi inşallah canım. Buradayız bekliyoruz@Pinkhouselife61 kız asıl cadı sensin :) kızlar dua edin bana eczaneye test almaya gidiyorum gelen olmadı bu saat oldu normalde sabah yakalar beni kırmızılar yapıp güzel haberlerle döneyim size ❣
Ya yavrum sen h icc tasa endişe etme herşey olacağına varıyor ben inaniyoru Sende ınan herşey çok güzel ilerlemiş ol cak inşallah güzel sonuç alacaksın dahada kan testi yaptırma ya .Günaydın zarif bayanlar bugün yine endişeliyim bakalım gidip kan vereceğim yükselmiş mi diye? Dualarınızı eksik etmeyin canlar
Canım benim hatam valla o. Doktor bana cumartesi baktır demişti ben ondan önce salı perşembe baktırdım. Sitem etti inceden. Yordun kendini dedi. Bu salı ve cuma kan bakalım dedi. Ona göre bir randevu veririZ delik deşik etme kendini boşa dedi. İNŞALLAH canım inşallah ilk defa yaşıyorumbu duyguyu heyecanlıyım epey. Allah sağ salim tamamlamayı kısmet etsin sağ salim kucağımıza almayı kısmet etsin inşallahYa yavrum sen h icc tasa endişe etme herşey olacağına varıyor ben inaniyoru Sende ınan herşey çok güzel ilerlemiş ol cak inşallah güzel sonuç alacaksın dahada kan testi yaptırma ya .
Hayır yani bu haftalarda seni niye böyle delik deşik edip kan alıyorlar onu anlamıyorum.
Günaydın cadılar
Çiçeği burnunda ne demek acaba.. Burnunda Çiçek mi çıkmış
Fırkıttık
Aminnn inşallah☘
neşen yerinde bakıyorum da maşallah canım :)
amin canım nasılsınGünaydın can lar
Hayırlı bereketli müjdeli o,sun inşallah günümüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?