- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
bhchrk cnm sende istersen koy goruntuyu bakalim sana ne dicekler :) bana kiz dedi pikolata78 bi heyecan kapladi icimi hayirlisi tabi herseyin bizimkisi sadece merak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk bebişin mi canım. Ben doktoruma direkt sordum. karından ultrasonda plasentasi solda görünüyorsa gerçekte sagda imiş. Usg vajinal ise plasenta diyelim ki solda görünüyor gerçekte de solda imiş. Bende bu teori tutmadı canım. Ama tutan çok fazla hamile var. Benim iki oglumunda plasentasi soldaydı. Plasentanın gerçekte solda olması kız bebek demek.bhchrk cnm sende istersen koy goruntuyu bakalim sana ne dicekler :) bana kiz dedi pikolata78 bi heyecan kapladi icimi hayirlisi tabi herseyin bizimkisi sadece merak :)
Karindan mi bakildi vajinalmiBu durumda benim ne oluo :)
Öyle mi diyosun. Hayırlısı inşallah canım çok teşekkür ederim cvp içinAlttan bakildiysa erkek olma ihtimalini gosteriyor
Ilk benek olcak hayirlisiyla cnm :) bu plesenta dedigin benim gonderdigim resimde alt tarafta parlak olan sey mi oluoİlk bebişin mi canım. Ben doktoruma direkt sordum. karından ultrasonda plasentasi solda görünüyorsa gerçekte sagda imiş. Usg vajinal ise plasenta diyelim ki solda görünüyor gerçekte de solda imiş. Bende bu teori tutmadı canım. Ama tutan çok fazla hamile var. Benim iki oglumunda plasentasi soldaydı. Plasentanın gerçekte solda olması kız bebek demek.
Karindan bakildi cnmKarindan mi bakildi vajinalmi
valla bi doktor baya kıza benziyor dedi geçen hafta cuma başka bi doktor da bunun pipisi var dedi şuan muallakta bebeğin cinsiyeti :)Teoriye göre bebişin kız. Sende tuttu mu
İşin kiz
Burda sırtını dönmüş canım nub gözükmüyor. Allah gönlüne göre verir inşallah canimvalla bi doktor baya kıza benziyor dedi geçen hafta cuma başka bi doktor da bunun pipisi var dedi şuan muallakta bebeğin cinsiyeti :)
yeni foto var ama anlıyorsan ona da bakarsan sevinirim :)
Ben sağ üstte gibi gördüm canım. Yanılıyor olabilirim tabi kiIlk benek olcak hayirlisiyla cnm :) bu plesenta dedigin benim gonderdigim resimde alt tarafta parlak olan sey mi oluo
bunlar işte hep benim merakım yüzünden oluyor şu nubu bi göstermedi benim ki bu kaçıncı fotoğraf vallahi neyse önümüzde ki hafta kontrolüm var belki kesinleşir cinsiyeti hayırlısı olur inşallah benim içinBurda sırtını dönmüş canım nub gözükmüyor. Allah gönlüne göre verir inşallah canim
ayy tamam koyayim ben deee :)))bhchrk cnm sende istersen koy goruntuyu bakalim sana ne dicekler :) bana kiz dedi pikolata78 bi heyecan kapladi icimi hayirlisi tabi herseyin bizimkisi sadece merak :)
kizlar bu da minnagiimm :)) ustteki minnagiimm alttaki yolk kesemizz :)) sizce cinsiyeti ne olabilir :))
karindan bakildi vala ben de erkek hissediyorum :))) hayirli evlat olsun daa insallah hayirlisiylaa :)))Usg karındansa erkek gibi,vajinalsa kız gibi
Banada kiz dedi burdaki arkadas bakalim hayirlisiyla o gunleri bi gorsek :)karindan bakildi vala ben de erkek hissediyorum :))) hayirli evlat olsun daa insallah hayirlisiylaa :)))
nerdeyse 1 ay 1.5 ay var ogrenmemize Allah in izniyle :)) tabi gosterirlerseBanada kiz dedi burdaki arkadas bakalim hayirlisiyla o gunleri bi gorsek :)
Benimkini bi de sen yorumlar misiiiinnn :) karindan ultrasonUsg karındansa erkek gibi,vajinalsa kız gibi
Benimkini bi de sen yorumlar misiiiinnn :) karindan ultrason
Tesekkur ederim cnm :)Kız gibi cnm
ben de demistim sana ))Tesekkur ederim cnm :)