How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

hayaletcasper rabbım tamamına erdırsın ıns saglıkla kavus bebısıne

ınsallah rabbım kımseyı bekletmez gonderır bebıslerını
kımse umıtsızlıge kapılmasın benım arkadasımın babasının cocugun olmaz raporu bıle vardı ama 15 sene sonra 3 kızı oldu rabbım ol deyınce oluyor
ınsallah cabucak bekleyen herkese nasıp eder rabbım

Selam kızlar bu gun cok mutluyum doktordan gelıyorum pco gıttmıssssssss cok cok az ucacık kıstler kalmıs onlar da hıc sorun olmaz dedı doktor MasALLAHIN var hersey cok guzel memnunum dedı esıme spermatografı testı yaptırmamı ıstedı ondan sonra hersey yolunda olucak ınsAllah kızlar sıze tafsıyem doktorumla da konustum hamıle kalmak ısteyenler sekerı hayatınızdan cıkarın 5 aydır kahve cay sekersız ıcıyorum pcoysanız zayıflayın ben 4 ay ıcınde buyuk bır fark attım ve yendım pcoyu Allahıma sukurler olsun Annemın duaları sızlerın duaları hersey ıcın sızden Allah razı olsun kızlar cok mutluyum anlatamam Yuce Allah hepımıze hayırlı zamnada hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın ınsAllah Amin:16:

pembemasal çok sevindim canım. maşallah. Allah devamını da sağ salim getirtsin inşallah. ayrıca yeni hamilelere de tebrikler demek istedim.öpüyorum hepinizi

teşekkürler Zuzuşş :))Allah ım herkesin göbüşünü bebişlerle doldursun.değerler tavan üstüne tavan yapsın..evet bende bebe aspirini içiyodum doktor içmeye devam et dedi.kontrole gidince bakalım ne vericek aspirin yerine.Allah ım senin bebeğinide sana bağışlasın inşallah canım :))

Asprini birakip corasprin verdi bana canim. Masallah valla,bak rabbim hemencik yuzunu guldurdu. Rabbim ayvarecelininde en kisa zamanda yuzunu guldursun rabbim aratmasin kimseye... Biz cani yanmis arkadaslarimizia umut olalim korkulcak hicbirsey yok rabbim tekrar hayirli bir gebelikle mujdeliyor canini yaktigi kulunun. O en iyisini dogrusunu bilendir...

Merhaba kızlar,Allah a çok şükür ki yeniden hamile kalabildim.Ama çarşamba testi tekrarlıyacağım.İnşallah artış devam ederde bende rahat bi nefes alabilirim.Gerçi benim hikayemi biliyosunuz.O yüzden bu sefer Kalp atışını duymadan eşim haricinde kimse birşey bilmeyecek.Bu arada BHCG değerim 288.50:nazar::nazar::nazar::nazar: Allah ım tüm bebek dileyenelerin dualarını kabul etsin inşallah.
tatlımm nasıl sevindim bilemezsin okurken gözlerim doldu çok tebrik ederim gel bi öpüyim seni canım :38: Rabbim kucaqına almayıda nasip etsin tatlım...tekrar tekrar tebrikler :nazar::nazar::nazar:
Selam kızlar bu gun cok mutluyum doktordan gelıyorum pco gıttmıssssssss cok cok az ucacık kıstler kalmıs onlar da hıc sorun olmaz dedı doktor MasALLAHIN var hersey cok guzel memnunum dedı esıme spermatografı testı yaptırmamı ıstedı ondan sonra hersey yolunda olucak ınsAllah kızlar sıze tafsıyem doktorumla da konustum hamıle kalmak ısteyenler sekerı hayatınızdan cıkarın 5 aydır kahve cay sekersız ıcıyorum pcoysanız zayıflayın ben 4 ay ıcınde buyuk bır fark attım ve yendım pcoyu Allahıma sukurler olsun Annemın duaları sızlerın duaları hersey ıcın sızden Allah razı olsun kızlar cok mutluyum anlatamam Yuce Allah hepımıze hayırlı zamnada hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın ınsAllah Amin:16:

pembişim okadar emek verdin mücadele ettin ve sonunda başardın inşallah bebiş haberinide en kısa zamanda alırız canım... :16::16:

