❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Çiçeği burnunda anne adayımızda gelmiş sefalar getirmişler ❣günaydın Can'ım Kilim ve tohum
Günaydın zarif bayanlar bugün yine endişeliyim bakalım gidip kan vereceğim yükselmiş mi diye? Dualarınızı eksik etmeyin canlar

Günaydın zarif bayanlar bugün yine endişeliyim bakalım gidip kan vereceğim yükselmiş mi diye? Dualarınızı eksik etmeyin canlar
Dualarımızdasın Can'ım benim ya Allah'ın İzniyle bugünü ve yarınlarıda atlatıp sağlıkla almayı nasip etsin Rabbim kucağına ❣

günaydın kızlarr

Gunaydin canlarim

Günaydın sevgi pıtırcıklarım ya nerdesiniz bizim kız gece gece bana sardı

Günaydınlar...

Günaydın cadılar

Çiçeği burnunda anne adayımızda gelmiş sefalar getirmişler ❣günaydın Can'ım Kilim ve tohum

Çiçeği burnunda ne demek acaba.. Burnunda Çiçek mi çıkmış

Fırkıttık

Dualarımızdasın Can'ım benim ya Allah'ın İzniyle bugünü ve yarınlarıda atlatıp sağlıkla almayı nasip etsin Rabbim kucağına ❣

Aminnn inşallah

Amin inşallah canım

@Pinkhouselife61 kız asıl cadı sensin :) kızlar dua edin bana eczaneye test almaya gidiyorum gelen olmadı bu saat oldu normalde sabah yakalar beni kırmızılar yapıp güzel haberlerle döneyim size ❣
Hayırlı olsun canim inşallah gönlündeki güzel haberi alırsın .Allah yar ve yardimcin olsun kuzum.

Ya yavrum sen h icc tasa endişe etme herşey olacağına varıyor ben inaniyoru Sende ınan herşey çok güzel ilerlemiş ol cak inşallah güzel sonuç alacaksın dahada kan testi yaptırma ya .
Hayır yani bu haftalarda seni niye böyle delik deşik edip kan alıyorlar onu anlamıyorum.

Canım benim hatam valla o. Doktor bana cumartesi baktır demişti ben ondan önce salı perşembe baktırdım. Sitem etti inceden. Yordun kendini dedi. Bu salı ve cuma kan bakalım dedi. Ona göre bir randevu veririZ delik deşik etme kendini boşa dedi. İNŞALLAH canım inşallah ilk defa yaşıyorumbu duyguyu heyecanlıyım epey. Allah sağ salim tamamlamayı kısmet etsin sağ salim kucağımıza almayı kısmet etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…