• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

kızlar dün dr a gittim herşey yolundaymış çok şükür 9 haftalıkmış bebişim ya martın son günü yada nisanın ilk 3 günü doğum yapıcakmışım hayırlısıyla annnaaaammmm kızlar bi görseniz çok şirin ya ben ve eşim daha dün bebeğimizin olacağına sevindik bir daha üzülmemek için.rabbim bana ve cümlesine sağlıklı hayırlı birer evlat nasip etsin

Kizlar nasilsiniz? Iyi bir haftasonu gecirmenizi dilerim. Bugun esimle faal bi gun gecirecektik guya ama 2 gundur yogun kusma ve bayilmalardan sonra dr geldik serum verdi vitaminlerle birlikte pahali gelince kendi calistigim hastaneye geldim burada serumun bitmesini bekliyorum tekrar dr gidip kontrol olup kalp sesini tekrar duyacagim esimler beni tek mutlu eden sey bu suanda... Dr yogun kusan annelerde tek korkusunun halsiz. Ve vitaminsiz kalma ihtimaliymis yoksa bebege hic zarari yokmus,hatta cok saglikli oluir dedi ins.oledir. Hic tahmin etmezedim hamisligimin bole agir seyredecegini rabbim herkese herseyin hayirlisini versin ins. Belki dogumum kolay olur;-) bu arada bulani ilaci vermedi kemoterapi hastalarinin kullandigi ilaclar arasinda yer aldigindan cok onerrmiyorum ekstra ilaci dedi haftada bir serum takacaklar...

selam canım. ben de dün dr.daydım, yeni ay yeni takip olarak başladık bakalım hayırlısı.
canım zor günler geçiriyorsun ama tutunduğun bir mutluluğun var karnında bunu unutma... sağlıkla gelecek kucağına biraz sabır zuzum.
ilaçsız hamilelik en güzeli tabii ne olursa olsun zararı vardır mutlaka her ilacın. olabildiğince içmemeye çalışmak lazım.

kızlar dün dr a gittim herşey yolundaymış çok şükür 9 haftalıkmış bebişim ya martın son günü yada nisanın ilk 3 günü doğum yapıcakmışım hayırlısıyla annnaaaammmm kızlar bi görseniz çok şirin ya ben ve eşim daha dün bebeğimizin olacağına sevindik bir daha üzülmemek için.rabbim bana ve cümlesine sağlıklı hayırlı birer evlat nasip etsin

maşallah canım maşallah :) darısı başımıza.

ben de bu topiğin ilk sayfalarında ağustosta hamile kalırım inşallah diye yazmıştım ve dün doktora gittim ve hamileyim allahıma çok şükür bu benim 2. gebeliğim 3 ay önce erken dğum yaptım ve bebeğimi kaybettim inşallah bu sefer sorunsuz bir hamilelik geçiririm benim gibi hamile olan herkeze allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin

ben de bu topiğin ilk sayfalarında ağustosta hamile kalırım inşallah diye yazmıştım ve dün doktora gittim ve hamileyim allahıma çok şükür bu benim 2. gebeliğim 3 ay önce erken dğum yaptım ve bebeğimi kaybettim inşallah bu sefer sorunsuz bir hamilelik geçiririm benim gibi hamile olan herkeze allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin

hayırlı olsun çok sevindim senle aramızda bir gün var bakalım yeni gelen bebeklerin cinsiyetleri ne olacak

herkese hayırlı haberlerını cabucak almasını dılıyorum
bende ıkıncı bebıs ıcın karar asamasındaydım
esım sehır dısında bende ayrıyız ama artık olsun dıye dusunmus oda :)
donuste artık :))
lakın ben en son 13 agustos adet gordum 30unda ayın esımle bulusucaz yanı adetten 17 gun sonra oluyor ben yumurtladıgımı hıssedıyorum ıkı gundur bu ayı kacırdık sanırım
ama sızce umut olabılır mı? bı sorayım dedım
bende dıger ay artık topıkte yerımı alır yazısmalarda bol bulunurum herhal
bu arada ogretmenım bır kızım var rabbım herkesın evladını korusun olmayanlara hayırlı zamanda gondersın ıns.

