- 1 Mart 2012
- 6.088
- 3.357
Bu da diğer bebeğimin. İkiside karından :)
Buda erkek gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu da diğer bebeğimin. İkiside karından :)
selamlar bende geldim sat a göre 6+5 ultrasona göre 6+6
karından bakıldı
Ben de istiyorummm sat a gore 7+1 ultrasona gore 6+1 cikti
emeğine sağlık teşekkür ederim. Gerçekten tuttuğuna inanıyor musun canım?Erkek gibi
Kız gibi
emeğine sağlık teşekkür ederim. Gerçekten tuttuğuna inanıyor musun canım?
rabbim biliyor kalbimden kız geçiyor hep tabii sağlıklı sıhhatli olsun cinsiyeti çok önemli değil ama illa insanin kalbinden birşey geçiyor tesekkur ederim baktığınız için
peki diğerinden anlayabildiniz mi görüntüsü baya kötü ama 4 martta yenisini yüklerim kontrolden sonra :)
teşekkür ederim sağol allah razı olsun tekrardanCnm obur resim bayağı kötüydü o yüzden ona bakarak yorumlamadım.
Teşekkürler canım. Sağlıklı olsunlar da bebeklerimiz kız erkek Allah nasıl nasip ederse. Ama eşim erkek istiyor tabi çok merakli :)Bu fotoda erkek gibi
Siz öğrendiniz mi cinsiyeti :)Karından bi görüntüde ben koyayim bakalım gerçekten doğru çıkacakmı
Hayır henüz öğrenemedik 11 hftaligiz suanSiz öğrendiniz mi cinsiyeti :)
O 9 haftalık buda 7 haftalık
Kız olursa herkes şok ben manşet yani. Biri de kız demedi yahuErkek gibi
Erkek cnm sola yapışık olduğu için... ama sylvester kız diyor... o daha deneyimlibir de bu görüntü var çok kötü ama buna 7+4 de kontrole gittim sat a göre 7+4 ultrasona göre 7+5
çok merak ediyorum bende bebeğimin cinsiyeti ne acaba
karından bakıldı
teşekkür ederim yorumladığın için :)Erkek cnm sola yapışık olduğu için... ama sylvester kız diyor... o daha deneyimli
Buna bakmistim ben de cnm Allah gonlundekini versinteşekkür ederim yorumladığın için :)
o bu görüntü kötü diye diğeri ne baktı iki foto koydum ben :) sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun da gerisi önemli değil ama içimden hep kız geçiyor
bak diğer görüntü bu diğeri belki gözünden kaçmıştır çok paylaşım var çünkü :)
Buna bakmistim ben de cnm Allah gonlundekini versin
benimkiyle ayni yere konumlanmislar :))O 9 haftalık buda 7 haftalık