Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lutfen bana tahminde bulunabilir misin karından çekilmiş bir ultrasonMerhaba millet
Ramzi teorisine göre cinsiyet tahmini yapacagim ilk ultrasyon resminizi atin bakiyim. Eger cinsiyetiniz belliyse hic söylemeeyin bakalm dogru tahmin edebilecekmiyim daha dogrusu ramzi teorisi hakli cikacak mi?
Rica etsem bana da bakabilir misiniz karından ultrasonMerhaba millet
Ramzi teorisine göre cinsiyet tahmini yapacagim ilk ultrasyon resminizi atin bakiyim. Eger cinsiyetiniz belliyse hic söylemeeyin bakalm dogru tahmin edebilecekmiyim daha dogrusu ramzi teorisi hakli cikacak mi?
Merhaba millet
Banada bakabilirminizMerhaba millet
Canım ya banada bak meraktan öleceğim ilk atacağım foto 6 haftalık sonraki 9 ikiside karındanMerhaba millet
2021 yılında açmıştım konuyu şu an kızım 3 yaşında Öncelikle rabbim gönlünüze göre sağlıklı bir evlat nasip etsin. İlk resminizi görünce hissettiğim erkek oldu ama benim hislerinde 9u tutar 1i tutmaz bakalım hayırlısı olsunCanım ya banada bak meraktan öleceğim ilk atacağım foto 6 haftalık sonraki 9 ikiside karından
Çok teşekkür ederim canm inşallah hayırlısı ile tahminin tutar öncelik sağlık tabi kii2021 yılında açmıştım konuyu şu an kızım 3 yaşında Öncelikle rabbim gönlünüze göre sağlıklı bir evlat nasip etsin. İlk resminizi görünce hissettiğim erkek oldu ama benim hislerinde 9u tutar 1i tutmaz bakalım hayırlısı olsun
2021 yılında açmıştım konuyu şu an kızım 3 yaşında Öncelikle rabbim gönlünüze göre sağlıklı bir evlat nasip etsin. İlk resminizi görünce hissettiğim erkek oldu ama benim hislerinde 9u tutar 1i tutmaz bakalım hayırlısı olsun
Ya erkek gibi bir görüntü alıyorum bilmiyorum hislerim o yönde ağır basıyor görüntü olarak cinsiyeti öğrenince yazar mısın merak ettim bendeCanım burda 11 haftalık bı buna bakar mısın
Yazarım canımYa erkek gibi bir görüntü alıyorum bilmiyorum hislerim o yönde ağır basıyor görüntü olarak cinsiyeti öğrenince yazar mısın merak ettim bende
Karından bu arada11+5 tahminde bulunabilir misin?
Merhaba kız gibi hissettim ama rabbim gönlünüzdekini ve sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahKarından bu arada
Buda 13 haftalık görüntümüz suanki tahmiminiz nedir acebaYa erkek gibi bir görüntü alıyorum bilmiyorum hislerim o yönde ağır basıyor görüntü olarak cinsiyeti öğrenince yazar mısın merak ettim bende