günaydın güzel ve özel anne adayları. bir pazar günü ancak ben erkenden ayaktayım:)yazık daha eşim bile uyanmadı. sizler nasılsınız bakiiim. kızlar çok mutluyum dün ilk kez( uzun bi aradan sonra) doyduğumu hissettim. mide bulantım neredeyse kalmadı. yani devam hala ama eskisine nazaran çok rahatsız etmiyor. bu arada söylemeyi unuttum doktor %90 kız bebeğin olacak dedi:) kız anası addettim kendimi:) eşim kız delisi artık rahatça söylüyoruz çevreye. eşim de bugüne bugün kız babasıyım ben diye seviniyo:)kızlar doktor cinsiyeti için altına doğru yerleştirdi aleti benimki çıldırdı nasıl tekmeler savuruyo:) en sonunda poposuna dek gördük:) çok direndi ama kızım teyzeleri göstermedi hemen nazlım:)))) neyse cancağızlarım yine gelirim ben. öpüyorum hepinizi dolup taşan sevgimle:)

Bir dilek benimkisi...
Ne gözlerin arasın maziyi,ne yüreğin kaybetsin sevgiyi,güzel olan ne varsa nesip etsin RABBİM erişmeyi....
:16:

Bu kadar şey psikolojik miymiş :53::53::53::53::53::53:
Allah'tan sağlık sorunun yok. Acilen sakinleştirici çaylar iç, bol dua et.
Hala şaşkınım :53::53:
İyi bayramlar
canım gittiqim doktor aile hekimi...sadece elindeki tahlillere göre yorum yapıyor..saqlık ocaklarıda zaten belli şeyleri tahlil yapıyor...benim lekelenmelerim 1 hafta devam etti..bazen kahverengi bazen pembeli kırmızılı sürüp gitti..gerçekten çok korktum tatilde olduqum içinde başka bir doktora gitmek istemedim... daha önce hiç bu tarz lekelenmelerim olmadıqı için endişelenmemi yerinde karşılıyorum...psikolojik işin kolay kısmı...ki inşallah psikolojiktir...bir sorunla karşılaşmak tabiki istememem...ama ayakta duramıcak kadar baş dönmesinin ve bu lekelenmelerin psikolojik olarak deqerlendirilmesi son derece üzücü...
Canım butun yazılanları okudum senınle ılgılı olanları buugnde gec gırdım ve sana yetısemedım bıtanem...Hamlılelık belırtısı dıye benım hıc ıcımden gecmemıstı dusuk falan yok oyle bısıde benım canımı sıkan baş dönmelerin acaba sıcakların etkısı olabılırmı?yada tansıyon falan ALLAH korusun butun cıddı hastalıkların bas kaynagı başdönmeleriyle başlıyor tatılını yap dön ve iyice cekaptan gec canımcım bısı oldugundan degıl tedbır amaclı bılemeyız bızlerıde neler beklıyor RABBİM heppımıze yardımcı olsun sadece ona emanetız..senı cok sevıyorum pimpirikli anne asıl bıze metanetınle örnek olman gerekırken kadındakı telasa bak piss cadıı seni:9:buda bıze tecrube olsun.. guzel haberlerınle dönersın ınsallah kızz bak aklıma ne geldı bakarsın tatıl ateşiyle birtane ates gıbı bebişle dönersın kımbılır:17:Hadı bakalım hayırlı bayramların olsun dularımdasın:54:
ecelimm canım benim bende seni çok seviyorum bunu çok iyi biliyosun :16::16: evet canım bende hamilelik belirtisi olarak hiç düşünmedim...çünkü buna benzer belirtileri yine sizlerle birlikteyken yaşamıştım...zaten erken hamilelik belirtileri çok belirgin deqildir...bnm 6.haftadan sonra bulantılarım başlar... erken hissettiqim tek şey bel aqrısı ve baş dönmesi olmuştur...
canım baş dönmelerim neden oldu hala bilinmiyor...doktor tahlillerimin gayet güzel olduqunu söyledi...ama tabi işin birde şu boyutu var...yaşım 37...20li yaşlarda deqilim..yaş ilerledikçe sıcakta etkiler başka faktörlerde...bilemem...ama daha önce lekelenme yaşamadıqım için acaba bebiş varda düşükmü yapıyorum korkusu oluştu..kızıma hamileyken böyle lekelenme yaşamıştım ve düşük tehlikem vardı o geldi aklıma ve yine öyle oluyor sandım ondan telaş yaptım.....onun dışındada bidaha lekelenme yaşamadım..tatildede lekelenmelerim devam etti 1 hafta sürdü ve reql oldum...bugün reqlimin son günü...ateşli bir bebek Rabbim nasip ederse diqer aylara kaldı canım...
merhaba kizlar
acimi paylasan tum arkadaslarim tesekkur ederim cok sagolun. evet tum sozler bos gibi geliyor simdi insana ama hepsi moral oldu bana. gecmisinizde benzer seyleri bi cogunuz yasamissiniz hiikayelerinizi okudum. simdi saglikla yeni bebeklerinizi bekliyosunuz. allahim size ve bebeklerinize saglik ve hayirli gunler nasip etsin. bu kotu gunleri atlattiktan sonra darisi benim basima. tabi 3 ay bekliycem yeni bi gebelik icin.
atlatmaya calisiyorum ama hala kotuyum. yarin kurtaj olucam. dualariniza beni de ekleyin.
opuyorum hepinizi,kendinize dikkat edin. saglicakla kalin.
canım çok geçmiş olsun... ne desem boş biliyorum ama en güzel Rabbimize bırakmak herşeyi...inşallah en kısa zamanda yeni bir bebişler tüm yaraların sarılır cnm..

