- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
- #3.801
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşaallahTest yapmadım daha nedense yapasım yok regli gelmedi bugün 31. Günüm bekliyorum takvime göre yarın olmam lazım aşırı memeucu hassasiyetim var o kadar cnm
Hadi inşaallah![]()
Canım sperm kalitesi için iki günde bir iyi diyor doktorlar ve spermler 72 saate kadar canlı kalabiliyormuş e eşinle dün bişeyler yaşadıysan ve 72 saate kadar canlı kalabildiğine göre bence gerek yoksuzansu canım ya bişey sormak istiyorumm sana :) benim dün yumurta akı kıvamnda akıntım oldu ve dün akşamı değerlendirdik bugün tekrar değerlendirmeye gerek var mı sence yoksa iki günde bir mi devam etmeliyim.
suzansu canım ya bişey sormak istiyorumm sana :) benim dün yumurta akı kıvamnda akıntım oldu ve dün akşamı değerlendirdik bugün tekrar değerlendirmeye gerek var mı sence yoksa iki günde bir mi devam etmeliyim.
Canım sperm kalitesi için iki günde bir iyi diyor doktorlar ve spermler 72 saate kadar canlı kalabiliyormuş e eşinle dün bişeyler yaşadıysan ve 72 saate kadar canlı kalabildiğine göre bence gerek yokRabbim gönlümüze göre versin canım
❣
Hz. Meryem E babasız veren. Bize Koç gibi kocalarımızdan vermeye de kadirdirAslında bu ay çık da umudum yoktu ama bakalım 14 ve 16 yi değerlendiremedim ben o yüzden olmaz diye düşündüm hep gerçi Rabbim ol dedikten sonra
Allahım siz birtanesiniz maşallah benim Nazlı bebeğimin can Teyzeleri! Allah hepinize kısmet etsin diye dualar ediyorum. Allahım mucizenle bizi lütuflandır mucizeni korumama yardım et!KIZLAAARRR MÜJDEMİ İSTERİMKilim ve tohum kesin hamiş doktordan geldi
Teyze oluyorızzzz tekrar inşaallah![]()
İnşallah kuzular! Bebişler bu dünya güzeli anneleri duyun bekletmeyin çok.Hz. Meryem E babasız veren. Bize Koç gibi kocalarımızdan vermeye de kadirdir
Bekliyoz bakalım inşaallah bu ay vermiştir hepimize güzel Rabbim![]()
NİCKNAME - BAT
@Aslanparcasi _________
HAMİŞ
![]()
YASMINAAA _________
HAMİŞ
![]()
lale_cik ____________
HAMİŞ
@Kriziantemcicegi ______
HAMİŞ
![]()
duyguserhat _________
HAMİŞ
A Ask sana benzer ______
HAMİŞ
L Laydrosa ___________
HAMİŞ
![]()
Petunyasemen _______
HAMİŞ
![]()
suzansu ____________
HAMİŞ
@_Dusler_Akedemisi_ ___
HAMİŞ
![]()
Kilim ve tohum ________
HAMİŞ
![]()
-Lidya- __________
24 temmuz
@ahucansu28 _______
29 temmuz
![]()
Zilan92 _________
30 temmuz
![]()
Princess91 _________
2 ağustos
![]()
SelanikMuhaciri _______
2 ağustos
![]()
Emineeemm _______
4 ağustos
@Pinkhouselife61 ____
5 ağustos
![]()
Jassgiller ________
11 ağustos
![]()
ada_aras _________
17 ağustos
M Mavisareg ________
17 ağustos
![]()
masal2994 _______
19 Ağustos
![]()
baldudakk ________
21 ağustos
@Love5 ___________
30 ağustos
![]()
aaynaa ____________
3 eylül
@nisandeniz _______
Beklemede
@sidree ___________
Beklemede
![]()
moonlight2135 _____
Beklemede
@Duam23 _________
Beklemede
![]()
adyas ___________
Beklemede
![]()
htc_tfk __________
Beklemede
![]()
Bihter34 _________
Beklemede
![]()
Enise54 _________
Beklemede
D dl3434 __________
Beklemede
M Mlgm55 _________
Beklemede
K Knptr ___________
Beklemede
Z zeplin88 _________
Beklemede
![]()
bahar1989 ________
Beklemede
![]()
askininaskisi ______
Beklemede
Gelsin keratalarİnşallah kuzular! Bebişler bu dünya güzeli anneleri duyun bekletmeyin çok.
Sayı düşüyo ya ben ondan karamsardım o zaman bugünü de değerlendiriym sonra 2 günde bir devam ederiz bikaç gün daha inşallh bu sefer olur ya 4-5 gündr de folik asit içiriyorum eşimeKuzularsuzansu gelene kadar bende fikrimi yazayım istedim. Bir yerde okudum o iki günde bir ilişki artırır diye bişey yokmuş. Avrupa'da yapılan bir araştırmaya göre. Tabiki 4 gün ara verirsen spermcikler yavaşlıyorlar ve kalite düşüyor. Ama her gün olan ilişkide de spermler taze canlı ve hareketli oluyorlarmış..
Paylaşmak istedim![]()
canımm tebrik ederm çok sevindim inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olur. kaç ayda oldu pekiAllahım siz birtanesiniz maşallah benim Nazlı bebeğimin can Teyzeleri! Allah hepinize kısmet etsin diye dualar ediyorum. Allahım mucizenle bizi lütuflandır mucizeni korumama yardım et!
Allahım isteyen herkese kısmet etsin inşallah birtanem. Allah inşallahhhhhhhhhh kısmet eder sağ salim kucaklarım yavrumu. Can'ım bizim aşılama tedavisi odu bu ay. İki yıldır olmuyordu.canımm tebrik ederm çok sevindim inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olur. kaç ayda oldu peki
Ben adet oldum maalesefHAYDİ GENÇLER VARMI ARTIRAN TEYZE OLALIM ANNE OLALIM BOŞ DURMAYALIMMMM
Boş duranı Allah sevmezhadi bakalım gelsin hayırlı haberlerrrr
![]()
öyle mi . canım inşallah allahım umutlarınızı boş çevirmez beklediğine değer :)Allahım isteyen herkese kısmet etsin inşallah birtanem. Allah inşallahhhhhhhhhh kısmet eder sağ salim kucaklarım yavrumu. Can'ım bizim aşılama tedavisi odu bu ay. İki yıldır olmuyordu.