• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

İçini ferah tut cnm bu değerlerde görmeyen var mı bilmiyorum ama kötü birşey olsaydı beta bu kadar da yükselmezdi inşallah bu akşam görürsün kaçta Dr kontrolun
Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. 2 hafta önce cuma günü beta testi 8120 çıktı ama kese görünmedi doktor geç döllenme olabilir 10 gün sonra gel 6 haftalık hamile olmalısın dedi ama sat tarihime göre 7.5 hafta olması gerekiyor. Beni endişendiren evet geç döllenme olabilir ama beta testi bu kadar yüksek olup kese görünmeyen varmı? Bu durum bana hiç normal gözükmedi. Doktor kontrolüm bu akşam ve çok korkuyorum bu arada yaşım 39

Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. 2 hafta önce cuma günü beta testi 8120 çıktı ama kese görünmedi doktor geç döllenme olabilir 10 gün sonra gel 6 haftalık hamile olmalısın dedi ama sat tarihime göre 7.5 hafta olması gerekiyor. Beni endişendiren evet geç döllenme olabilir ama beta testi bu kadar yüksek olup kese görünmeyen varmı? Bu durum bana hiç normal gözükmedi. Doktor kontrolüm bu akşam ve çok korkuyorum bu arada yaşım 39
Canım bol bol dua et Rabbim sağlıklı gebelikler versin herşeyin hayırlısı demek düşer biz kullara içini ferah tut inşallah kesende minik meleğinde görülür dualarımdasınız ❣stres yapma oda çok etkiler gebeliğini tamam mı Can'ım

İçini ferah tut cnm bu değerlerde görmeyen var mı bilmiyorum ama kötü birşey olsaydı beta bu kadar da yükselmezdi inşallah bu akşam görürsün kaçta Dr kontrolun
Dış gebelik ya da boş gebelik olabilir diye düşünüyorum ben açıkçası. Eğer öyle isede kısmet zaten ama ben gerçekçi rakamlara baktığımda durum garip

Korkma Can'ım Allah büyüktür ❤️ Belki çoğul gebelik olabilir :-) akşam haber ver bize olurmu ☺️

Ben kötü birşeyler olacağını düşünmüyorum sende içini ferah tut bebisin stresi hissediyor cnm güzel güzel haberlerle gel inşallah
Dış gebelik ya da boş gebelik olabilir diye düşünüyorum ben açıkçası. Eğer öyle isede kısmet zaten ama ben gerçekçi rakamlara baktığımda durum garip

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrunu , böyle aşılama ya da tüp bebekle sevinenleri görünce umutlarım çoğalıyor, bende perşembe rahim filmi çekilcem bir sıkıntı çıkmazsa inşallah eylülün ilk haftası tüp bebeğe başlıyoruz, bizim aşılama şansımız yok malesef , benim için de dua eder misin :KK17:
Kuzum uyuyup kalmışım. Amin bütün dualarına inşallah. Rahim filmi çekileceğin yeri iyi araştır canım anestezi seçeneğini iyice gözden geçir. Ben kötü bir deneyim yaşadım. Eylülde inşallah mucizen seninle olur. Etmem mi hiç ederim tabi. Üstüste kaç ay bekledik. Eylül ayında ümidini yüksek tut inşallah. Stres yapıp vücudunu germe. Tüp bebek merkezlerini de iyi araştır Canımmm. Allah yardım edecektir. Bu kutsal yolda Allah lütfuyla müjdelendirsin inşallah

Back