- 9 Ocak 2012
- 2.495
- 23
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.441
L
Canim gercekten dogru yolu bulmussun sen;-) insallah hayirli haberlerle donersin doktorumuzdanben 8 eylulde kontrole gidicem o zman. 9 haftalik olcm kismetse 12.haftada solemeye basliyo kimi dr lar insallah bende diger randewumda ögrenecegim yani bir bucuk ay sora,benim icimdn kiz geciyo istedigm icn esimin erkek her ikısininde basimin üstnde yeri war. Çok sansli oldugu kesin her halukarda!
Günaydın kızlar
Geçmişe göz attım da neler olmuş. Gülceonur ve diğer hamile arkadaşları tebrik ederim.
Zuzucum bebeğin biricikmişöğrenmişsin, yeni kusma nöbetlerin için geçmiş olsun bir süre sonra geçecek sabret biraz canım.
Ayvareçeli canım senin adına çok üzüldüm gerçekten. En kısa zamanda atlatırsın inşallah.
Evet canim bitanem gelicek insallah. Biraz sancili gelio anasi bini kaprisli olcak kanimca:-D belki dogumum kolay olur die kendimi avutuyorum iste napiyimm... Sen naptin pericim artik sana acemi diyemeyiz dimi;-)
Merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli özledim sizleri ne güzel bazi arkadaşlarımiz hayallerine kavusmus
Merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli özledim sizleri ne güzel bazi arkadaşlarımiz hayallerine kavusmus
geçmş olsun zuzu geçenlerde bulantın yüzünen hasteneye gitmişsin nasılsın nasıl oldun oğlun nasıl dicektim :) bebeğin nasıl?
Hem şaşırdım hem çok sevindim. İlaç kullanıyordun bak işe yaramış. Ne güzel bir haber verdin bize.Merhaba kızlar,Allah a çok şükür ki yeniden hamile kalabildim.Ama çarşamba testi tekrarlıyacağım.İnşallah artış devam ederde bende rahat bi nefes alabilirim.Gerçi benim hikayemi biliyosunuz.O yüzden bu sefer Kalp atışını duymadan eşim haricinde kimse birşey bilmeyecek.Bu arada BHCG değerim 288.50Allah ım tüm bebek dileyenelerin dualarını kabul etsin inşallah.
Merhaba kızlar,Allah a çok şükür ki yeniden hamile kalabildim.Ama çarşamba testi tekrarlıyacağım.İnşallah artış devam ederde bende rahat bi nefes alabilirim.Gerçi benim hikayemi biliyosunuz.O yüzden bu sefer Kalp atışını duymadan eşim haricinde kimse birşey bilmeyecek.Bu arada BHCG değerim 288.50Allah ım tüm bebek dileyenelerin dualarını kabul etsin inşallah.
diğer topikte de yazdım ama buradan da kutlayayım dedim :)) maşallahhhhhAllah sağlıkla ve hayırla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Hem şaşırdım hem çok sevindim. İlaç kullanıyordun bak işe yaramış. Ne güzel bir haber verdin bize.
Canımm çok teşekkür ederim.çok şaşkınım aslında.Pazar günü kahve rengi akıntı geldi ve ben adet oldum dedim.Allah ım inşallah sağlıkla ve hayırla nasip eder bana ve isteyen herkese.
gen testlerinin sonuçları nasıl çıktı canım bu arada?
korkma artık bebeğin seninle rahatla tatlım ya.
Ben dostinex gibi bir ilaç kullandığını hatırladım da ondan demiştim. Üzülüyordun bak sana da nasip oldu. Devamı gelir kucağına da alırsın inşallah.canımm teşekkür ederim.İlaç kullanmıyordum sadece folbiol ve bebe aspirini içiyordum.Ama sanıırm kalp atışı kısmet olur duyulursa kan sulandırıcı iğne vurulucam hergün.Allah ım herkese naip etsin inşallah.
Canım anladığım kadarı ile genetik bir sorunum yok.Ama yinede doktora gidince iyice bilgi alırım.Doktor çarşam testi tekrarla önümüzdeki hafta içi kontrole gelirsin dedi.Kalp atışı duyulunca iğne vericek.Deryacım inan o kadar karışığım ki.Tam sevinemiyorum bile.Ama sakın beni yanlış anlamayın olurmu nispet yaptığımı falan sakın düşünmeyin.Hep hergün kendim ve tüm bebek isteyenler için Allah ıma dualar ettim.İnşallah hepimz sağlıcakla bebeklerimize kavuşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?