- 18 Aralık 2013
- 1.475
- 1.864
- 83
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #3.181
Aminn canimmm aminnnnnnnnYok canım sık gelip gideni olan bir aile değil Allahtan bu konuda işime yarıyor
Duana kocaman amin diyorum Allah razı olsun canım benim
Ayy inşallah canım Rabbim bizi ve bizim durumumuzda olan herkesi sevindirsin ,hayırlısıyla bizlerinde muradını versin inşallah ...Şifa Allahtan Can'ım bizim şifamız neyde gizli bilmiyoruz
İnşaallah gerek kalmadan hemen oluverir❣❣❣ Rabbim ol der inşaallah
Ayy inşallah canım Rabbim bizi ve bizim durumumuzda olan herkesi sevindirsin ,hayırlısıyla bizlerinde muradını versin inşallah ...
Allah razı olsun canım inşallah sana ve eşine boynunuza boy soyunuza soy neslinizin yeserecegi hayırlı evlatlar bağışlasın Allah...Amin cümlesine insallahhh..
Canim evet hem kuru luk hem sperm hemde morfoloji sorunu vardı bua y iki defa kullandım ama 4 aydır her akşam kavga dovusle bazen niye unutun diyerek herife dayadim keçi boynuzu pekmezini. Çok inandım evelallah şifa olduguna da inanıyorum kuzum.herşeyden önce yapabilir sen spermleri güçlendirmek için onu dayat eşine söylemesi ayıp sen bile gözle farkedeceksin spermlerin değişikliğini.. 4 ay sonra yani bu ay adet te incir yedim 2 tane günde akintiyi gördüm ovulasyon beklemedim koyu olmasını o gün normal çalışma o,du .
Sonraki gün ovulasyon çift çıkınca preesed kullandım.
Bunları yazıdaki belki ufacık olsa bi fayda olur.
Canim Allah önce rahmine sonra kollarına koysun saglikli evladını inşallah..
suzansu Ne güzel dua etmişsin canım bende eşime bana yardımcı olunca hep Boyun boylansın soyun soylansın diye dua ederim o da güler çok güzel bi tasadüf oldu Keçi boynuzu kürünü 3 ay sürekli uyguladık şimdi de pekmeze devam ediyor , arısütü -bal -polen kullanıyor , yediğine içtiğine dikkat ediyor ayda 2 kutu proxeed kullanıyor inan maddi manevi çok yıprandık Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Canim yol arkadaşın yoldasim .. Ben seni sizi bırakıp gitmem hem nasıl giderim evet başka yerlere de bakıyorum bu kan değerleri felan ama hep burdayım ben kuzum..seni ve diye canları hamile görmeden gitmicem ahahahahah inşallah Allah o günleri görmeyi bana nasip etsin.
Kız hgs den çok umutluyum ben inanıyorum Allah sana nasip etcek inşallah .zaten sonrasi nilay dansın onun elleri şifa ol cak sana inşallah kuzum.
Dr umuz masallah işinin ehli en azından o yönden rahatız kuzum .haydi bakalım gelsin bebek benim yoldasim insallah. El ele hamis hamis gidelim d oktorumuza.
Sondurum yok bildigin gibi cnm
Kimyasal gebeliğin başka bi belirlitisi falan var mı sen doktordan mi öğrendin böyle bi gebelik geçirdiğini1 temmuzda başlayan adet değildir muhtemelen yerleşme kanaması gibi bişiydi tutunamadı diye düşündüm canım ben adetini gecikmeli olarak olursun muhtemelen bende 1 kere kimyasal gebelik geçirdim
yok canm ben sağlıkçıyım zaten dayanamadım bata 2 gün kala idrar testi yaptım pozitifi gördüm hemen kan verdim değerim düşük çıktı ama geç döllenme olabilir diye bekleyelim dedik daha sonra tekrar kan verdim düzenli artış olmadı birkaç gün gecikmeli adet oldumKimyasal gebeliğin başka bi belirlitisi falan var mı sen doktordan mi öğrendin böyle bi gebelik geçirdiğini
Hadi inşaallah hayırlaSondurum yok bildigin gibi cnm
Dunde sag sol kasik agridi aksamda bilmiom artik ne olucak halim belki yarin tekrar hastaneye giderim
Kvde ruyasinda ikiz erkek bebek gormus
Insallah cnmHadi inşaallah hayırla
Balım henüz kırmızılar gelmedii
Ben evde test yaptim ama negatif hep bugün yine yaptım yokyok canm ben sağlıkçıyım zaten dayanamadım bata 2 gün kala idrar testi yaptım pozitifi gördüm hemen kan verdim değerim düşük çıktı ama geç döllenme olabilir diye bekleyelim dedik daha sonra tekrar kan verdim düzenli artış olmadı birkaç gün gecikmeli adet oldum
Sondurum yok bildigin gibi cnm
Dunde sag sol kasik agridi aksamda bilmiom artik ne olucak halim belki yarin tekrar hastaneye giderim
Kvde ruyasinda ikiz erkek bebek gormus
Balım henüz kırmızılar gelmediiama akıntım az az geliyo kahverengimsi. Göğüs ucunda acı var azıcık. Ne gelirse Allahtan artık napalım suzansu senin nası gidiyo annenlere söyledin mi minişi ?
