❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Bi test yapayım dedim o da düzgün çıkmaz zaten ne kadar şanslıyım
Canim ben bu testin markasını kullanmistim. Adetim üç gün geçmişti ona rağmen silik bi çizgi çıkarmıştı.
Hakkında hayirlisi olsun Allah kalbinden geçeni kabul etsin canim.inşallah.

Kuzum selam.nasılsın duydum ki iki gün gecmis kan testi y aptirmistin geçen gün değilmi.
Bi yerde okudum adet günü test yaptoriyo bisi cikmiyo 10 gu n gecikince yine kan veriyo o Zaman anliyo.
Düzenli olan adetlerin sasmasi bu aralar yüklenen hormonlar rahim kendini iyice kalıyormuş her ay biraz daha kalinlasip gebelige hazırlanıyormuş.kuzum 33 yaşındayım bu yaşıma kadar değil bir gün 3 saat gecikmedi adetlerim,
Son 4 ayda iyice şaşırmıştı 2 gu erken 2 gun geç ağrılı oluyordu sebebi de belli oldu iste çok şükür.
Insallah seninde öyledir.

Birde özellikle diyorum beni bir kardeş gibi görüyorsanız unutmayın ne olur yazdıklarımı.

Bu bebek sürecinde ne kadar yumurtlarsaniz yumurtlayin sperm çok önemli .eşlerinize sanki artık denemeyi bırakmış olsada olur olmazsa da olmaz gibi yaklaşın.piskolojilerini düzeltin bi erkek için bu durum bizimkinden daha katlanılmaz.belli etmeselerde.

Her akşam portakal suyu bi bardak içecekler.
Her gece yatmadan basini yastiga koyunca bir folio folik asit içecekler. (mevcut spermlerin dna sini onarip onlara hız ve morfolojide düzelme sağlıyor evelallah)
Ve mutlaka keçiboynuzu hunde sadece bi kasik bile olsa lütfen yesinler.
Evelallah bakın o Zaman neler olur söylemesi ayıp siz bile spermlerde farkı gözle ayırt edebileceksiniz.
Allah in izniyle size de şifa olacak inşallah.

Sadece 2 ay bunu deneyin ya zor değil sizde adet günümüzde sadece iki üç incir atın ağzınıza.

Inofolik ben aldım kuzum 30 tl felandi çekmecede duruyor kullanmayisimin sebebi de bunu yerine kendim yap cam bi macun kendime dedim .

Yarım kilo keçiboynuzu pekmezibe 20gr arisutu ceviz 100gr corekotu tarçın aklına gelen kuruyemisleride bastım içine 1 kg lik kavanoz doldu adetinin ilk günü gözümü acar açmaz dolusuyla bi tatlı kaşığı yedim yumurtlama gunume kadar ha bide 2 tane incir attım ağzıma oda gün içinde saati yoktu.

Açık açık anlattım bir kişiye bile şifa olurda Allah razı olsun derse ne mutlu bana.

Canim benim insaAllah bebisim gelicektir yakindada yerini hazirliyordur sıpa gecen ay kalinlasmis demisti doktor ya bebek var ya da adet gelicek demisti birkac gune olmustm ve bugunde geldi kirmizilar neyse cok gecikmedim kan testinide vermezdim normalde bu ay kararim oydu migren agrisiyla acile gidince gebelik suphesi varmi diye sordu doktor öyle yapildi çıktı ama bir yerdede iyi oldu ne kadsr uzulsemde strese girip gecikmem uzamadi olmadığını bilerek devam ettim erken geldi kirmizilar şükür he birde ben esime keciboynuzu pekmezini bile iciremedim biraz gıcık davraniyor bu konularda folik asit falan oo hic icmez anca ceviz findik falan yedirebilirm kendim yerken ona da veririm öyle artık nasip kısmet sanırım o benim kadar istekli degil ya da zamana bırakiyor veren Allah bekleyelim kafasinda ama belli nimetler imknalar vermis bize degerlendirmek lazim öyle birsey yapma bekle gökten dusucek sanki tek ciftlesmek yetmiyor şu zamanda takviye lazım (olanlar istisna ayri tutuyorum onlari) bugun aldiricam esime ceviz findik falan keciboynuzu pekmezide aldiriym insaAllah alır dicek hani ertlemistk diye ama birde bana sor nasik ertlerm bu kadar isterken

@Pinkhouselife61
Canım bana bugün bu oldu sabah bir baktım pecetyle silince kan daha sökulemedi tam pedi doldurucsk kadar ama devami gelir yeni bat 30 agustos oda 30gunlk döngü diye ortalama alınca ben yinede onu baz alirim bir iki gün ilerisi mesele degil o kadar bekledikten sonra

Allah razı olsun Can'ım benim... Rabbim güzel kalbin hürmetine evladını sağlık sıhhat afiyetle sana bağışlasın

Tamam tatlım sevindim gelmesine
Durmak yok yola devam

Kızlar dün karnıma baktrdım teyze bastıra bastıra ovdu yumurtalıkların güzel falan dedi çok acıdı ama bugün beyaz akıntım var sizce yumurtam mı çatlıcak
Can'ım bat tarihine 14 gün kala yumurtluyoruz..
Ona göre 12-13-14-15-16 günleri değerlendirmemiz gerekiyor..... Yumurta akı gibi şeffaf ve uzayan akıntı yumurtlama işareti
Beyaz akıntın kötü kokulu değilse rahat ol rahim temizlik yapmıştır

Benim belli olmuyo canım adetten 1 gün sonrada yumurtladıpm oluyo

NİCKNAME - BAT
  1. @Aslanparcasi __HAMİŞ
  2. YASMINAAA ___HAMİŞ
  3. lale_cik _______HAMİŞ
  4. @Kriziantemcicegi _HAMİŞ
  5. duyguserhat ____HAMİŞ
  6. A Ask sana benzer __HAMİŞ
  7. L Laydrosa _______HAMİŞ
  8. Petunyasemen ___HAMİŞ
  9. suzansu _______HAMİŞ
  10. @_Dusler_Akedemisi_ HAMİŞ
  11. -Lidya- __________24 temmuz
  12. @ahucansu28 _______29 temmuz
  13. Zilan92 _________30 temmuz
  14. @melekbaby _________2 ağustos
  15. SelanikMuhaciri _______ 2 ağustos
  16. Emineeemm ________4 ağustos
  17. @Pinkhouselife61 ______ 5 ağustos
  18. ada_aras __________17 ağustos
  19. M Mavisareg ________17 ağustos
  20. masal2994 _______19 Ağustos
  21. baldudakk _________21 ağustos
  22. S selifor ___________30 ağustos
  23. aaynaa __________3 eylül
  24. @nisandeniz _______Beklemede
  25. Kilim ve tohum _____Beklemede
  26. @sidree ___________Beklemede
  27. moonlight2135 _____Beklemede
  28. @Duam23 _________Beklemede
  29. Jassgiller ________Beklemede
  30. adyas ___________Beklemede
  31. htc_tfk __________Beklemede
  32. Bihter34 _________Beklemede
  33. Enise54 _________Beklemede
  34. D dl3434 __________Beklemede
  35. M Mlgm55 _________Beklemede
  36. K Knptr ___________Beklemede
  37. Z zeplin88 _________Beklemede
  38. bahar1989 ________Beklemede
  39. askininaskisi ______Beklemede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…