• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

Ben dostinex gibi bir ilaç kullandığını hatırladım da ondan demiştim. Üzülüyordun bak sana da nasip oldu. Devamı gelir kucağına da alırsın inşallah.

Topic temmuzda costu hamileler çiçek gibi açtı bu ay çok az kişi var hamiş. Geri kalan bir avuç insanız. Yazan bile yok artık :43:
Ben burdayım kızlar. Belki öbür ay belki diğer ay da.

şimdi anladım canım.Dostinexi ilk hamileliğimde kullanmıştım.Geçtiğimiz ay prolaktinim yükselmişti ama dostinex vermedi.Bende testi bugün dostinex için yapmıştım.Eğer hamile değilsem dostinex alıp içecektim...Canımm hiç moralini bozma Allah ın izniyle hepimiz bebişlerimize kavuşacağız.Ben bu aydan hiç ümitli değildim.Çünkü kocamı toplasan 3 kere anca yakaladım:27:

Sevgili arkadaşlarım bende nacizane hamilelik belirtilerimi yazmak istiyorum.

*Öncelikle bu ay hiç hamile kalma fikrim yoktu çünkü hem adetlerim adetlerim düzensizleştiği için hemde eşimle en fazla 3 kere birlikteliğimiz oldu.
*kıslar benim terim aynı bebek kokusu gibi kokuyordu.İlk hamileliğimde de aynısı oldu.Hatta ben çok hassasımdır bu konuda.Kötü kokmaktan çok tiksinirim.Ama eşimde aynı şeyi söyledi bebek gibi kokuyosun dedi.
*Göğüslerim şişti ve ağrıyor.
*göğüslerimde damarlaşma oldu ama benim sol göğsümde hep koyu bir damar vardır.Bu ne kadar bi belirti olur bilemedim.
*sık sık tuvalate gitme isteği
*Kasıklarımda ağrı ve ani kalkmalarda inanılmaz bir acı.
*Kokulara karşı hassasiyet
*Çayı çok severim ama bu ay hiç çay iyime gelmedi.resmen bardağı yarım bırakıyordum.
*hafif hafif başağrısı
*yüzümde sivilce çıktı resmen ergenlik dmnemindeydim.hem küçük emde büyük sivilceler var yüzümde.
*kirpiklerim dökülmeye başladı.kaşlarım karışık bi türlü düzelmiyor.
*sürekli uyku hali.artık sabahları zor kalkıyorum yataktan.
*Sol kasığım yani karnımın sol alt tarafı bariz şekilde şiş.
*göbeğimden aşağıya doğru inen fazla koyu olmayan çizgi.
*birde yüzüm çok kaşınıyordu ilk hamileliktede aynısı oldu.elim sürekli yüzümdeydi.

İnşallah yardımcı olabilmişimdir.Allah ım inşallah tamamına erdirir.:nazar:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,Allah a çok şükür ki yeniden hamile kalabildim.Ama çarşamba testi tekrarlıyacağım.İnşallah artış devam ederde bende rahat bi nefes alabilirim.Gerçi benim hikayemi biliyosunuz.O yüzden bu sefer Kalp atışını duymadan eşim haricinde kimse birşey bilmeyecek.Bu arada BHCG değerim 288.50:nazar::nazar::nazar::nazar: Allah ım tüm bebek dileyenelerin dualarını kabul etsin inşallah.

tebrik ederim darısı bebişim kuçagımda demene inşallah,beni hatırladın mı prolaktin yüksekliği topiğinde arada yazıyordum :) bana dua edin bir bebiş haberi de ben veririm inşallah.

tebrik ederim darısı bebişim kuçagımda demene inşallah,beni hatırladın mı prolaktin yüksekliği topiğinde arada yazıyordum :) bana dua edin bir bebiş haberi de ben veririm inşallah.

sağol canımm.Hatırlamazmıyım.Ben sabah testi dotinex için yaptım.eğer hamile olmasaydım dostinex alıp içecektim.Prolaktinim 32 lerdeydi doktor ilaç vermedi...Canımm inşallah sen ve tümmm bebek isteyenler ve ben sağlıkla ve hayırla bebeklerimize kavuşuruz.Dualarım hep sizlerle.

sağol canımm.Hatırlamazmıyım.Ben sabah testi dotinex için yaptım.eğer hamile olmasaydım dostinex alıp içecektim.Prolaktinim 32 lerdeydi doktor ilaç vermedi...Canımm inşallah sen ve tümmm bebek isteyenler ve ben sağlıkla ve hayırla bebeklerimize kavuşuruz.Dualarım hep sizlerle.

