Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karından çekildi 6 haftalık yorumlarmisin lütfenErkek canım
Ramzi teorisine göre ( bilimsel bir araştırma sonucuymuş ve %85 doğruluğu varmış). İlk 6-8 haftalık ultrason görüntüsüne göre bebeğin kesenin içersinde soldan ya da sağdan girişine göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bilimsel olunca tecrübeli annelerimiz yada anne adaylarımızdan yardım istiyoruz. Doğruluğu var mı öğrenmek adına :) Bizleri aydınlatırsanız çok seviniriz. bu teorieye göre;
Vajinal muayeneyle bakıldıysa eğer;
Sağdan girmiş gözüküyosa aslında solmuş ve ERKEK,
Soldan girmiş gözüküyosa aslında sağmış ve KIZ ,
Karından bakıldıysa eğer,
Soldan girmiş gözüküyosa gerçektede solmuş ve ERKEK,
Sağdan girmiş gözüküyosa gerçekte de sağmış ve KIZ,
Ramzi teorisine göre ( bilimsel bir araştırma sonucuymuş ve %85 doğruluğu varmış). İlk 6-8 haftalık ultrason görüntüsüne göre bebeğin kesenin içersinde soldan ya da sağdan girişine göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bilimsel olunca tecrübeli annelerimiz yada anne adaylarımızdan yardım istiyoruz. Doğruluğu var mı öğrenmek adına :) Bizleri aydınlatırsanız çok seviniriz. bu teorieye göre;
Bizler aciz kullarız malesef. yapabilceğimiz tek şey de gönülden dua etmek... Rabbim ol dedikten sonra herşey oluveriyor hep buna yürekten inanarak dua etmişimdir.
bu arada senle muhtemel doğum tarihlerimizde aynıym
Bu ultrason karındansa eğer bebek kız olabilir.
Merhaba benimkininde yorumlar mısınızHayırlısı canım. Inşallah erkektir. Sağlıkla kucağına al tatlım
7+1 tahmin yapabilir misiniz Hülya hanımCanîm kıza çok benziyo hayırlısı olsun inşallah senne hissediyosun
Burada bebeğin konumununa göre yorum yapmışlar ama ramzi teorisi plasentanın konumuna göre bilgi veriyor diye biliyorum ben. Plasentanın da nerede olduğunu göremedim 2 gündür:)Konu biteli yıllar olmuş ama belki yorum gelir 7+4 karındanEki Görüntüle 3454856
Biri bana da bakabilir miii lütfenn ben hiç bisey anlamiyorummmRamzi teorisine göre ( bilimsel bir araştırma sonucuymuş ve %85 doğruluğu varmış). İlk 6-8 haftalık ultrason görüntüsüne göre bebeğin kesenin içersinde soldan ya da sağdan girişine göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bilimsel olunca tecrübeli annelerimiz yada anne adaylarımızdan yardım istiyoruz. Doğruluğu var mı öğrenmek adına :) Bizleri aydınlatırsanız çok seviniriz. bu teorieye göre;
Hafi hayırlı olsun..