Merhaba kızlar,Allah a çok şükür ki yeniden hamile kalabildim.Ama çarşamba testi tekrarlıyacağım.İnşallah artış devam ederde bende rahat bi nefes alabilirim.Gerçi benim hikayemi biliyosunuz.O yüzden bu sefer Kalp atışını duymadan eşim haricinde kimse birşey bilmeyecek.Bu arada BHCG değerim 288.50:nazar::nazar::nazar::nazar: Allah ım tüm bebek dileyenelerin dualarını kabul etsin inşallah.

HAYIRTLI OLSUN BEBEĞİN CANIM ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.aynen bende senin gibi bebeğimin kalbi atmamıştı bunu da kalbi atama kadar belicem deedim doktora bile gitmiyorum şu an bi kaç haftaya atar inşallah kalbi.ne zaman atıyo akkaten bilgin var mı

tatlımm nasıl sevindim bilemezsin okurken gözlerim doldu çok tebrik ederim gel bi öpüyim seni canım :38: Rabbim kucaqına almayıda nasip etsin tatlım...tekrar tekrar tebrikler :nazar::nazar::nazar:

pembişim okadar emek verdin mücadele ettin ve sonunda başardın inşallah bebiş haberinide en kısa zamanda alırız canım... :16::16:

Allah razı olsun canım ınsAllah hepımız bebeıs haberlerını verırız Allah kımsenın kucagını evlatsız bırakmasın Amin

Gulcecim sorma valla buzdolabinin kapagi acilir acilmaz kusuyorum yok bole tuharf bisey:-D esim yediriyo beni yememden olmuyorum ama su ve folbilu bile icmek beni bir saat ogurtuyoo... Serum yedim iki gun iyiydim ama yinede degisen bisey yok paso uyuyorum yemeden yanlizca uyuyarak iki kilo almisim nasil:-D napalim hersey minnos icinn... Sen nasilsin nasil gidiyor? Senin baslamadi daha dimi bulantin falan?

hep böyle kalmaz geçer merak etme.folbiol mide bulandırıyomuş folidoce al bence. ben de daha bulntı başlamadı bugün 5+0 oldum:) kalb atışlarını bi duysaydım.ne zaman doktora girtsem sen ne zaman gittin ne zaman kalp atışını duydun canım.

hep böyle kalmaz geçer merak etme.folbiol mide bulandırıyomuş folidoce al bence. ben de daha bulntı başlamadı bugün 5+0 oldum:) kalb atışlarını bi duysaydım.ne zaman doktora girtsem sen ne zaman gittin ne zaman kalp atışını duydun canım.

Ben sanki biraz erken duydum canim 6+1 de duydum cnm birde gec dollenme oldugu icin bebisim ufak saniyordum kalbinin attigini goren dr sok oldu beklemiyordu bol bol su icmek gerekiyordu hemencik karindan gormek icin ama nerdee mide bulantisindan su icemiyorum tabi alttan bakmakzorunda kaldi gorunce cok rahatlamistik dr bile;-) bu arada bugun beni yengem aradi karpuz bebise acaip kilo yapiyomus bol obol ye kuzum. Sosyal mesajda vermis olayim hamislere:-D

kızlar burda okadar güzel bir yaqmur başladıki bardaktan boşanırcasına...yaqmurda yapılan dualar kabul olurmuş Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlarla nasip etsin inşallahh...amin..

