- 30 Kasım 2015
- 341
- 153
Plasentaya göre kız gibi. 14 haftalık fotosu varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Plasentaya göre kız gibi. 14 haftalık fotosu varmı
Hayri birsey demedi 27 sinde gidecem inslh öğrenirim. birde resimde gorunmuyor ama kafasının üzerinde yuvarlak bişey var o nedir acaba ?Cnm bebege gore erkek ama plesantaya gore kiz diyorum ben... Allah gonlune gore versin... Dr un bir tahmin yaptimi
13+1 haftalik varPlasentaya göre kız gibi. 14 haftalık fotosu varmı
Erkege benzettim bende :)dlrsordn burda tam 6 haftalik bana da yorum yapar misn?
anlayan arkadaşlar bana da yorum yaparmsnz??karindan usg
aklım karıştı :)Erkege benzettim bende :)
ya aslında tüm belirtilerim de erkek diyor ama yinede tam emin olmadan kendimi de kandırmak istemiyorum bana göre farketmez aslında ama kaynanamlar erkek çok istiyor benide inandirlar hayirlsii olsun. teşekkür ederim sizede ogrenince yazarimErkege benzettim bende :)
Burda cok buyuk bana 6 -8 hafta arasi goruntu lazim :)dlrsordn canim benimkini yorumlarmisin. Tsk.
Erkek fasulye :)Eki Görüntüle 1813915 Kızlar benim fasulyem Hakkı'nda ne düşünüyorsunuz
Şimdi sitelerde dolaşıyordum da kese de nub da erkek gibi görünüyor. Ben mi yanlış görüyorum. Allah bağışlasın kız dimi bebeğinBu da benim minis .. bakalım bende öğrenince yazarım..
Hayırlısı olsun inşallah teşekkürler yorum içinErkek fasulye :)
Bu ise yarar mi? Karindan. Bu arada etkilermi bilemiyorum ters rahim.Burda cok buyuk bana 6 -8 hafta arasi goruntu lazim :)
Bebiş im kız canım :)Şimdi sitelerde dolaşıyordum da kese de nub da erkek gibi görünüyor. Ben mi yanlış görüyorum. Allah bağışlasın kız dimi bebeğin
Nubu çok net sanki belki de ben yanlış yorumladım. Hayırlı sağlıklı bir evlat olur insallaBebiş im kız canım :)
Karından cekildiyse erkek gibi canimEki Görüntüle 1814021 Arkadaşlar cinsiyet için tahmin alabilirmiyim 7+ 4
Kız gibidlrsordn canim benimkini yorumlarmisin. Tsk.
İnşallah canim, burda herkes erkek demişti ama kız mişNubu çok net sanki belki de ben yanlış yorumladım. Hayırlı sağlıklı bir evlat olur insalla