Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız hayırlı uğurlu sağlıklı gelsin inşa
Kız hayırlı uğurlu sağlıklı gelsin inşallah
Çok minik annesi goremedim bacaklari gorunen bir ultrason olursa soylerimBana da bakar mısınız vajinal ultrason
Kız ama net degil saglikla gelsin
Karından sizce nedirPlasenta nerdeyse ona göre. Plasenta sagdaysa kiz soldaysa erkek oluyor karindan ultrasyonda
Merhaba millet
Ramzi teorisine göre cinsiyet tahmini yapacagim ilk ultrasyon resminizi atin bakiyim. Eger cinsiyetiniz belliyse hic söylemeeyin bakalm dogru tahmin edebilecekmiyim daha dogrusu ramzi teorisi hakli cikacak mi?
Kız gördüm sağlıkla gelsinmerhaba, tahmin edebilir misiniz rica etsem?11 haftalık
Eki Görüntüle 3391913
Kız ama bu bende erkek çıktı ama kızım olcak benimde boyleydiSelam bizede bakarmısınız ilki 6haftalık vajinal diğeri 7+3 karından bakıldı
Merhaba millet
Ramzi teorisine göre cinsiyet tahmini yapacagim ilk ultrasyon resminizi atin bakiyim. Eger cinsiyetiniz belliyse hic söylemeeyin bakalm dogru tahmin edebilecekmiyim daha dogrusu ramzi teorisi hakli cikacak mi?
Hayrikisi olsun bana hep erkek dedielr ama kızım olcakyorumunuz için teşekkürler solda olunca erkek sağda olunca kız diyorlardı hayırlısı bekleyip göreceğiz