• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Canlar beni dünden beri ates basıyor evde kimse terlemiyor sicaklamiyor ben kurdesan döktüm resmen neden acaba tamam havalar sicakta ev serin sıcak degil ama ben terliyorum sanki gunesin altinda gibi yumurtalama isleriyle alakalimidr atesimede bakmadim ama ayy kafam karistio_O

Selam kuzum.ateş terleme yumurtlamadan sonra oldu yanılmıyorsam değilmi.
Hayirlara vesile olsun canim.

agri arada bir girio cnm bugun pek agrimadi umutlu deilim ben cnm ya
Randevu almadim adet olmazsam giderim napim
Sen napiosun nasilsin bebis nasil

Canim günü nu tam Biliyor musun.en güzelini yapıyorsun sabırla beklemek .hayirlisi ol su Insallah canim.
Bugün biraz iyi gibi canim iki gündür çok ağrım vardı.çok şükür daha iyim canim.
Canım anesteziye ben de fikren karışıydım. Ben rahat Muayane olabilen bir kadınım. Ama hsg işleminde hayatımda çekmediğim acıyı sancıyı çektim. O basınç beni mahvetti. İşlem sonrası yarım saat kalkamadım. Be bütün vücudum titreyerek. Çok zordu. Gerçekten.

Anladım canim çok geçmiş olsun sana tıkanıklık yada yapisiklik vardı açıldı gibi bisiler dediler mi .bide canim kullanıla aletlerinde çok önemi var bu işlemde..
Allah hayırlı evlatlar bağışlasın insallah Canim.
@Pinkhouselife61 canım ben kırmızıları gördüm maalesef :mad: yeni bat 21 ağustos

Yeni ay yeni umutlarimiza gebe canim .Allah sana da yar ve yardımcı olsun inşallah .

Canim günü nu tam Biliyor musun.en güzelini yapıyorsun sabırla beklemek .hayirlisi ol su Insallah canim.
Bugün biraz iyi gibi canim iki gündür çok ağrım vardı.çok şükür daha iyim canim.

Anladım canim çok geçmiş olsun sana tıkanıklık yada yapisiklik vardı açıldı gibi bisiler dediler mi .bide canim kullanıla aletlerinde çok önemi var bu işlemde..

Yeni ay yeni umutlarimiza gebe canim .Allah sana da yar ve yardımcı olsun inşallah .
Aynen canım yumurtalamanin ertesi gününde aksam basladi diger günde devam etti bir is falan yaparken neysede durdugum yerde o sekildeydim o garip geldi

adet belirtim yok daha doğrusu hiç bi belirti yok göğüslerim bile hiç acımıyo :KK70: atayım bak testi çook silik bi çizgi görüyo gibi oluym bazen ama o da çizginin yeri olabilir birkaç saat sonra oldu çünkü kuruyunca
At bakim ❣☺️
5 dk dan sonra dikkate almayın diyolar ama bilmiyom artıkın :KK72:

Eklentiler

• 13692275_10209334878864577_423019178_o.jpg
    13692275_10209334878864577_423019178_o.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 26
  • 13711560_10209334878824576_1870314371_o.jpg
    13711560_10209334878824576_1870314371_o.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 25
Can'ım ben normalde bu gün HSG çekilecektim eşimde Spermiogram verecekti ama Adetten sonra hiç ilişki olmadan gidilmesi gerekiyormuş :mad: Eğer gebelik olmuşmuşsa sonlandırıyormuş.. :KK43:
%1 ihtimalde olsa buna göz yumamazdım..
Gitmedim Bat tarihimi bekliyorum 18 gün kaldı..:KK54:
Geçen ayda Bayram'a denk geldi öyle geçti :(
Nasip işte başka bişey değil ..
suzansu suzansu

Yok birtanem her şey açık temiz olması gereken şekilde dedi.." Doktor. Evet aletler çok önemli Canımmm. İnşallah amin.

Can'ım ben normalde bu gün HSG çekilecektim eşimde Spermiogram verecekti ama Adetten sonra hiç ilişki olmadan gidilmesi gerekiyormuş :mad: Eğer gebelik olmuşmuşsa sonlandırıyormuş.. :KK43:
%1 ihtimalde olsa buna göz yumamazdım..
Gitmedim Bat tarihimi bekliyorum 18 gün kaldı..:KK54:
Geçen ayda Bayram'a denk geldi öyle geçti :KK43:
Nasip işte başka bişey değil ..
suzansu suzansu
anladım canım ama daha yumurtlaman olmamıştır ki gitsen olur du

anladım canım ama daha yumurtlaman olmamıştır ki gitsen olur du
Can'ım adetten hemen sonra hamile kalan o kadar çok hanım varki...
PCO var bende zaten yumurtalar free takılıyor :KK70:
Belli olmaz şimdi Rabbim belki "ol" demiştir.. :KK71:
Kürtaj olmak gibi olur.. %1 ihtimalde olsa var.. 18 gün sonra inşaallah :KK61:

Back