canım ne güzel bir haber aldım gelir gelmez...çok tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin :16:

gülceonur;
senide çok tebrik ederim canım Allah tamamına ersirsin cnm :16:

Son düzenleme:
kızlar merhabalarr ben geldimm :16::16::16:
dün gece 3te istanbula döndük çok güzel bir bayram geçirdik...bnm lekelenmelerim olmasa daha güzel olucaktı çok korkuttu beni...7 gün sürdü ve sonrasında reql oldum 2 haftam geçti böyle...baş dönmelerim lekelenmeyle birlikte kayboldu ama yerini miqrene bıraktı...2-3 gün miqrenle boquştum..bütün bu olumsuzluklara raqmen annemle babamla olmak güzeldi...
ve evimdeyim...bu kısa süredede olsa özlemişim evimi...havalarda serinlediqi zaman daha mutlu olucam klimayla oturuyoruz evde...benden haberler böyle kızlar...
geçmişi okudum inşallah güzel gelecekler bekliyordur hepimizi...Rabbim hakkımızda ne hayırlıysa onu nasip etsin...amin..

selam canım. ben de dün dr.daydım, yeni ay yeni takip olarak başladık bakalım hayırlısı.
canım zor günler geçiriyorsun ama tutunduğun bir mutluluğun var karnında bunu unutma... sağlıkla gelecek kucağına biraz sabır zuzum.
ilaçsız hamilelik en güzeli tabii ne olursa olsun zararı vardır mutlaka her ilacın. olabildiğince içmemeye çalışmak lazım.

