- 3 Mart 2016
- 352
- 445
- 23
- 30
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #3.781
Bakalım yarın doktor tamam derse ben hamileyim inşallahBeklemede olan cok kişi varmış haber yok mu onlardan
Yok ama 1 hafta adet sürüyo zaten sonra yumurtladığımda 22 günde falan olmuş oluyorum döngüm 22 ile 28 gün arası değişiyo doktr bi haftalık oynamalar düzensizlik sayılmaz diyo
Beklemede olan cok kişi varmış haber yok mu onlardan
Bakalım yarın doktor tamam derse ben hamileyim inşallah
Aaay inşaallah ağrımaz kuzumBenim gecen ayda bu ayda ilk günüm az az geliyor pedi doldurucak kadar bile değil önceleri tuvaletimi yapinca baya akar giderdi kesin bu ayda cok agrili gecicek belli oldu Hayır olsun insaAllah bu Şaşmalar degisimler
yoo yapacağım canım bir yandan da soğan kürü de kullanacağım bu ay yine çalışmalara devam gülüm bu ay da bırakmak yok :)Bu ay deneme yapmauayacakmısın Can'ım ?
İnşalalh kızlar muhtemel anneler yarın size doktor ne dediyse ne yaptıysa anlatırım. Rahim kendini hazırlıyor olabilir değişimlerde!!
Yok kuzum telim deqstı gremıiöm kısa zmn snra burada olcm yine hpnzı öpüyrm bata son 10 gün hayrslı bkalm@Pinkhouselife61
Geldim canım kuzen kinasi düğünü falan giremedim bende hamis olmak istiyorum artık bıraktım ertledim diyorum ama duramiyorum bugün inofolic aldım onu sabah mi aksam mi iceyim nasil yapsam birde birsey farkettim benim adet dongum uzadi gitti bak hala olmadim bugunde gelmedi 2 gun geçmiş oldu ama ben bunu 30 gun varsayarak hesaplamistm ortalama alipta bu durumda benim yumurtalmaa gunumdede degisiklik oluyor anlamadim illa ovulasyon testimi lazim ya akintilarim devam ediyor zaten ayin ortalarindan beri persmbe kan testim negatif cikti ama bilmiyorum insaAllah yumurtalama günüme denk gelmisimdir daha kana gecmedigi icin negatif cikmistir falan umutluym ya hala bugün olucam sandim düğünde yanimda vardi gittim hemen ped koydum agrim oldu ama gelen giden yok öyle işte
suzansu
Canım nasil gidiyor hamilelik sorun yok insaAllah dualarina kocaman amin diyorum ve opuyorum seni
-Lavinia
Canım cok sevindim hamileymissin süper bir haber saglikla kucagina almak nasip olsun insaAllah dikkat et kendine
Kilim ve tohum
Sorun olmamasına sevindim canım degerlerin iyi saglikla kucagina alirsin insaAllah
moonlight2135
Yoksun sende canım bir sorun yoktur insaAllah bırakma buraları
Tamam tatlımyoo yapacağım canım bir yandan da soğan kürü de kullanacağım bu ay yine çalışmalara devam gülüm bu ay da bırakmak yok :)
Canlarim internetim az fazla yazamiycam bitti gibi bisi 7sinde yenilenecek
Dun test yaptim cift cizgiyi gordum
Hcg 165.2 cikti yarin tekrar yaptiricam duruma gorebakilacak saglikli mi deil mi diye .
Sonra bol bol yazicam size iyi dilekleriniz ve dualariniz icin cok saolun allah ragzi olsun canlarim
Darisi isteyen herkesin basina
Canlarim internetim az fazla yazamiycam bitti gibi bisi 7sinde yenilenecek
Hcg 165.2 cikti yarin tekrar yaptiricam duruma gorebakilacak saglikli mi deil mi diye .
Sonra bol bol yazicam size iyi dilekleriniz ve dualariniz icin cok saolun allah ragzi olsun canlarim
Darisi isteyen herkesin basina
Sağlıklıdır Allah'ın izniyle elhamdulillahCanlarim internetim az fazla yazamiycam bitti gibi bisi 7sinde yenilenecek
Darisi isteyen herkesin basina bu arada mart deil nisan annesiyim ama duruma gore deisebilir belkide mart olur kismet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?