- 28 Ağustos 2013
- 766
- 916
Ayyy canim dilin bal olsunBi kız bi erkek gibi
Ben de öyle olmasi için dua ediyorum tabi her türlü başımla beraber ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy canim dilin bal olsunBi kız bi erkek gibi
imaj ters mi düz mü yüklendi?Merhabalar benimde vajinal ultrason. 7+0 ama dr 6+1 gozukuyo gec dollenme dedi. Alabilirmiyim fikirleri
tamam düzmüş mm yazısından anladım. kız cnm ramziye göre....Merhabalar benimde vajinal ultrason. 7+0 ama dr 6+1 gozukuyo gec dollenme dedi. Alabilirmiyim fikirleri
Ayyy agzindan bal damliyo. Tabiki hayirlisi olsun ama kizsa sevincten bayilirimmm. Tesekkur ederimtamam düzmüş mm yazısından anladım. kız cnm ramziye göre....
cnm Allah herkesin gönlüne göre versin. En başta hayırlısını versin... belli olunca yazmayı unutmayın ki teorinin doğruluğunu görmüş olalım ya da yanlışlığını....Ayyy agzindan bal damliyo. Tabiki hayirlisi olsun ama kizsa sevincten bayilirimmm. Tesekkur ederim
Hayırlısı neyse o olsun tabi ama devlet hastanesinde hala bile hatalar yapılıyor,geçenlerde bir tanıdığımıza da doğuma günler kala kız demişler son kontrolde ancak erkek olduğu anlaşılmış yani hala böyle yanılmalar olabiliyormuş demekki.
Bi yerde okudum kız çocuğu doğurmak kadının bereketinden gelirmiş yani ne kadar çok ise o kadın bir o kadar bereketli ve helallikmiş. Yeter ki sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar,kızmış erkekmiş hepsi boş evlat evlattır.Yanilsalarda yanilmasalarda üzülmem cnm,hayırlısı olsun.oğlum olursa çok sevinirim 2 kızım var,kızım olursada sevinirim 3 prenses annesi olurum:)
Bi yerde okudum kız çocuğu doğurmak kadının bereketinden gelirmiş yani ne kadar çok ise o kadın bir o kadar bereketli ve helallikmiş. Yeter ki sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar,kızmış erkekmiş hepsi boş evlat evlattır.
Maşallah de 3 tane prenses eşinle senin sırtınız yere gelmez vallaDoğru cnm eli ayağı düzgün olsun hic önemli değil,bu arada ne bereketliymisim:)
Bir tanesi ramziye göre erkek ama diğeri gözükmüyor.6+1 ikizlerimizin karından görüntüsü tahminlerinizi bekliyorum :)
Cnm 6 + larda daha iyi anliyorum burada solda bisey var yolk sac mi kordon mu cozemedim. Soldaki sey kordonsa erkek eger yolk sac ise kızdır. Bir hafta önceki foto var miMerhabalar ne kadar heyecan verici bir başlık.dayanamayıp üye oldum,bunca Zaman sadece okuyordum.benim karından 7+1 görüntüme ne denilecek merak ediyorum :)
Teşekkürler hayırlısı artık :)Bir tanesi ramziye göre erkek ama diğeri gözükmüyor.
Hayır Can'ım sadece bu var diğeri iki hafta önce idi sadece kese belli orada.yine de teşekkür ederim okurken Mutlu oldum.benim ilk bebeğim,yani erkek yada kız farketmez çünkü ikisi de yok:) teşekkür ederim yorumun için.zamanla görücez bakalımCnm 6 + larda daha iyi anliyorum burada solda bisey var yolk sac mi kordon mu cozemedim. Soldaki sey kordonsa erkek eger yolk sac ise kızdır. Bir hafta önceki foto var mi
Altta olcumu yapilanTeşekkürler hayırlısı artık :)
Hangisi erkek üstteki mi altta ölçümü yapılan mi?
Cnm bu da diğer bebeğin olcumunun yapıldığı görüntü .Altta olcumu yapilan