- 24 Haziran 2009
- 6.179
- 7.378
Bu karindan mi ultrason yoksa vajinal miKiz sence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu karindan mi ultrason yoksa vajinal miKiz sence
Bu karindan mi ultrason yoksa vajinal mi
Ben de şimdiye kadar akrabalara ne dediysem tutmuştur cinsiyetleri ama bu usg foto yorumlama bana göre değil anladım
6. Haftada öyle oluyor ama ileriki haftalarda özellikle 8+lardan itibaren sanırım bebek de dönmeye başlıyor. Bir de yolk sac küçülüyor o zaman ayak ucuna doğru kayıyor yolk sac tahmin de zorlasiyor... en dogru 6+larda belli oluyor. Birde ilk plesantanin yerlestigi nokta onemli mesela benim 6+2 de vajinal olarak plesanta sag yerleskeliydi... 9+0 da gene vajinal bakil bu sefer plesanta buyumus ve kapladigi alan da haliyle genislemis ve sanki kesenin tepesini kapliyor gibiydi... yani 8. Haftadan sonra tahmin yapilmasi güç...
Çok yaklastirarak baktım minicik bişey gözüküyor. (Ama 6 haftalık dediğin 5+larda küçük yani...) o da sola yakın... karindansa erkek vajinalse kız oluyor... ama hiç emin değilim iki fotoda benim yorum alanım dışında...Peki benim ekledigim 6 haftalikta yolk gozukuo solda (kagida gore) o zaman plesanta sagdami demek oluyo... Buna gore kiz mi oluyo bi turlu anlayamadim... Ben o soldaki beyazligi plesanta saniyordum
Eki Görüntüle 1775491 Arkadaslar merhaba, Benim icin de yorum yapabilirmisiniz? Ultrason 6. Haftada vajinal cekildi
Erkek gibi cnm
http://www.moonsigncalendar.net/moonangle.asp?Tagzahl=23&Monat=10&Jahr=2015&zeitzone=-2 burdan yapiyosun :) ama bigun bile sinucu degisitiryor
Canım benim tahminlerim gördüğüm tanıdığım insanlar için olabiliyor, yoksa usg fotosundan yorum yapamıyorumBenim neyim olcak cnm tahmin yapsana banada :)
Arkadaşlar adete göre 7+2 usg ye göre 6+5 lik bebeklerim. :) daha önce erkek demişti arkadaşımız eşimin isteğiyle bir kez daha soruyorum size. :)