- 8 Aralık 2008
- 2.236
- 1.276
- 133
Erkek gibi canimKizlar benimkine de bakar misiniz biri 5+6 gunluk digeri 7 +4 gunluk. Karindan ultrasonla bakildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek gibi canimKizlar benimkine de bakar misiniz biri 5+6 gunluk digeri 7 +4 gunluk. Karindan ultrasonla bakildi
Tsk ederim kontrole gittigimde sonucu paylasicamCanim kiza benzettim ben hem kese hem bebegin konumu kiza benziyor. Tabi bizimki sadece bi tahmin.
bence kız gibi duruyo :) Hayırlı evlat olsun inşallah :))kızlar bide benimkine bakın lütfennnn anlayanlar şimden çokkkk tşk ederim
tşk ederim cnm inşallah sağlıkla sıhhatle hayırlı evlat olur hepimizinkibence kız gibi duruyo :) Hayırlı evlat olsun inşallah :))
bu hafta kız dediBende de tuttu bu teori 7. haftada karından usg solda görünüyordu. Erkek çıktı :)
benim.ikizlerde karindan sola yakin duruyor insallah benimkide kiz nasip eder insallah canim iki oglum var kiz olsun cok istiyorum saglikli hayirsizsa hayira cevirip nasip etsin insallah ....aminbu hafta kız dedi
Canım ramzı teorisine göre usg karındansa erkek vajinal ise kız bebekler gibi duruyor ama sakın hemen ümitsizliğe kapılma benim plasenta solda olmasına rağmen oğlum olacak. Plasentalarinin sağda olması illaki erkek bebek demek olmayabilir. Teori tutmayan çok gebe de var canimbenim ikizlere ne diyorsunuz :) gonlumdekini biliyor rabbim
ben kiza benzettim canim tabi rabbim.bilir gonlundekini nasip etsin insallahdlrsordn burda tam 6 haftalik bana da yorum yapar misn?
anlayan arkadaşlar bana da yorum yaparmsnz??karindan usg
teşekkür ederim Rabbim gonlumdekini biliyor hayırlısiyla nasip etsin inslh :)ben kiza benzettim canim tabi rabbim.bilir gonlundekini nasip etsin insallah
dlrsordn burda tam 6 haftalik bana da yorum yapar misn?
anlayan arkadaşlar bana da yorum yaparmsnz??karindan usg
Kizlar benimkinefe bi el atin 2 farkli dr farkli soledi burada 8 haftalik
hala erkek mi dusunceniz? 10+2 gunluguz :))