- 13 Haziran 2016
- 4.801
- 7.952
- 158
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #3.741
Yok canım evleneli adet duzenim bozuldu stresten mi desem hormonlardan mi ya da baska birsey mi bilemiyorumAnladım tatlım... İnşaallah hamişsindir.. Normalde böyle gecikirmiydi ?
PCO falan yok değilmi sende ?
Benimde öyleydi Can'ım düzelir bence ve adet düzensizliğinin gebeliği hızlandırdığını yani süpriz yaptırdığını duydum çok kez vucüt kendini hamileliğe hazırlar derler inşallah öyledir SenindeYok canım evleneli adet duzenim bozuldu stresten mi desem hormonlardan mi ya da baska birsey mi bilemiyorum
İnşaallah hamişliktendir yaaBenimde öyleydi Can'ım düzelir bence ve adet düzensizliğinin gebeliği hızlandırdığını yani süpriz yaptırdığını duydum çok kez vucüt kendini hamileliğe hazırlar derler inşallah öyledir Seninde
Benim tecrübeli ( gebelik ve çocuk doğum) bir komşum adetleriniz gecikmeye başladıysa adet Bebek arıyor der!
Benimde öyle oldu ya takmaYok canım evleneli adet duzenim bozuldu stresten mi desem hormonlardan mi ya da baska birsey mi bilemiyorum
Benim tecrübeli ( gebelik ve çocuk doğum) bir komşum adetleriniz gecikmeye başladıysa adet Bebek arıyor der!
Kız milyonlarca sperm bi yumurtayı dölleyemiyo ya ben hala ordayım yaniSelanikMuhaciri Kilim ve tohum @Pinkhouselife61
Ayyy insaAllah öyledir canlar ya bir umut daha oldu bana bilimsel açıklamasida sanirim spermlerin etkisinden oluyor ee be spermler etkilicek kadar ulasiyorsunuz oraya yumurtayi sey etmeden geri mi donuyorsunuz ayip dimi yani
Hiç sorma Cem Yılmaz'ın skeçi gibi hani diyor ya ayda kaç milyon tane baba diye bağırarak gidiyor gariplerim :)SelanikMuhaciri Kilim ve tohum @Pinkhouselife61
Ayyy insaAllah öyledir canlar ya bir umut daha oldu bana bilimsel açıklamasida sanirim spermlerin etkisinden oluyor ee be spermler etkilicek kadar ulasiyorsunuz oraya yumurtayi sey etmeden geri mi donuyorsunuz ayip dimi yani
O NE gıKızlR izleyin hele Cem Yılmaz çocuk olmuş mu
Cem Yılmaz (çocuk olmuş mu adlı skeç de Canısı )Kız yaz arama motoruna çıkar karşına izle :)
Kaç aydır gecikiyo bacım bi bebeyi bulamadıBenim tecrübeli ( gebelik ve çocuk doğum) bir komşum adetleriniz gecikmeye başladıysa adet Bebek arıyor der!
Cem Yılmaz (çocuk olmuş mu adlı skeç de Canısı )
Olacak olacak o bebekler buraya gelecek Rabbimin izniyle tabikiKaç aydır gecikiyo bacım bi bebeyi bulamadı
6 dk şok videoyu izledimKızlar yanlış yazmışım Cem Yılmaz tekbaşına denedim olmadı olacaktı özür diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?