selam kızlar...batıma 2 gün kaldı..1 hafta önce test yaptım meraktan.negatifdi.ama genelde çıkmazmış o kadar önceden..şimdi merakla 29'unu bekliyorum.Allah'ım isteyen herkese sağlıkla versin inşallah

günaydın güzel ve özel anne adayları. bir pazar günü ancak ben erkenden ayaktayım:)yazık daha eşim bile uyanmadı. sizler nasılsınız bakiiim. kızlar çok mutluyum dün ilk kez( uzun bi aradan sonra) doyduğumu hissettim. mide bulantım neredeyse kalmadı. yani devam hala ama eskisine nazaran çok rahatsız etmiyor. bu arada söylemeyi unuttum doktor %90 kız bebeğin olacak dedi:) kız anası addettim kendimi:) eşim kız delisi artık rahatça söylüyoruz çevreye. eşim de bugüne bugün kız babasıyım ben diye seviniyo:)kızlar doktor cinsiyeti için altına doğru yerleştirdi aleti benimki çıldırdı nasıl tekmeler savuruyo:) en sonunda poposuna dek gördük:) çok direndi ama kızım teyzeleri göstermedi hemen nazlım:)))) neyse cancağızlarım yine gelirim ben. öpüyorum hepinizi dolup taşan sevgimle:)

canım gözünüz aydın ne güzel Allahım gönlüne göre vermiş eşinin biz de eşimle kız olsun çok istiyoduk kısmet değilmiş bize pipili nasip etti:)) yerim ben nazlı kızını annesi

casperim çok sevindim tatlım yaaa inş bu sefer ağlıklı ve sorunsuz bi hamilelik geçirirsin canım yaaa

pembişim çok sevindim canım yaaa inş hamileyim diye yzdığınıda okuruz burda

Çok sevindim senin adına. İnşallah tez zamanda hayırlı haberlerini alırız

canım gözünüz aydın ne güzel Allahım gönlüne göre vermiş eşinin biz de eşimle kız olsun çok istiyoduk kısmet değilmiş bize pipili nasip etti:)) yerim ben nazlı kızını annesi

çok sağol seastire teyzesi. sen nasılsın görüşmeyeli. ben iyiyim kilo almaya çalışıyorum iki kilo vermişim bi ayda. o yüzden poğaçalar sigara börekleri evimden eksik olmuyor:)doğal yemek için herşeyi kendim yapıyorum saat 9 da uyumaya başlıyorum kanepede yorgunluktan:) teyzesi kızıma isim bile buldu babası. kubilay ın kızı belinay diyoo:) o kadar alıştık ki biz bebeğimize rabbim kimseyi ayırmasın yavrusundan yeni yeni anlıyorum acısının büyüklüğünü

Kizlar moralim cok bozuk dun kanam geldi apar topar dr gittik bebegin kalp atislarini duyduk dr 2gun istirat verdi eger 2 gun icerisinde kanamam gecmezse dr tehlikeli olabilicegini soyledi.bide dun benim normalde adetimin ilk baslangic gunu kanamamin bunla alakasi olabilir mi.ne olur kizlar benim icin cok dua edin iki gundur olu gibiyim.

çok sağol seastire teyzesi. sen nasılsın görüşmeyeli. ben iyiyim kilo almaya çalışıyorum iki kilo vermişim bi ayda. o yüzden poğaçalar sigara börekleri evimden eksik olmuyor:)doğal yemek için herşeyi kendim yapıyorum saat 9 da uyumaya başlıyorum kanepede yorgunluktan:) teyzesi kızıma isim bile buldu babası. kubilay ın kızı belinay diyoo:) o kadar alıştık ki biz bebeğimize rabbim kimseyi ayırmasın yavrusundan yeni yeni anlıyorum acısının büyüklüğünü

bende iyiyim canım eve doğalgaz döşendi giremedim kaç gündür özledim hepinizi. kırım işler vardı ev eski olduğu için. ilk ay kilo alıp vermen önemli değil pek kilo alan olmuyo ilk aylarda canım. ben 3,5 ayımdan sonra kilo aldım .yarasın prensesine annesi oo isimler bile hazır desene güzel isim adıyla yaşasn cimcime annesi. inş. doktorunuz yanılmamıştır tatlım değişmez değer aylarda. benim arlık annelerinde değişenler oldu çünkü. hatta dün okudum erkek beklerken bebeğini. doktor bu seferki kontrolünde kız demiş

Back