Merhqaba deryafcim karsilasamadik bir turlu ne dedi dr,bi problem yok umarim. Birdaki takiplerinden birini denk getiriyoruz ok;-) ben senin yolun sonuna yaklastigini dusunuyorum. Seastrem benimkini hissetti bende seninkini hissediyorum bu yuzeden relaks ol... Rabbim akil ve beden sagligi versin gerisi gelir zaten,kendini her ay olura yada olmaza kanalize etmemek gerekiyormus. Ben burada bazen isyanlara bagladigimi okusanda guclu ve takmayan bi yapim var hele bu bikac aydir daha cok hissettiriyordu kendinisi bana cok sukur genciz saglik problemimiz yok ee eslerdede sorun yoksa rabbim biz zzaman belirlemis dmktir. Bende sabirla bekledim ve dr dedigi gibi sen bebegi istediginde degil o cani ne zaman isterse o zaman gelir ve kendi anne babasini kendi secermis. Belki hikaye anlatmisti ama cok houma gitti bu bakis acisi:-) insallah rabbim hayirlisiyla diger evreleriminde boyle olagan ve saglikli gecmesini nasip eder. Benim gonlumdekini bana yazan rabbim seninkinide en ksa zamanda gondersin. Muckkk

zuzucum merhaba;
öncelikle tebrik ediyorum hamileliğini. allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip eder inşallah.
Aylar önce seninle burda konuşmuştuk.o zaman batlarımız aynıydı.ikimizde gecikmiştik ama sonunda regl olmuştuk malesef.
çok şükür sen hamile kalabildin. ben hala bekliyorum ne yazıkki... artık pes etmek üzereyim. çok umutsuzum ne yazıkki..
sen nasılsın? bebğin nasıl tatlı annecik :)

Rabbim isteyen herkese nasip etsin,bende klomene başladım bu ay,doktor rahim filmi çektikten sonra klomen verdi,3 ay kullan,hamilelik olmazsa yine gel dedi.Kontrolsüz bir şekilde kullanılırmıki yaa....işte napim belki bir umut yumurtlamam daha iyi olur belki,ama ağır bir ilaçmış,gözlerimde kelebekler ucuyor resmen,sizde kullandınızmı yada kullanıyormusunuz kızlar?bi zararı olurmuki bana?

Merhqaba deryafcim karsilasamadik bir turlu ne dedi dr,bi problem yok umarim. Birdaki takiplerinden birini denk getiriyoruz ok;-) ben senin yolun sonuna yaklastigini dusunuyorum. Seastrem benimkini hissetti bende seninkini hissediyorum bu yuzeden relaks ol... Rabbim akil ve beden sagligi versin gerisi gelir zaten,kendini her ay olura yada olmaza kanalize etmemek gerekiyormus. Ben burada bazen isyanlara bagladigimi okusanda guclu ve takmayan bi yapim var hele bu bikac aydir daha cok hissettiriyordu kendinisi bana cok sukur genciz saglik problemimiz yok ee eslerdede sorun yoksa rabbim biz zzaman belirlemis dmktir. Bende sabirla bekledim ve dr dedigi gibi sen bebegi istediginde degil o cani ne zaman isterse o zaman gelir ve kendi anne babasini kendi secermis. Belki hikaye anlatmisti ama cok houma gitti bu bakis acisi:-) insallah rabbim hayirlisiyla diger evreleriminde boyle olagan ve saglikli gecmesini nasip eder. Benim gonlumdekini bana yazan rabbim seninkinide en ksa zamanda gondersin. Muckkk

merhaba zuzum, güzel dileklerin beni mutlu etti sabah sabah :)
dediğin gibi en doğrusu olacak ya da olmayacak diye düşünmemek, aslında hep "hayırlısı" diyoruz ama hayırlısına sabretmeye gücümüz yok... ben hep şuna inandım bebeğimiz için, bizim bebeğimiz anne-babası onu çok istediğinde gelecek, bilmiyorum hep bu vardı içimde, beynimizin vücudumuzu nasıl yönlendireceğini kestiremiyoruz ki bir türlü belki de içimdeki bu düşünceden bekletiyor bebeğimiz bizi. daha evlenmeden aklımızda önce bebek vardı, istiyorduk evet ama daha "bebek istemek" ne demek bilmiyorduk :) tutkuyla istemek başkaymış... emek verince insan, değerini daha iyi kavrıyor bu hayatta istediği şeyler için. artık anne-babası onu tutkuyla istiyor, bekliyor, dualar ediyor... gerisi Rabbime kalmış, ne diyorsa odur... doktorumu seviyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırız :) herkes bir dönemin sancılarını yaşıyor işte, ben olsun diye kıvranıyorum, sen büyüsün diye kusuyorsun, ötekiler uyusun yesin içsin diye dertleniyor :) hayat hep bir telaş :) Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.
zuzu, şimdi cinsiyetin belli olması için kaç haftan var? :)

