- 4 Ocak 2021
- 860
- 533
- 27
Erkekse bu haftada ogrenebilirsin canım kızsa 16 hatta 20 haftaalra kadar cikiyo kesin ogrenmesiBende bu cuma öğrenirim diye düşüyorum 12h6g olucak belki doktor soyler erkenmi acaba daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkekse bu haftada ogrenebilirsin canım kızsa 16 hatta 20 haftaalra kadar cikiyo kesin ogrenmesiBende bu cuma öğrenirim diye düşüyorum 12h6g olucak belki doktor soyler erkenmi acaba daha
Ben kesenin konumuna, ultrason çeşidine göre flaan bakıyorum naçizane görebildiğim kadar söylüyorum tabiki yüzde yüz kesin demiyorum ama bikac teorik bilgisi var o kriterlere göre bakınca kız veya erkek biri daha öne cikiyo:)Aay bu tahminler neye gore yapılıyor cok mersk ediyorum bakıyorum bisey göremiyorum
Merhaba bu 6+4 kenki görüntüsü kız gibi miBen kesenin konumuna, ultrason çeşidine göre flaan bakıyorum naçizane görebildiğim kadar söylüyorum tabiki yüzde yüz kesin demiyorum ama bikac teorik bilgisi var o kriterlere göre bakınca kız veya erkek biri daha öne cikiyo:)
Bu da 9+3 kenki görüntüsü. Sanki konumu değişmiş gibi değil mi?Ben kesenin konumuna, ultrason çeşidine göre flaan bakıyorum naçizane görebildiğim kadar söylüyorum tabiki yüzde yüz kesin demiyorum ama bikac teorik bilgisi var o kriterlere göre bakınca kız veya erkek biri daha öne cikiyo:)
Karından usg mı? Konumuna bakınca evet kız gibiMerhaba bu 6+4 kenki görüntüsü kız gibi mi
Eki Görüntüle 3428547
Evet bu kez de sağa kaymış biraz ama yerleştiği yer sol ise kızdır büyük ihtimalleBu da 9+3 kenki görüntüsü. Sanki konumu değişmiş gibi değil mi?
Eki Görüntüle 3428548
Merhaba kız olabilirMerhaba bana da tahminde bulunur musunuz?? 12+2 haftalık
Teşekkür ederim doktor da kız dediMerhaba kız olabilir
Sağlıkla gelsin prenses, hayırlı doğumlarTeşekkür ederim doktor da kız dedi
Bana da tahmin yapabilirmisinizSağlıkla gelsin prenses, hayırlı doğumlar
Benimki nipt testi ile belli oldu. Kızımız olacakmış.Eee kizlar nasılsınız bakalım? Hepinizin anneler gününüzü şimdiden kutluyorumm öğrenen var mı minnaklar prenses mı prens mı hadi bakalım sayımızı bilelimm @Yengec7 soundoffreedom cilekkokusu90 @Basakbasak1
Canım sonuçlarım belli oldu kızım olacakmışMerhaba sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun erkek gibi gördüm
Kızlar 6hafta 4 gün hatta 2 gün olarak güncellebiliriz dedi doktor. Karından. Sağ tarafımdan baktı. Benim içinde bi yorumda bulunabilir misiniz
Merhaba sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah, erkek olabilir
Aynı yere tutunmuş aynı zamanda çekilmiş ultrason resmine baktım şimdi benimki oğlan oldu canım . Sanırım seninki de erkek bu teoriye göre z