❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

kızlar günaydın.. Kadir geceniz mübarek olsun öncelikle..Birşey sormak istiyorum bilgisi olan varsa söylesin lütfen. Benim yumurtlama dönemim bugün başlıyor ve kadir gecesi bugünde.Bazı söylentiler kadir gecesi ,ramazan bayramı geceleri vs. ilişkiye girmek iyi değilmiş .kafamı kurcalayıp duruyor.bi fikri olan var mı

Ewt kuzum Bn ekstra bide ağrıyordu batma tarzında . Sanırım bnm ki çatladı affedesin akıntıda oldu halada var
Kuzum benim de akıntım devam ediyor. Aslında yumurtlamam 26 sı gibi düşünyodum ama akıntı dün başladı. Kasıklarımda batma da var aynen. Ovulasyon testim de kalmadı yapcaktım dün akşam :(

kızlar günaydın.. Kadir geceniz mübarek olsun öncelikle..Birşey sormak istiyorum bilgisi olan varsa söylesin lütfen. Benim yumurtlama dönemim bugün başlıyor ve kadir gecesi bugünde.Bazı söylentiler kadir gecesi ,ramazan bayramı geceleri vs. ilişkiye girmek iyi değilmiş .kafamı kurcalayıp duruyor.bi fikri olan var mı
Can'ım tamamen batıl inançtır bu..
Denilenin aksine, kandil gecelerinde ibadet yerine geçer.. Haram bir iş değil ki günah olsun.. Eşinin elini tuttuğunda bile günahlar akıp gidiyor :KK60:
Aksine sevap kazanmış olursunuz bol bol :KK24:
Böyle söylentilere inanma :KK25: rahat ol :KK69:
Eşlerin birbirine yaklaşmasının yasak olduğu haller bellidir;
✔️Kadının ay başı hali
✔️Kadının lohusalık hali

Bu kadar.. Ve eşinin helal olan yerden yaklaşması tabiki ☺️ Rahat olun ❤️❤️❤️

Selam canlar..
Binbir geceden hayırlı kadir gecemiz hayırlı olsun.ALLAH kalbimizden geçen dilinize dökülen dualarimiz kabul olsun. Bizlere bu sene anne olacak kadınların arasına yazsın Allahim inşallah.
Dualarda her kadın için niyaz eden hanımlardan Allah razı olsun.

Bu gece tüm kapılar açık bizlere de o kapılardan içeri girmek nasip olsun dua ile Aminñ

Selam canlar..
Binbir geceden hayırlı kadir gecemiz hayırlı olsun.ALLAH kalbimizden geçen dilinize dökülen dualarimiz kabul olsun. Bizlere bu sene anne olacak kadınların arasına yazsın Allahim inşallah.
Dualarda her kadın için niyaz eden hanımlardan Allah razı olsun.

Bu gece tüm kapılar açık bizlere de o kapılardan içeri girmek nasip olsun dua ile Aminñ
Aminn inşaallah Can'ım benim ❣❣❣

Kuzum benim de akıntım devam ediyor. Aslında yumurtlamam 26 sı gibi düşünyodum ama akıntı dün başladı. Kasıklarımda batma da var aynen. Ovulasyon testim de kalmadı yapcaktım dün akşam :KK43:

Canim değerlendirmeye başla bence günüm su gündü diye es geçme hayirlisi olsun inşallah..l

Bide bu gece ilişki günah diyen bacım.
Sen her gece nikahlina helal si 2 seçenek hariç .

Bu olay altındayken yaptigin ibadet riske girer kafanı veremezsin o yüzden namaza bile durmadan eşlerden biri bunu geçirirse içinden mutlaka yapmaliki ibadeti vesveselerle olmasın.bunla ilgili çok vaaz var googlede için rahatlasa dinle canim.

Allah hayırlı günde hayırlı evlata ol desin ve olsun inşallah.

@Pinkhouselife61 canimmm neler yapiyon ..
Ya kızlar inşallah dualarimiz kabul olur çok umudum var bu gece .
Bizim tek bir isteğimiz var kimin duasi duyulursa hepimizin ki duyulacak inşallah.birimizinki bile duyulsa hepimizi anacak zincirleme hamile kalirmişiz ne güzel olur
Ay inşaallah Can'ım benim
Dualaşalım muhakkak.. Rabbim ol desin oluversin inşaallah :KK200::KK200::KK200:

@Pinkhouselife61 canimmm neler yapiyon ..
Ya kızlar inşallah dualarimiz kabul olur çok umudum var bu gece .
Bizim tek bir isteğimiz var kimin duasi duyulursa hepimizin ki duyulacak inşallah.birimizinki bile duyulsa hepimizi anacak zincirleme hamile kalirmişiz ne güzel olur
Insallah cnm insallah amin...
Bugun ya varis
Rabbi hebli mines salhin
Ya kadir
Falan cekin canlar kabul olur insallah

Ay inşaallah Can'ım benim
Dualaşalım muhakkak.. Rabbim ol desin oluversin inşaallah :KK200::KK200::KK200:

Amiñnnnnnn canim aminñ:dua:

Insallah cnm insallah amin...
Bugun ya varis
Rabbi hebli mines salhin
Ya kadir
Falan cekin canlar kabul olur insallah

Tamam cani kenzul ara duasi duymuştum ona da bakıma nasipse biraz uyuyumda gece inşallah daha çok ayakta olurum.

Ben diyete spora devam ediyorum cok sukur artik zayiflamak icin elimden geleni yapicam zayiflayacam insallah spora alistim git gide onceleri gunluk 5 dakika bile zor gelirken 30 dakikayi tamamladim bugun 35 dakika yaptim 1saate tamamlamak istiyorum insallah...

Hey Masallah ..
Sen günü geldiği de spor yapmadığına kendini rahatsız bile hissedeceksin.
Çok iyi gidiyorsun valla haftada kac kilo vereceksin bakalimm

Back