Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
böyle bir yorumun gelmesi beni daha da meraklandırdı. Ne olacak acabacanım benimkide üst ortadaydı erkek oldu.
Eki Görüntüle 3420589 seninki yengeminkine benzıyor o şuan 15-16 lık haftalık kız demişler.
valla bu teoriler filan değişik işler.böyle bir yorumun gelmesi beni daha da meraklandırdı. Ne olacak acaba
Benimkini de yorumlar mısınızKim dedi vajinal ultrason da sağda olursa erkek olur canim karindan oldugu icin tam tersi ama zaten bebeğin konumu önemli değil plesantanin konumu önemli
Merhaab yeni gördüm mesajınızı bı sure girmedim de.Kusura bakmayın.Kiz gibi geldi bana .Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun öğrendiniz mıSelisay merhaba bana da bakabilir misiniz 9 hafta karından
Merhaba çok net göremedim ama erkek olma ihtimali var gibiBenimkini de yorumlar mısınız
Eki Görüntüle 3425255
Merhaba erkek gibi gördümBizede cinsiyet tahmini yaparmisiniz
Eki Görüntüle 3423356
Eee kizlar nasılsınız bakalım? Hepinizin anneler gününüzü şimdiden kutluyorumm öğrenen var mı minnaklar prenses mı prens mı hadi bakalım sayımızı bilelimm Y Yengec7 soundoffreedom cilekkokusu90 Basakbasak1Güzel hamilelerimmm cinsiyetler belli olunca beni unutmayın olur muuu? Merak ediyorum dönüş yapın mutlaka bakalım kimlerin tahminleri çıkacak ki kendime güveniyorum net olur demesem de hepinize hayırlı doğumlar diliyorum çiçeklerim Basakbasak1 Y Yengec7 soundoffreedom cilekkokusu90
Merhaba sizin bebisi de erkek gibi gördüm bu sene erkek senesi diyolar zaten, kismet hayırlı doğumlarBı tahminde bana yapar mısınız
Hayırla sağlıkla kucağımıza alalım da inşallahMerhaba sizin bebisi de erkek gibi gördüm bu sene erkek senesi diyolar zaten, kismet hayırlı doğumlar
Henüz öğrenmedikkMerhaab yeni gördüm mesajınızı bı sure girmedim de.Kusura bakmayın.Kiz gibi geldi bana .Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun öğrendiniz mı
Teşekkür ederiz canım bende daha öğrenemedim seninde anneler günün kutlu olsunEee kizlar nasılsınız bakalım? Hepinizin anneler gününüzü şimdiden kutluyorumm öğrenen var mı minnaklar prenses mı prens mı hadi bakalım sayımızı bilelimm Y Yengec7 soundoffreedom cilekkokusu90 Basakbasak1
bu hafta fetel dna testi yaptırıcam kısmetse 10 gün sonra cinsiyeti öğrenmiş oluruz.Eee kizlar nasılsınız bakalım? Hepinizin anneler gününüzü şimdiden kutluyorumm öğrenen var mı minnaklar prenses mı prens mı hadi bakalım sayımızı bilelimm Y Yengec7 soundoffreedom cilekkokusu90 Basakbasak1
Fetal dna ne oluyor acaba 2li tarama testim var benimde cuma gunu sizin kac haftalıkbu hafta fetel dna testi yaptırıcam kısmetse 10 gün sonra cinsiyeti öğrenmiş oluruz.
Teşekkürler hepimizin kutlu olsunEee kizlar nasılsınız bakalım? Hepinizin anneler gününüzü şimdiden kutluyorumm öğrenen var mı minnaklar prenses mı prens mı hadi bakalım sayımızı bilelimm Y Yengec7 soundoffreedom cilekkokusu90 Basakbasak1
10+4 fetal dna yazın youtube orada daha ayrıntılı çıkar.Fetal dna ne oluyor acaba 2li tarama testim var benimde cuma gunu sizin kac haftalık