Allah razı olsun canım :) az önce bende test yaptım idrar ama tek çizgiyi gördüm günüm geceli de 6 gün oldu diyorum ki bu dostinex bende kist mi yaptı bilginiz var mı acaba geçen rahim temizdi ama hala adet olmadım :(

Allah razı olsun canım :) az önce bende test yaptım idrar ama tek çizgiyi gördüm günüm geceli de 6 gün oldu diyorum ki bu dostinex bende kist mi yaptı bilginiz var mı acaba geçen rahim temizdi ama hala adet olmadım :(

Amin bacım amin.tatlım ben perşembe günü test yaptım negatifi gördüm idrar testinde.O yüzden kanda bhcg yaptırmanda fayda var bence.Dostinexin kist yaptığını hiç duymadım.Bilakis benim doktorum hamile kalmaya yardımcı ilaçtır demişti ve içerkende korunmamıştım ilk hamileliğimde.

Amin bacım amin.tatlım ben perşembe günü test yaptım negatifi gördüm idrar testinde.O yüzden kanda bhcg yaptırmanda fayda var bence.Dostinexin kist yaptığını hiç duymadım.Bilakis benim doktorum hamile kalmaya yardımcı ilaçtır demişti ve içerkende korunmamıştım ilk hamileliğimde.

anladım Rabbim razı olsun bilgilendirdiğin için inşallah cuma dr gidecem sonucu yazarım size tadını çıkar hamişliğin bol bol nazlan şimdi eşine en tatlı zamanların şimdi sonra bebişten zaten fırsat kalmıyor :) Rabbim korusun sizi bana da dua et.

anladım Rabbim razı olsun bilgilendirdiğin için inşallah cuma dr gidecem sonucu yazarım size tadını çıkar hamişliğin bol bol nazlan şimdi eşine en tatlı zamanların şimdi sonra bebişten zaten fırsat kalmıyor :) Rabbim korusun sizi bana da dua et.

canm her zaman dualarımdasınız.Allah ım çok büyük elbet bizleride annelik mucizesi ile taçlandırır.Sende kendine dikkat et canım.

herkeze selam :3:

şimdi ben 2 aydır korunmuor ve be cocuk sahıbı olmak ıstıorum bılenler bılır ama 20 gun once ogrendım uzere pko hastasıyım yanı duzensız yumurtluorum hatta bazen hıc :2: ama biz şimdi yeni evli oldumuzdanmıdır nedır ( 6 aylık evliyim) her gün birlikte oluoruz :17: :17: sizce bu hamıle kalma rıskını artırırmı yoksa 2 gunde bırmı olmalı :31: yardın edin :26:

Merhaba kızlar,Allah a çok şükür ki yeniden hamile kalabildim.Ama çarşamba testi tekrarlıyacağım.İnşallah artış devam ederde bende rahat bi nefes alabilirim.Gerçi benim hikayemi biliyosunuz.O yüzden bu sefer Kalp atışını duymadan eşim haricinde kimse birşey bilmeyecek.Bu arada BHCG değerim 288.50:nazar::nazar::nazar::nazar: Allah ım tüm bebek dileyenelerin dualarını kabul etsin inşallah.

