❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Kenzul ars cok buyuk bi dua cnm nasil desem kuvvetli bir dua gunde 5 taneyi gecmedigi surece okuyabilirsin cnm bende cok okuyodum bi aralar...
Insallah cnm ya aslinda tam kilo veremedim nasil desem daha giris alisma flan simdi insallah tam anlamli basliyorum hergun bir saat spor yapmaya dikkat edicem insallah

Evet canim bende ona bakıyordum bukadarini tahmin etmemiştim.

Mideni alistirdinmi bu beslenmeye birazda spor ben inanıyorum çok iyi vereceksin o gardolabindaki kıyafetleri giydiğinde görcez seni

Bu ara pentide çok güzel indirim varmis 70 60 tl den 34 e düşmüş sutyenler. .Bi bakın hanımlar

kızlar ben bugün preseed jel spariş ettim bu ay kullanıcam inşallah hemen elime ulaşırsa tabi. aranızda kullanan var mı
Canim bende 2 . Kez kullandım bi iki gün an e bide dün . Ilk defa başladım . Hayirlisi olur inşallah.
Sana da hayırlı olsun kuzum .sperm morfolojide felan sıkıntı varsa iyi oluyor diyorlar onları öldürmüyor i lerlemesinde yardımcı oluyor rahime yapışıp ilerleyemeyenlere kayganlik sağlıyor diyorlar .

Bayagidamiyi sonuç alan var inşallah bize de şifa olur.3czanene şöyle getirir. Son kullanma tarihini de unut,a kuzum bak .

çok araştırdım burda beraber çalıştığım doktoruma faln da sordum araştırdık bi sakıncası yokmuş. kullananların yorumlarıda çok güzel. ben sitesinden sipariş ettim canım inşallah vesile olur bebişlerimiz gelir

Test sonuçlarımı bi dr görsün alıcam inşaallah bende
Çok pahalı şimdi bide ona para vermiyim
HSG Spermiogram 600 bulacak..............

Evet canim bende o yorumları felan okuduktan sonra çok heves etmiştim.
Insallah canim inşallah hepimiz vesile olur.yanlız ben onu sıkarken acı oldu bilmiyorum ya ben beceremedim diye mi ilk kullandığım icin mi.
Test sonuçlarımı bi dr görsün alıcam inşaallah bende
Çok pahalı şimdi bide ona para vermiyim
HSG Spermiogram 600 bulacak..............

Hiç sorma aynı sorun bende de var 2 ay oldu aldım iyi o zaman almıştım yoksa su an bende alamam.
Hastaneye git cem felan die hiç bilse k ullanmamistim.

Sperm AMH felan buay biraz ağır geçecek.

Pinkde film cekilcekti kuzum sen nerde çekilen,

hadi ya yanma gibi mi oluyo

Yok canım ya .hani alltan muayine olurken bisi yapiyorlarya ne biliyim ben ondan da nefret ediyorum.
Bunu da biraz içerde boşaltmak lazım bi o sıkıntı kuzum.

Balım aynen öyle şuan akıntım bitti inşallah geç kalmamışımdır ya dün eşim nöbetçiydi çünkü Rabbim ol der olur bizim gibi isteyen herkeslerin hayırlı sağlıklı salih veya saliga evlatları tez zamanda inşallah..

Amin Can'ım benim inşaallah ❣❣❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…