- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #3.801
Hadi inşaallahTest yapmadım daha nedense yapasım yok regli gelmedi bugün 31. Günüm bekliyorum takvime göre yarın olmam lazım aşırı memeucu hassasiyetim var o kadar cnm
Hadi inşaallah
Canım sperm kalitesi için iki günde bir iyi diyor doktorlar ve spermler 72 saate kadar canlı kalabiliyormuş e eşinle dün bişeyler yaşadıysan ve 72 saate kadar canlı kalabildiğine göre bence gerek yoksuzansu canım ya bişey sormak istiyorumm sana :) benim dün yumurta akı kıvamnda akıntım oldu ve dün akşamı değerlendirdik bugün tekrar değerlendirmeye gerek var mı sence yoksa iki günde bir mi devam etmeliyim.
suzansu canım ya bişey sormak istiyorumm sana :) benim dün yumurta akı kıvamnda akıntım oldu ve dün akşamı değerlendirdik bugün tekrar değerlendirmeye gerek var mı sence yoksa iki günde bir mi devam etmeliyim.
Canım sperm kalitesi için iki günde bir iyi diyor doktorlar ve spermler 72 saate kadar canlı kalabiliyormuş e eşinle dün bişeyler yaşadıysan ve 72 saate kadar canlı kalabildiğine göre bence gerek yokRabbim gönlümüze göre versin canım ❣
Hz. Meryem E babasız veren. Bize Koç gibi kocalarımızdan vermeye de kadirdirAslında bu ay çık da umudum yoktu ama bakalım 14 ve 16 yi değerlendiremedim ben o yüzden olmaz diye düşündüm hep gerçi Rabbim ol dedikten sonra
Allahım siz birtanesiniz maşallah benim Nazlı bebeğimin can Teyzeleri! Allah hepinize kısmet etsin diye dualar ediyorum. Allahım mucizenle bizi lütuflandır mucizeni korumama yardım et!KIZLAAARRR MÜJDEMİ İSTERİMKilim ve tohum kesin hamiş doktordan geldi
Teyze oluyorızzzz tekrar inşaallah
İnşallah kuzular! Bebişler bu dünya güzeli anneleri duyun bekletmeyin çok.Hz. Meryem E babasız veren. Bize Koç gibi kocalarımızdan vermeye de kadirdir
Bekliyoz bakalım inşaallah bu ay vermiştir hepimize güzel Rabbim
NİCKNAME - BAT
@Aslanparcasi _________ HAMİŞ YASMINAAA _________ HAMİŞ lale_cik ____________ HAMİŞ @Kriziantemcicegi ______ HAMİŞ duyguserhat _________ HAMİŞ A Ask sana benzer ______ HAMİŞ L Laydrosa ___________ HAMİŞ Petunyasemen _______ HAMİŞ suzansu ____________ HAMİŞ @_Dusler_Akedemisi_ ___ HAMİŞ Kilim ve tohum ________ HAMİŞ -Lidya- __________ 24 temmuz @ahucansu28 _______ 29 temmuz Zilan92 _________ 30 temmuz Princess91 _________ 2 ağustos SelanikMuhaciri _______ 2 ağustos Emineeemm _______ 4 ağustos @Pinkhouselife61 ____ 5 ağustos Jassgiller ________ 11 ağustos ada_aras _________ 17 ağustos M Mavisareg ________ 17 ağustos masal2994 _______ 19 Ağustos baldudakk ________ 21 ağustos @Love5 ___________ 30 ağustos aaynaa ____________ 3 eylül @nisandeniz _______ Beklemede @sidree ___________ Beklemede moonlight2135 _____ Beklemede @Duam23 _________ Beklemede adyas ___________ Beklemede htc_tfk __________ Beklemede Bihter34 _________ Beklemede Enise54 _________ Beklemede D dl3434 __________ Beklemede M Mlgm55 _________ Beklemede K Knptr ___________ Beklemede Z zeplin88 _________ Beklemede bahar1989 ________ Beklemede askininaskisi ______ Beklemede
Gelsin keratalarİnşallah kuzular! Bebişler bu dünya güzeli anneleri duyun bekletmeyin çok.
Sayı düşüyo ya ben ondan karamsardım o zaman bugünü de değerlendiriym sonra 2 günde bir devam ederiz bikaç gün daha inşallh bu sefer olur ya 4-5 gündr de folik asit içiriyorum eşimeKuzularsuzansu gelene kadar bende fikrimi yazayım istedim. Bir yerde okudum o iki günde bir ilişki artırır diye bişey yokmuş. Avrupa'da yapılan bir araştırmaya göre. Tabiki 4 gün ara verirsen spermcikler yavaşlıyorlar ve kalite düşüyor. Ama her gün olan ilişkide de spermler taze canlı ve hareketli oluyorlarmış..
Paylaşmak istedim
canımm tebrik ederm çok sevindim inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olur. kaç ayda oldu pekiAllahım siz birtanesiniz maşallah benim Nazlı bebeğimin can Teyzeleri! Allah hepinize kısmet etsin diye dualar ediyorum. Allahım mucizenle bizi lütuflandır mucizeni korumama yardım et!
Allahım isteyen herkese kısmet etsin inşallah birtanem. Allah inşallahhhhhhhhhh kısmet eder sağ salim kucaklarım yavrumu. Can'ım bizim aşılama tedavisi odu bu ay. İki yıldır olmuyordu.canımm tebrik ederm çok sevindim inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olur. kaç ayda oldu peki
Ben adet oldum maalesefHAYDİ GENÇLER VARMI ARTIRAN TEYZE OLALIM ANNE OLALIM BOŞ DURMAYALIMMMM
Boş duranı Allah sevmezhadi bakalım gelsin hayırlı haberlerrrr
öyle mi . canım inşallah allahım umutlarınızı boş çevirmez beklediğine değer :)Allahım isteyen herkese kısmet etsin inşallah birtanem. Allah inşallahhhhhhhhhh kısmet eder sağ salim kucaklarım yavrumu. Can'ım bizim aşılama tedavisi odu bu ay. İki yıldır olmuyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?