Allah allah,anaaa şoklardayım iki kez okudum acaba doğrumu diye kızzz casper nicin gibi hayal değil dimii?Ayy ne yazacağımı bilemez durumdayım şimdi aslında sevinmeliyim ama kal geldi bana:14:Allahım ne güzel bir müjdeli haber çok teşekkürler canım beni ne kdar mutlu ettin RABBİM kalp atışlarını duyurmakla senide mutlu etsin ALLAH tamamına erdirsin benim özel dostum...,Herşeyin en güzeline en iyisine layıksın mevlam gönlüne göre versin bitanem:16:Şişko şişkooooooooo :9:ohh canıma deysin sende şişko olacan:36:

herkeze selam :3:

şimdi ben 2 aydır korunmuor ve be cocuk sahıbı olmak ıstıorum bılenler bılır ama 20 gun once ogrendım uzere pko hastasıyım yanı duzensız yumurtluorum hatta bazen hıc :2: ama biz şimdi yeni evli oldumuzdanmıdır nedır ( 6 aylık evliyim) her gün birlikte oluoruz :17: :17: sizce bu hamıle kalma rıskını artırırmı yoksa 2 gunde bırmı olmalı :31: yardın edin :26:

her gün olmamalı canım. spermler yeterli olgunluğa erişmeli. gün aşırı tavsiye ediliyor çocuk düşünenlere.

Allah allah,anaaa şoklardayım iki kez okudum acaba doğrumu diye kızzz casper nicin gibi hayal değil dimii?Ayy ne yazacağımı bilemez durumdayım şimdi aslında sevinmeliyim ama kal geldi bana:14:Allahım ne güzel bir müjdeli haber çok teşekkürler canım beni ne kdar mutlu ettin RABBİM kalp atışlarını duyurmakla senide mutlu etsin ALLAH tamamına erdirsin benim özel dostum...,Herşeyin en güzeline en iyisine layıksın mevlam gönlüne göre versin bitanem:16:Şişko şişkooooooooo :9:ohh canıma deysin sende şişko olacan:36:

kısss eceliii canımsın bacımmmm.Allah ım güzel dileklerde bulunanlardan ve sendende razı olsun.Bugün bana süpriz olduuu.dostinex için test yaptırdım eğer hamile değilsem ilaç alıp içecektim.bi baktımm hamileyim.Allah ım tez vakitte bizim gibi bebek bekleyen bacılarımın dualarını kabul etsin inşallah.Onlarında muradlarını gözünde koymasın inşallah.şimdi yazarken bile ağlıyorum dua ediyorum hepsi için.herkes bu duyguyu yaşasın Anneliği tatsın inşallah..her şişkoluk böyle güzel olacaksa hepimiz olalım kıs bacım.böyle şişkoluğa can feda :)))canım yaa Allah ım hepimizin dualarını kabul etsin başkada bişey diyemiyorum.Aziz Mahmut Hüdayi hz.türbesinde inan bir saat ağladım dua ettim herkes için.kimin gönlünde ne dileği varsa Allah ım onu kabul etsin diye dualar ettim..İnşallah sağlıkla ve hayırla kucağımıza alırız.Hamile olmak isteyen bacılarımda tez zamanda göbüşleri bebekle dolsun inşallah 3er 5er tane olsun.

147.sayfaya geçmiyor yazdıklarımız

Valla yazdiklarinin hepsini okudum okdr sevindim ki anlatamam. Tamda eskilerden atraksiyon bekledigimi soluyordum cok sevindim tatlim allqah tamamina erdirsin ins. Ben degerinin tavan yapacagini dusunuyorum. Bende aspirin kullanmistim hamile kaldigim ay demek ise yariyor hamis klmk isteyen arkadaslaara duyrulur;-) darisi tum bebis haresti cekenlerin basina diyelim...

Valla yazdiklarinin hepsini okudum okdr sevindim ki anlatamam. Tamda eskilerden atraksiyon bekledigimi soluyordum cok sevindim tatlim allqah tamamina erdirsin ins. Ben degerinin tavan yapacagini dusunuyorum. Bende aspirin kullanmistim hamile kaldigim ay demek ise yariyor hamis klmk isteyen arkadaslaara duyrulur;-) darisi tum bebis haresti cekenlerin basina diyelim...

