❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Şifa Allahtan Can'ım bizim şifamız neyde gizli bilmiyoruz
İnşaallah gerek kalmadan hemen oluverir❣❣❣ Rabbim ol der inşaallah
Ayy inşallah canım Rabbim bizi ve bizim durumumuzda olan herkesi sevindirsin ,hayırlısıyla bizlerinde muradını versin inşallah ...

1 temmuzda başlayan adet değildir muhtemelen yerleşme kanaması gibi bişiydi tutunamadı diye düşündüm canım ben adetini gecikmeli olarak olursun muhtemelen bende 1 kere kimyasal gebelik geçirdim
Kimyasal gebeliğin başka bi belirlitisi falan var mı sen doktordan mi öğrendin böyle bi gebelik geçirdiğini

Kimyasal gebeliğin başka bi belirlitisi falan var mı sen doktordan mi öğrendin böyle bi gebelik geçirdiğini
yok canm ben sağlıkçıyım zaten dayanamadım bata 2 gün kala idrar testi yaptım pozitifi gördüm hemen kan verdim değerim düşük çıktı ama geç döllenme olabilir diye bekleyelim dedik daha sonra tekrar kan verdim düzenli artış olmadı birkaç gün gecikmeli adet oldum

askininaskisi ve -Lavinia neredesiniz canim son durum nedir . Hayırlı haberlerle gelin inşallah.
Balım henüz kırmızılar gelmedii ama akıntım az az geliyo kahverengimsi. Göğüs ucunda acı var azıcık. Ne gelirse Allahtan artık napalım suzansu senin nası gidiyo annenlere söyledin mi minişi ?

Ben evde test yaptim ama negatif hep bugün yine yaptım yok

Sondurum yok bildigin gibi cnm

Dunde sag sol kasik agridi aksamda bilmiom artik ne olucak halim belki yarin tekrar hastaneye giderim
Kvde ruyasinda ikiz erkek bebek gormus

Anladım kuzum ..bekleyip gorcez dr a gitmeyi düşünüyormuş peki.
Kv nin rüyası hayırlara vesile olsun insallah kuzum .Insallah en kısa ve en hayırlı zamanda nasip etsin ALLAH.

Oy oy hadi bakalım hayirlisi gelmesinde inşallah canım.
Şimdi normal adet günü kac gun geçti bakalım .ayrıca bu akıntı dediğin her gun mu her saat az az mi yoksa 5 6 saat te bir az az mi kuzum.

Vallahi ben var la yok arasindayim balim kanda var ama dr görünmeden nerde kese nasıl normalmi diye bilmeden umutlanmicam kimseye söylemedim bi anneme söyledi Canim.
Her birimizin hakkında h ayirlisini versin Allah im. Insallah. ....

Dusunuorum cmm am hayirlisi bakalim
Amin insallah cnm insallah vardir bi bebis allah ragzi olsun

Arada geliyo balım. Bi gidiyorum hiçbişi yok sonra yine gelmiş akıntı. Bakalım normal reglimdrn 3 gün geçti ama yumurtlamaya göre 4 gün var.. Hayırlısı kuşum ya bakalım.. Rabbim sağlıkla güzel haberler alasın doktordan canım benim. Rabbim bugüne getirdi bak bundan sonrasıda yine alkahın izniyle güzel geçicek dualarımdasın sen kuzum buradaki arkadaşlar ve tüm evlat sahibi olmak isteyen herkesler

Sağ ol canim Allah razı olsun.
Senin bu a kintilarin h icc böyle olmus muydu daha önce ilk mi bu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…