- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #2.701
Kenzul ars cok buyuk bi dua cnm nasil desem kuvvetli bir dua gunde 5 taneyi gecmedigi surece okuyabilirsin cnm bende cok okuyodum bi aralar...Amiñnnnnnn canim aminñ
Tamam cani kenzul ara duasi duymuştum ona da bakıma nasipse biraz uyuyumda gece inşallah daha çok ayakta olurum.
Hey Masallah ..
Sen günü geldiği de spor yapmadığına kendini rahatsız bile hissedeceksin.
Çok iyi gidiyorsun valla haftada kac kilo vereceksin bakalimm
Canim bende 2 . Kez kullandım bi iki gün an e bide dün . Ilk defa başladım . Hayirlisi olur inşallah.kızlar ben bugün preseed jel spariş ettim bu ay kullanıcam inşallah hemen elime ulaşırsa tabi. aranızda kullanan var mı
çok araştırdım burda beraber çalıştığım doktoruma faln da sordum araştırdık bi sakıncası yokmuş. kullananların yorumlarıda çok güzel. ben sitesinden sipariş ettim canım inşallah vesile olur bebişlerimiz gelirCanim bende 2 . Kez kullandım bi iki gün an e bide dün . Ilk defa başladım . Hayirlisi olur inşallah.
Sana da hayırlı olsun kuzum .sperm morfolojide felan sıkıntı varsa iyi oluyor diyorlar onları öldürmüyor i lerlemesinde yardımcı oluyor rahime yapışıp ilerleyemeyenlere kayganlik sağlıyor diyorlar .
Bayagidamiyi sonuç alan var inşallah bize de şifa olur.3czanene şöyle getirir. Son kullanma tarihini de unut,a kuzum bak .
Test sonuçlarımı bi dr görsün alıcam inşaallah bendeçok araştırdım burda beraber çalıştığım doktoruma faln da sordum araştırdık bi sakıncası yokmuş. kullananların yorumlarıda çok güzel. ben sitesinden sipariş ettim canım inşallah vesile olur bebişlerimiz gelir
peki canım biz kullanalım işe yararsa sende kullanTest sonuçlarımı bi dr görsün alıcam inşaallah bende
Çok pahalı şimdi bide ona para vermiyim
HSG Spermiogram 600 bulacak..............
çok araştırdım burda beraber çalıştığım doktoruma faln da sordum araştırdık bi sakıncası yokmuş. kullananların yorumlarıda çok güzel. ben sitesinden sipariş ettim canım inşallah vesile olur bebişlerimiz gelir
Test sonuçlarımı bi dr görsün alıcam inşaallah bende
Çok pahalı şimdi bide ona para vermiyim
HSG Spermiogram 600 bulacak..............
hadi ya yanma gibi mi oluyoEvet canim bende o yorumları felan okuduktan sonra çok heves etmiştim.
Insallah canim inşallah hepimiz vesile olur.yanlız ben onu sıkarken acı oldu bilmiyorum ya ben beceremedim diye mi ilk kullandığım icin mi.
Hiç sorma aynı sorun bende de var 2 ay oldu aldım iyi o zaman almıştım yoksa su an bende alamam.
Hastaneye git cem felan die hiç bilse k ullanmamistim.
Sperm AMH felan buay biraz ağır geçecek.
Pinkde film cekilcekti kuzum sen nerde çekilen,
Hmmm anladım canım bakalım deneyip görcezYok canım ya .hani alltan muayine olurken bisi yapiyorlarya ne biliyim ben ondan da nefret ediyorum.
Bunu da biraz içerde boşaltmak lazım bi o sıkıntı kuzum.
Balım aynen öyle şuan akıntım bitti inşallah geç kalmamışımdır ya dün eşim nöbetçiydi çünküCanim değerlendirmeye başla bence günüm su gündü diye es geçme hayirlisi olsun inşallah..l
Bide bu gece ilişki günah diyen bacım.
Sen her gece nikahlina helal si 2 seçenek hariç .
Bu olay altındayken yaptigin ibadet riske girer kafanı veremezsin o yüzden namaza bile durmadan eşlerden biri bunu geçirirse içinden mutlaka yapmaliki ibadeti vesveselerle olmasın.bunla ilgili çok vaaz var googlede için rahatlasa dinle canim.
Allah hayırlı günde hayırlı evlata ol desin ve olsun inşallah.
Hep öyle olur zatenGratis dede inciri var Bu ne ya tam bayram haftası indirim hangi birini al caz .
Ama sanırım ben pentide alacam bi kac parça bidaha bu indirimi bulamam . Geçen ay aldiklarim indirime girmiş çok üzüldüm keşke almasaydim .
Amin Can'ım benim inşaallah ❣❣❣Balım aynen öyle şuan akıntım bitti inşallah geç kalmamışımdır ya dün eşim nöbetçiydi çünküRabbim ol der olur bizim gibi isteyen herkeslerin hayırlı sağlıklı salih veya saliga evlatları tez zamanda inşallah..
Can'ım benim ... Testler anamızı ağlattı vallaCanısı gelen giden yok şimdilik test yaptım çıkmadı Bişi
Âmin bebeğim cümlemizin inşallah ❣Can'ım benim ... Testler anamızı ağlattı valla
İnşaallah pozitife çıkar sonu ❣❣❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?