teşekkürler Zuzuşş :))Allah ım herkesin göbüşünü bebişlerle doldursun.değerler tavan üstüne tavan yapsın..evet bende bebe aspirini içiyodum doktor içmeye devam et dedi.kontrole gidince bakalım ne vericek aspirin yerine.Allah ım senin bebeğinide sana bağışlasın inşallah canım :))

kızlar ben çıkıyorum bu gzüel haberi eşim işteyken vermek istiyorum.çok yoğun çalışıyo en azından onun için enerji olur bu haber.:))

hepinize güzel dilekleriniz için teker teker teşekkür ederim.Allah ım tez vakitte dualarımızı kabul eylesin inşallah.çok öpüyorum sizi bacişlerrr:54::54::54:

kısss eceliii canımsın bacımmmm.Allah ım güzel dileklerde bulunanlardan ve sendende razı olsun.Bugün bana süpriz olduuu.dostinex için test yaptırdım eğer hamile değilsem ilaç alıp içecektim.bi baktımm hamileyim.Allah ım tez vakitte bizim gibi bebek bekleyen bacılarımın dualarını kabul etsin inşallah.Onlarında muradlarını gözünde koymasın inşallah.şimdi yazarken bile ağlıyorum dua ediyorum hepsi için.herkes bu duyguyu yaşasın Anneliği tatsın inşallah..her şişkoluk böyle güzel olacaksa hepimiz olalım kıs bacım.böyle şişkoluğa can feda :)))canım yaa Allah ım hepimizin dualarını kabul etsin başkada bişey diyemiyorum.Aziz Mahmut Hüdayi hz.türbesinde inan bir saat ağladım dua ettim herkes için.kimin gönlünde ne dileği varsa Allah ım onu kabul etsin diye dualar ettim..İnşallah sağlıkla ve hayırla kucağımıza alırız.Hamile olmak isteyen bacılarımda tez zamanda göbüşleri bebekle dolsun inşallah 3er 5er tane olsun.

Temiz yüreğinle yaptıgın duaları rabbım tabıkı duyacak cok tesekkurler canım hadı şimdi yap şu takvimide bakalım nasıl duracak merak ettim hadiiiiiiiiiiiiiii:49:

cöspırıııııııımmmmmmmmmmmmmmm sen hamişmi olduuuuuuuuuunnnnnnnnnnnn :nazar::nazar: ayyyyy nasıl sevindiğimi anlatamaaaammmm inan çoooook mutlu oldum.... Senin gönlün temiz arkadaşım rabbim seni üzmedi hemencecik gönderiverdi masum bebişiniii... Maşallah canım Rabbim tamamına erdirsin.. bizlere ettiğin dualar için Allah razı olsun.... Bizde senin gibi hamileyimmm diye haykırırız burada inşallah...

Canım anladığım kadarı ile genetik bir sorunum yok.Ama yinede doktora gidince iyice bilgi alırım.Doktor çarşam testi tekrarla önümüzdeki hafta içi kontrole gelirsin dedi.Kalp atışı duyulunca iğne vericek.Deryacım inan o kadar karışığım ki.Tam sevinemiyorum bile.Ama sakın beni yanlış anlamayın olurmu nispet yaptığımı falan sakın düşünmeyin.Hep hergün kendim ve tüm bebek isteyenler için Allah ıma dualar ettim.İnşallah hepimz sağlıcakla bebeklerimize kavuşuruz.

kuzuummm nispet değill bilhakis herkes çok sevinmiştir eminimm.... Sen hamileyim derken bile bizleri unutmuyosun tekrar tekrar dua ediyosun... o bile yeter canım bizim için... Bazen üzülüyorum gerçekten ama böyle güzel haberler alınca da çok mutlu oluyorum... öptümm kocaman seni ve minik bebişiiiiii :16::16::16:

Ben dostinex gibi bir ilaç kullandığını hatırladım da ondan demiştim. Üzülüyordun bak sana da nasip oldu. Devamı gelir kucağına da alırsın inşallah.

Topic temmuzda costu hamileler çiçek gibi açtı bu ay çok az kişi var hamiş. Geri kalan bir avuç insanız. Yazan bile yok artık :43:
Ben burdayım kızlar. Belki öbür ay belki diğer ay da.

canımmm ben sadece topiği okuyup çıkıyorum çoğu zaman hamiş kalanlar varmı diye... bazen gerçekten çok kafaya takıyorum o yüzden topiğe girip yazmakta gelmiyo açıkcası içimden.. ama bugün cöspırımın mutlu haberini aldık gerçekten çok sevindim onun adına... Darısı bizlerin başına canım benimmm... Rabbim elbet bizimde yüzümüzü güldürür birgün.... :49:

Back