- 18 Aralık 2013
- 1.475
- 1.864
- 83
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #3.401
Aynen canım yumurtalamanin ertesi gününde aksam basladi diger günde devam etti bir is falan yaparken neysede durdugum yerde o sekildeydim o garip geldi
sabah test yaptım negatif canımm moralim çok bozuk
İnşaallah tatlımanladm canm hayırlısı olsun :)
Can'ım eşine sabah akşam keçi boynuzu pekmezi ver..kızlar ben çok üzgünüm, eşim bugün spermiogram yapıldı değerler iyice düşmüş eylülde tüp bebeğe başlayacaktık zaten ama ya değerler iyice düşerse zaten ileri doğru hareketli hiç yok ya yerinde hareketliler de iyice azalırsa kafam kazan gibi dua edin bize
2 yıldır denemediğimiz kür kalmadı canım neredeyse , varikosel ameliyatı da oldu eşim ama hiç bir gelişme yok malesefCan'ım eşine sabah akşam keçi boynuzu pekmezi ver..
Keçi boynuzu kürü yap.. Bol bol fındık fıstık yedir..
Bi arkadaş böyke yapmış nerdeyse %90 artış görmüşlerdi...
Pes etme vaz geçme eşine destek ol.. Kendini suçlu hissetmesine izin verme.. Deki Allahtan bu bende de sorun olabilirdi de inanın ve kürleri deneyin Allah'ın izniyle çok yol katedeceksiniz evelallah ❣
Anladım tatlım.. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin.. Yüzümüzü güldürsün..2 yıldır denemediğimiz kür kalmadı canım neredeyse , varikosel ameliyatı da oldu eşim ama hiç bir gelişme yok malesefeşime elimden geldiğince destek oluyorum ama bugün gerçekten çok kötüydü böyle gözleri dolu dolu bakıyordu bana
suzansu @Pinkhouselife61 Canim o %1lik dediğin ihtimal var ya inşallah bu ay senin nasibindir. Insallah hiç bir teste gerek kalmadan bebegin ben burdayım der kuzum. Güzel dusun .güzel olucak evelallah.
kızlar ben çok üzgünüm, eşim bugün spermiogram yapıldı değerler iyice düşmüş eylülde tüp bebeğe başlayacaktık zaten ama ya değerler iyice düşerse zaten ileri doğru hareketli hiç yok ya yerinde hareketliler de iyice azalırsa kafam kazan gibi dua edin bize
2 gün var canım adete hayırlısı diyorum sen ne zamn öğrenmştn gebeliğiniAnladım canim hadi bakalım sayılı günler kaldı hayırlı haberlerini alirim insallah.
Canim bozma moralini.adet e kac gun var .daha olma din değilmi.ben dede hiç goguslerde felan bisi yoktu .beklicez gorcez canim inşallah hayırlı haberle mujdeni alırız canim...
@Pinkhouselife61 Canim o %1lik dediğin ihtimal var ya inşallah bu ay senin nasibindir. Insallah hiç bir teste gerek kalmadan bebegin ben burdayım der kuzum. Güzel dusun .güzel olucak evelallah.
Ben 21 temmuz, olcam sanırım bugun ovulasyon testi ile bi test yapiyim dedim meraktan sadece c çizgisi var t bos heralde adet geliyor gebelik yokBATLAR NE KIZLAR?? Listeyi düzenleyelim ❣
İnşaallah tatlım
Gelen giden yok dimi ☘
O test nedir bende merak ediyorum coookBen 21 temmuz, olcam sanırım bugun ovulasyon testi ile bi test yapiyim dedim meraktan sadece c çizgisi var t bos heralde adet geliyor gebelik yok
Hala umut var o ZamanYok canım henüz
Anladım cnm.. İnş vardır gebelikBen 21 temmuz, olcam sanırım bugun ovulasyon testi ile bi test yapiyim dedim meraktan sadece c çizgisi var t bos heralde adet geliyor gebelik yok
AminnNİCKNAME - BAT RABBİM MÜBAREK ETSİN CANLARIMM
@Aslanparcasi ____ HAMİŞ YASMINAAA _____ HAMİŞ lale_cik _________ HAMİŞ @Kriziantemcicegi ___ HAMİŞ duyguserhat ______ HAMİŞ A Ask sana benzer ____ HAMİŞ L Laydrosa _________ HAMİŞ Petunyasemen _____ HAMİŞ suzansu _________ HAMİŞ E elifsu28 ______ 29 temmuz bahar1989 ________ 4 temmuz askininaskisi ______ 10 temmuz baldudakk ________ 12 temmuz masal2994 _______ 18 temmuz M Mavisareg ________ 21 temmuz aaynaa __________ 22 temmuz -Lidya- __________ 24 temmuz @Love5 ___________ 29 temmuz @_Dusler_Akedemisi_ 30 temmuz Zilan92 _________ 30 temmuz @melekbaby ________ 2 ağustos @ilkemmmmm ______ 2 ağustos Emineeemm _______ 4 ağustos @Pinkhouselife61 _____ 5 ağustos ada_aras _________ 17 ağustos Kilim ve tohum _____ Beklemede moonlight2135 _____ Beklemede @Duam23 _________ Beklemede Jassgiller ________ Beklemede adyas ___________ Beklemede htc_tfk _________ Beklemede Bihter34 ________ Beklemede Enise54 ________ Beklemede D dl3434 _________ Beklemede M Mlgm55 ________ Beklemede K Knptr ___________ Beklemede zeplin88 _________ Beklemede
Ovulasyon testi yumurtlama gununu belirlemek icin kullanılıyor normalde idrara lh hormonunun varliginj olculur lh ve hcg hormanlarinin yapisi benzedigi icin gebelik testi olarak ovulasyon testinin kullanildigini duymuştum denedim ama negatif cikti bat 3 var daha erken de olabilir tabi ama merak insana her yolu denetiyorO test nedir bende merak ediyorum coook
evet canımm inşallah rabbim yüzümüzü güldürürHala umut var o Zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?