Dusunuorum cmm am hayirlisi bakalimAnladım kuzum ..bekleyip gorcez dr a gitmeyi düşünüyormuş peki.
Kv nin rüyası hayırlara vesile olsun insallah kuzum .Insallah en kısa ve en hayırlı zamanda nasip etsin ALLAH.
Oy oy hadi bakalımhayirlisi gelmesinde inşallah canım.
Şimdi normal adet günü kac gun geçti bakalım .ayrıca bu akıntı dediğin her gun mu her saat az az mi yoksa 5 6 saat te bir az az mi kuzum.
Vallahi ben var la yok arasindayim balim kanda var ama dr görünmeden nerde kese nasıl normalmi diye bilmeden umutlanmicam kimseye söylemedim bi anneme söyledi Canim.
Her birimizin hakkında h ayirlisini versin Allah im. Insallah. ....
Arada geliyo balım. Bi gidiyorum hiçbişi yok sonra yine gelmiş akıntı. Bakalım normal reglimdrn 3 gün geçti ama yumurtlamaya göre 4 gün var.. Hayırlısı kuşum ya bakalım.. Rabbim sağlıkla güzel haberler alasın doktordan canım benim. Rabbim bugüne getirdi bak bundan sonrasıda yine alkahın izniyle güzel geçicek dualarımdasın sen kuzum buradaki arkadaşlar ve tüm evlat sahibi olmak isteyen herkeslerAnladım kuzum ..bekleyip gorcez dr a gitmeyi düşünüyormuş peki.
Kv nin rüyası hayırlara vesile olsun insallah kuzum .Insallah en kısa ve en hayırlı zamanda nasip etsin ALLAH.
Oy oy hadi bakalımhayirlisi gelmesinde inşallah canım.
Şimdi normal adet günü kac gun geçti bakalım .ayrıca bu akıntı dediğin her gun mu her saat az az mi yoksa 5 6 saat te bir az az mi kuzum.
Vallahi ben var la yok arasindayim balim kanda var ama dr görünmeden nerde kese nasıl normalmi diye bilmeden umutlanmicam kimseye söylemedim bi anneme söyledi Canim.
Her birimizin hakkında h ayirlisini versin Allah im. Insallah. ....
Arada geliyo balım. Bi gidiyorum hiçbişi yok sonra yine gelmiş akıntı. Bakalım normal reglimdrn 3 gün geçti ama yumurtlamaya göre 4 gün var.. Hayırlısı kuşum ya bakalım.. Rabbim sağlıkla güzel haberler alasın doktordan canım benim. Rabbim bugüne getirdi bak bundan sonrasıda yine alkahın izniyle güzel geçicek dualarımdasın sen kuzum buradaki arkadaşlar ve tüm evlat sahibi olmak isteyen herkesler
yok gibi canım ya bu ayda umut yok sanki hiç bi belirti falan da yokSag ol canim cok sukur...
Nasıl gidiyor varmı bi gelişme anlat bakalım kuzum
senin nasıl gidiyor canım kadın doğuma gittin mi muayeneyeSag ol canim cok sukur...
Nasıl gidiyor varmı bi gelişme anlat bakalım kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?