- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Bebeğiniz erkekmi teori doğrumu bu arada doğum yaklaşmış rabbim bir nefeste kurtarsin bebeğin izi ve siziYANLIZ BEBEK küçün nokta şeklinde olan diğer halka gibi olan yolk kesesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğiniz erkekmi teori doğrumu bu arada doğum yaklaşmış rabbim bir nefeste kurtarsin bebeğin izi ve siziYANLIZ BEBEK küçün nokta şeklinde olan diğer halka gibi olan yolk kesesi
Dogumunuza az kalmis massalah canim rabbim saglikla nasip etsin kizini insallah
Heyecanliyim ben deDogumunuza az kalmis massalah canim rabbim saglikla nasip etsin kizini insallah
Ne guzel anliyorum heyecaninizi saglikla kalin insallahAmin canım
Heyecanliyim ben de
nasılsın canım? ne zamandır rastlamıyordum sana. yaklaşık bir ay sonra bebişin doğacak. sağlıkla gelir inşallah.Amin canım
Heyecanliyim ben de
Evet az kaldı, arada girip bakıyorum canım eskisi kadar faal değilim,iyi diyelim iyi olalım ya sen nasılsınnasılsın canım? ne zamandır rastlamıyordum sana. yaklaşık bir ay sonra bebişin doğacak. sağlıkla gelir inşallah.
Bende aynı arkadaşım, bildiğin gibiyim. Bir hafta sonra kontrolüm var. 32 haftadan sonrada çalışmak istiyorum ama bakalım doktor ne diyecek hayırlısı artık. Allah sağlık versin canım. ÖpüyorumEvet az kaldı, arada girip bakıyorum canım eskisi kadar faal değilim,iyi diyelim iyi olalım ya sen nasılsın
Merhaba canim cvp verirsen sevinirim kuzu 8+3 ama daha kucuk yokBir tanesi ramziye göre erkek ama diğeri gözükmüyor.
Canim banada cvp verirmisin@sinemnur cnm seninkini işaretledim ancak bir önceki haftayı da görsem tam olacaktı.
Peki kizimi erkekmiNuba gore de oyle cikmisti ama ben kiz hissediyorum cok fenaa:) herkes de kiz diyor erkek olursa cok sasiririm :)
Kizmi erkekmi canim
rabbim biliyor kalbimden kız geçiyor hep tabii sağlıklı sıhhatli olsun cinsiyeti çok önemli değil ama illa insanin kalbinden birşey geçiyor tesekkur ederim baktığınız için
peki diğerinden anlayabildiniz mi görüntüsü baya kötü ama 4 martta yenisini yüklerim kontrolden sonra :)
Ne dedi doktorun :)benimkiyle ayni yere konumlanmislar :))
galiba bana erkek diyecekler kiz deseler iyiydi de Allahtan hayirlisi
Kiza benzettim benEki Görüntüle 1778998
benim minigimede bakarmisiniz? karindan usg
ErkekPeki kizimi erkekmi
Teori tutmadi o zaman kiz yorumlari vardi sagdamiydi soldami rabbim saglik versin insallah
Yok ben de ramzi ve nub teorisi tuttu canim sadece ailem ben ve cevremdekiler hep kiz hissediyordu esim haric vajinal usg bu canimTeori tutmadi o zaman kiz yorumlari vardi sagdamiydi soldami rabbim saglik versin insallah
Benim bebeğim erkekKizmi erkekmi canim