- Konu Sahibi pembemasal
- #3.541
Konusalimm sekerimm sen annesin bi dediginin iki olmamasi gerekk.. Aysa ben adet olmaedim. Sen halisenin lann desenee:-D umutluyum ama esim umudumu kiriyo beee
kız ben diyorum yaa sana sen HAMİLESİNNNN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konusalimm sekerimm sen annesin bi dediginin iki olmamasi gerekk.. Aysa ben adet olmaedim. Sen halisenin lann desenee:-D umutluyum ama esim umudumu kiriyo beee
Yaa insallah oleyimdir kusumm yaa adet olmadim ben yarin sabah idrar testi yapicam. Bebek yoksada dr gidicem adet sokturucu versin. Insallah hamileyimdir de solee uzun uzun ilan ederim ayoollll:-Dburdayımmm tatlım güzel habermi vercen bana yoksa gerçi ben eminim sen hamişsin ama inanmak istemiyounn
Yaa insallah oleyimdir kusumm yaa adet olmadim ben yarin sabah idrar testi yapicam. Bebek yoksada dr gidicem adet sokturucu versin. Insallah hamileyimdir de solee uzun uzun ilan ederim ayoollll:-D
Kızlar nereye yazacağımı bilemedim,bana yardım edermisiniz?BEn 1 aylık evliyim 24 temmuzda korunmasız olarak ilişkiye girdik.Ovulasyon dönemiydi sanırım.Eşim çok erken olduğu için panik oldu.Ertesi gün hapı içtim.dün tek damla kan geldi ve daha regl dönemime en az 10 gün var.Sizce hamile olabilirmiyim.Çok erken ama bebişim kokusu burnuma geliyor resmen test yapmaya korkuyorum.Olmasa üzülücem...Sürekli içimdeymiş gibi hissediyorum.Psikolojikmidir?
Eger benim gec dollenmeyse kizdir bu durumda dimii? Ayy ne guzel olurr... Hayali bile gusell... Cuma gunu iedrar tahlilinde vikarsa kan vercem deryaciimm cikmassa agavniye gitcemm. Hastanede yaptirirsam butun hastanee duyar o yuzden istemiyorumm...
tatlım böyle yazmışsın ama çok heves etme benimde geç döllenme oldu bebişim erkek teyzesi. ama inş Allahım senin gönlüne göre verir kızın olur annesi
Inan ki artik hic bir onemi yok kizim olsa oglum olsun isticem... Ya simdi gec dollenmeyse yapsamda cikmaz anca kan vermem lazim onuda benim calistigim yerde veremem hemen dedikodu ederler. Ne zaman test yaptin sen idrarda ne zaman. Cikar yapsam? Yaa silik bile ciksa yeter vallaa... Ilk idrarrimla yapcam. Yarin sabah... Adetimi 4 gun gecmis olqcak kanamadan sonra bakalim hamismiyim?
öyle tabi canım ama bak ben kız itiyodum erkek oldu yine kız istiyorum:))) senin zaten silik çizgi çıktı tatlım yarın yine ikinci çizgin çıkar
Insallah...ama benim idrardan hemen cikmiyo insallah belirginlesse bile yeter cizgi.
Kizlar ilk mujdemi aldim dayanamayip test yaptim sabah olmamasina ragmen gayet net hatta dogru mu goruyorum die fotosunu cekip uzman hamisimiz seastre hanima gonderdim onay aldim sanirim hamileyimmmmm:-D rabbim bu mubarek gunlerdee kimsenin kucagini bos birakmasin,oisteyen herkese istedigini versin. Yarin kan vercem degerim iyi cikarsa size belirtilerimi bazi tiyolarimi anlatacagim simdilik erken. Hepinize tesekkur ediyorum verdiginiz destek ve dostluk icin. Sevgilerr....
Kizlar ilk mujdemi aldim dayanamayip test yaptim sabah olmamasina ragmen gayet net hatta dogru mu goruyorum die fotosunu cekip uzman hamisimiz seastre hanima gonderdim onay aldim sanirim hamileyimmmmm:-D rabbim bu mubarek gunlerdee kimsenin kucagini bos birakmasin,oisteyen herkese istedigini versin. Yarin kan vercem degerim iyi cikarsa size belirtilerimi bazi tiyolarimi anlatacagim simdilik erken. Hepinize tesekkur ediyorum verdiginiz destek ve dostluk icin. Sevgilerr....