- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
Hadi insallah :)ben de demistim sana ))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi insallah :)ben de demistim sana ))
peki bebegiz erkekmi canim merak ettim.tabi saglikla al kucagina insallahAy inşallah ya.. Bir kızım var zaten
Sen de at varsa eli de kaç tane..
benim ikizlere ne diyorsunuz :) gonlumdekini biliyor rabbimİlk bebişin mi canım. Ben doktoruma direkt sordum. karından ultrasonda plasentasi solda görünüyorsa gerçekte sagda imiş. Usg vajinal ise plasenta diyelim ki solda görünüyor gerçekte de solda imiş. Bende bu teori tutmadı canım. Ama tutan çok fazla hamile var. Benim iki oglumunda plasentasi soldaydı. Plasentanın gerçekte solda olması kız bebek demek.
benim ikizlerde bu yonde seninkiyle ayni konumda icimede kiz doguyor rabbim hislerimi nasip eder insallahBu da benim minis .. bakalım bende öğrenince yazarım..
İnşallah canım, ama benimki istisna normalde solda olunca erkek oluyor :) inşallah seninki de istisnadırbenim ikizlerde bu yonde seninkiyle ayni konumda icimede kiz doguyor rabbim hislerimi nasip eder insallah
benim keseme çok benziyor :) erkek bence.kizlar bu da minnagiimm :)) ustteki minnagiimm alttaki yolk kesemizz :)) sizce cinsiyeti ne olabilir :))
ben de oyle hissediyorumm :)) Rabb im hayirli evlat nasip etsin :)))benim keseme çok benziyor :) erkek bence.
canim arkadasin usg cvp verirmisinbenim keseme çok benziyor :) erkek bence.
canim arkadasin usg cvp verirmisin
Kizlar benim simdi bebek daha buyuk ama bu ilk ultrasyondaki görüntü karindan tahminleriniz nedir acaba
aaaa sevindim.canim gozunuz aydin benim ikizler 8+2 usg paylastim sen ne diyorsun canimcanım kıza benzettim ben bunu hem kese hem konum olarak. bi önceki ultrason varsa ona bakiyim daha küçükken. bu arada ablamında bebiş gözüktü çok şükür :) ama onunki tek çıktı ikiz değilmiş.
8+0 canim baskada varmi bilmiyorumcanım kıza benzettim ben bunu hem kese hem konum olarak. bi önceki ultrason varsa ona bakiyim daha küçükken. bu arada ablamında bebiş gözüktü çok şükür :) ama onunki tek çıktı ikiz değilmiş.
eğer karındansa erkek canım ikiside :) rabbim gönlüne göre versin.aaaa sevindim.canim gozunuz aydin benim ikizler 8+2 usg paylastim sen ne diyorsun canim
burdakide solda benimkide solda ona kiz diyorsun neden ben fark gormedim gonlumden.gecende kiz rabbim gonlumdekini nasip eder insallah arkadasinki iyle benimki ayni konumdacanim arkadasin usg cvp verirmisin
Canim kiza benzettim ben hem kese hem bebegin konumu kiza benziyor. Tabi bizimki sadece bi tahmin.Eki Görüntüle 1807457 Eki Görüntüle 1807458 burda 8 hafta 3 cü günümüz dü