❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Aynen canım yumurtalamanin ertesi gününde aksam basladi diger günde devam etti bir is falan yaparken neysede durdugum yerde o sekildeydim o garip geldi

Anladım canim hadi bakalım sayılı günler kaldı hayırlı haberlerini alirim insallah.

sabah test yaptım negatif canımm moralim çok bozuk

Canim bozma moralini.adet e kac gun var .daha olma din değilmi.ben dede hiç goguslerde felan bisi yoktu .beklicez gorcez canim inşallah hayırlı haberle mujdeni alırız canim...

@Pinkhouselife61 Canim o %1lik dediğin ihtimal var ya inşallah bu ay senin nasibindir. Insallah hiç bir teste gerek kalmadan bebegin ben burdayım der kuzum. Güzel dusun .güzel olucak evelallah.

kızlar ben çok üzgünüm, eşim bugün spermiogram yapıldı değerler iyice düşmüş eylülde tüp bebeğe başlayacaktık zaten ama ya değerler iyice düşerse zaten ileri doğru hareketli hiç yok ya yerinde hareketliler de iyice azalırsa kafam kazan gibi dua edin bize

Can'ım eşine sabah akşam keçi boynuzu pekmezi ver..
Keçi boynuzu kürü yap.. Bol bol fındık fıstık yedir..
Bi arkadaş böyke yapmış nerdeyse %90 artış görmüşlerdi...
Pes etme vaz geçme eşine destek ol.. Kendini suçlu hissetmesine izin verme.. Deki Allahtan bu bende de sorun olabilirdi de inanın ve kürleri deneyin Allah'ın izniyle çok yol katedeceksiniz evelallah ❣

2 yıldır denemediğimiz kür kalmadı canım neredeyse , varikosel ameliyatı da oldu eşim ama hiç bir gelişme yok malesef eşime elimden geldiğince destek oluyorum ama bugün gerçekten çok kötüydü böyle gözleri dolu dolu bakıyordu bana

Anladım tatlım.. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin.. Yüzümüzü güldürsün..

suzansu @Pinkhouselife61 Canim o %1lik dediğin ihtimal var ya inşallah bu ay senin nasibindir. Insallah hiç bir teste gerek kalmadan bebegin ben burdayım der kuzum. Güzel dusun .güzel olucak evelallah.

İnşaallah tatlım ya.. Nolur dualarını eksik etme.. [/QUOTE]

Canim yoldasim herzaman dualarimdasiniz.güzel yüreğin kadar güzel bir evlat bağışlasın inşallah ALLAH.

Selam canim ..öncelikle geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallah. Allah in rahmeti bereketi çok şükür ki çok büyük Insallah rahmeti ve bereketi sizin üzerinize yagsin.

Benim 7 senelik bi hasretim vardı ham olsun şükürler olsun Allah a bana acıdı 2. Kez nasip eyledi bunu yaşamayı ama sonu ne olur Allah bilir Allah a sigindik yavrumla.

4 ay içinde 2 defa gebe kaldım . Bak kuzum benim eşimin sprem sayısı az di ileri hareketli %18 morfolojide bozukdu.

4 ay akşamları işten gelince yemek yemeden kavga dövüş bazen zorla 1 kasik keciboynuzundan bi de 2gr arisutu yedirdim evelallah Allah in izniyle şifa oldu . 4 ayda 2 gebelik oluştu yemeği yedikten sonra bi bardak portakal suyu..

Akşam yastığa başımızı koymadan 1 tane eşim 1 tane de ben folik asit içtim buda sperm dna si için .

Ben Allah in merhametiyle çok şükür sifasini gördüm .ve ben adım kadar eminim sen 2 ay bunu her akşam kullan evelallah bak o spermler nasıl oluyor .2. Ay bizim %18 den %58 e çıktı 4. Ay zaten hamd olsun tekrar yaptırmaya gerek kalmadı.

Canim bide Allah in sifasi nerden gelir bilemeyiz. Insallah sana da el - şafi ismine hurmeten şifa olur.

2 gün var canım adete hayırlısı diyorum sen ne zamn öğrenmştn gebeliğini

Ben 21 temmuz, olcam sanırım bugun ovulasyon testi ile bi test yapiyim dedim meraktan sadece c çizgisi var t bos heralde adet geliyor gebelik yok

NİCKNAME - BAT
  1. @Aslanparcasi ____HAMİŞ
  2. YASMINAAA _____HAMİŞ
  3. lale_cik _________HAMİŞ
  4. @Kriziantemcicegi ___HAMİŞ
  5. duyguserhat ______HAMİŞ
  6. A Ask sana benzer ____HAMİŞ
  7. L Laydrosa _________HAMİŞ
  8. Petunyasemen _____HAMİŞ
  9. suzansu _________HAMİŞ
  10. masal2994 _______18 temmuz
  11. M Mavisareg ________21 temmuz
  12. aaynaa __________22 temmuz
  13. -Lidya- __________24 temmuz
  14. @Love5 ___________29 temmuz
  15. E elifsu28 ______29 temmuz
  16. @_Dusler_Akedemisi_ 30 temmuz
  17. Zilan92 _________30 temmuz
  18. @melekbaby ________2 ağustos
  19. @ilkemmmmm ______ 2 ağustos
  20. Emineeemm _______4 ağustos
  21. @Pinkhouselife61 _____ 5 ağustos
  22. ada_aras _________17 ağustos
  23. Kilim ve tohum _____Beklemede
  24. moonlight2135 _____Beklemede
  25. @Duam23 _________Beklemede
  26. Jassgiller ________Beklemede
  27. adyas ___________Beklemede
  28. htc_tfk _________Beklemede
  29. Bihter34 ________Beklemede
  30. Enise54 ________Beklemede
  31. D dl3434 _________Beklemede
  32. M Mlgm55 ________Beklemede
  33. K Knptr ___________Beklemede
  34. zeplin88 _________Beklemede
  35. bahar1989 ________Beklemede
  36. askininaskisi ______Beklemede
  37. baldudakk ________BeklemedeRABBİM MÜBAREK ETSİN CANLARIMM

Son düzenleyen: Moderatör:
Aminn

O test nedir bende merak ediyorum coook
Ovulasyon testi yumurtlama gununu belirlemek icin kullanılıyor normalde idrara lh hormonunun varliginj olculur lh ve hcg hormanlarinin yapisi benzedigi icin gebelik testi olarak ovulasyon testinin kullanildigini duymuştum denedim ama negatif cikti bat 3 var daha erken de olabilir tabi ama merak insana her yolu denetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…