Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha :)) hiç umut yok bir tane kız diyen olmadı neyse bi kızım war zaten farketmez benim için hyirlisibenimkiyle ayni yere konumlanmislar :))
galiba bana erkek diyecekler kiz deseler iyiydi de Allahtan hayirlisi
:)) banada hic kiz diyen olmadi :/ bir oglum var birde kiz istiyorum tek umudum ramzi nim %15lik tutmama olasiligina denk gelmis olmak:))Hahaha :)) hiç umut yok bir tane kız diyen olmadı neyse bi kızım war zaten farketmez benim için hyirlisi
Ay canım ya inşallah sağlıklı olurda kız olur bebeğin. Kız çocuğu okadar farklı ki 5 tane olsa wallahi 5 in dede ayrı göbek atarım:)) banada hic kiz diyen olmadi :/ bir oglum var birde kiz istiyorum tek umudum ramzi nim %15lik tutmama olasiligina denk gelmis olmak:))
:))banada gobek atmak nasip olur insallahAy canım ya inşallah sağlıklı olurda kız olur bebeğin. Kız çocuğu okadar farklı ki 5 tane olsa wallahi 5 in dede ayrı göbek atarım
Yukledım galıba cınsıyyetı sızce ne 8.haftada vajınal ultrasonlo cekıldıKızlar banada bı bakarmısınız resmi Nasıl yuklenıyo
12haftaligi nub teorisi konusuna yolla bence bayagi belli ve nub u dogru anladiysam kiz gibi (yanlis olabilirim)İlk resmimiz 12. Haftalık ikincisi 7+2 tahminde bulunabilirmisin
Yollarım canım tamam bakalım ne çıkacak12haftaligi nub teorisi konusuna yolla bence bayagi belli ve nub u dogru anladiysam kiz gibi (yanlis olabilirim)
bence oraya sor bilen arkadaslar yorumlasin
ramzi dediğiniz şeye gre benim bebeğimin cinsiyeti ne acaba=? burda 10+1 günlüktü.