- 21 Haziran 2022
- 711
- 837
- 34
Evet kız dedi doktorcanım benimkide üst ortadaydı erkek oldu.
Eki Görüntüle 3420589 seninki yengeminkine benzıyor o şuan 15-16 lık haftalık kız demişler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kız dedi doktorcanım benimkide üst ortadaydı erkek oldu.
Eki Görüntüle 3420589 seninki yengeminkine benzıyor o şuan 15-16 lık haftalık kız demişler.
Hülya hanım 8 haftalık görüntü karından yorumlar mısınız lütfen6-7-8 haftalik baska usg var mi
Merhaba 8 haftalık karından yorumlar musun lütfenMerhaba Allah kucağınıza almayı nasip etsin erkek bence
Merhaba rica edersem bana da bir tahminde bulunabilir misiniz 8+4 günlük karından ultrasonMerhaba kız olabilir
İnşallah beni de görürsünüzMerhaba kız olabilir
Canım valla bu hurafeler bende tutmadı yüzümdeki lekeler sivilceler komple gitti, 17de 9 kilo aldım ama hep karından yüzden kalçam falan büyümedi, ekşi yiyemedim soğan sarımsaktan nefret ettim sürekli tatlı istedi canım, Çin takvimi maya falan kızdı kana göre cinsiyet erkekti sadece sonuç kız Bence eski hurafeler tutmuyorİçimden hep kız diye geçiyor, bulantım cok basen ve karından kilo aldım, sivilceler cıkıyor acayip cirkinleştim. Çin takvimine göre erkek görünüyor ama ben hala kız hissediyorum. 9+6 yız.
Ramzi teorisi okudum yüzde 97 dogruymuş.Ama neye göre bakcam ultrasona bilemedim. Size sormak istedim Bebeğim sağa daha yakın sanki bası da solda ayakları sağa bakıyor yani. Anlamadım ben. Sağlıklı olsun tabi kız erkek fark etmez ama merak ettim. İlk foto 5+5 iken 2.foto 9+3ken
Baya oldu girmeyeli. Şuan güncelliyorum anca Merak eden varsa Bi KIZIMIZ Olacak inşallah Allah kısmet ederse zaten hissediyodum. Hatta testi yapmadan önce de pembe tulumlar aldıgım rüyalar görmüştüm. Saglıklı olsun da farketmez. Allah isteyen herkese versin inşallah. Duam sizinle, siz de duanızı eksik etmeyin lütfen
Arkadaşlar yorumunuzu bekliyorum neden kimse yazmıyor?
Bu arada kesinlikle Ramiz doğru herhalde benimde ortalı ama sağa doğruyduCanım valla bu hurafeler bende tutmadı yüzümdeki lekeler sivilceler komple gitti, 17de 9 kilo aldım ama hep karından yüzden kalçam falan büyümedi, ekşi yiyemedim soğan sarımsaktan nefret ettim sürekli tatlı istedi canım, Çin takvimi maya falan kızdı kana göre cinsiyet erkekti sadece sonuç kız Bence eski hurafeler tutmuyor