Rabbim isteyen herkese nasip etsin,bende klomene başladım bu ay,doktor rahim filmi çektikten sonra klomen verdi,3 ay kullan,hamilelik olmazsa yine gel dedi.Kontrolsüz bir şekilde kullanılırmıki yaa....işte napim belki bir umut yumurtlamam daha iyi olur belki,ama ağır bir ilaçmış,gözlerimde kelebekler ucuyor resmen,sizde kullandınızmı yada kullanıyormusunuz kızlar?bi zararı olurmuki bana?

3 ay klomen kullan gel, diye bir şey daha hiç duymadım. asprin mi bu ya. kullanma kafana göre arkadaşım dr.unu değiştir... ben de kullanıyorum şu anda ciddi bir yan etki yapmadı bana. bu ilacı kullanan adım adım takip edilir doktor tarafından canım bilgin olsun.

hayırlı olsun çok sevindim senle aramızda bir gün var bakalım yeni gelen bebeklerin cinsiyetleri ne olacak

senin bebişinde hayırlı olsun canım sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmiyor benim kaybettiğim bebeğim erkekti ve çok midem bulanıyordu bir de çok uyuyordum şimdilik mide bulantılarım yok belki daha erkende ondanda olabilir hayırlısı artık

zuzucum merhaba;
öncelikle tebrik ediyorum hamileliğini. allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip eder inşallah.
Aylar önce seninle burda konuşmuştuk.o zaman batlarımız aynıydı.ikimizde gecikmiştik ama sonunda regl olmuştuk malesef.
çok şükür sen hamile kalabildin. ben hala bekliyorum ne yazıkki... artık pes etmek üzereyim. çok umutsuzum ne yazıkki..
sen nasılsın? bebğin nasıl tatlı annecik :)

Hatirliyorum tatlim.. Iyim canim,guzel dileklerin icin tesekkur ederim. Oncelikle rabbim seninde yuzunui guldurur ins.gercekten strees yukluyo insan her gecen ay... Canim oncelikle takip yaptirarak vucut saatimin tikir tikir isledigini gordum been bu benim ah vah larimi tamamen biitirdi bir ay klomen ve catlatma ignesi bile vermisti o ay degil diger ay hamile kaldim. Etkili oldugunu dusenmeden edemiyorum ve ben bundan 6 ay once dusukte yaptigimdan progestan arti bebe asprinide icmistimhamis kaldigim ay. Kendi tedavimi kendim yapmisim meger. Vallahi okuyup arastirmaktan bir dr kdr bilgi sahibioldum nerdeyse:-) bi isin saka kismi ama cok bilmekte iyi degil basliyorsun evhama eskiden aaa adetim gecmis deyip dr gidip hamis oldugunu ogrenirmis qannelerimiz biz cok bilmis ve sabirsiz oldugumuzdan bunlar geliyor basimiza:-)

Günaydın kızlar

Geçmişe göz attım da neler olmuş. Gülceonur ve diğer hamile arkadaşları tebrik ederim.

Zuzucum bebeğin biricikmiş :34: öğrenmişsin, yeni kusma nöbetlerin için geçmiş olsun bir süre sonra geçecek sabret biraz canım.

Ayvareçeli canım senin adına çok üzüldüm gerçekten. En kısa zamanda atlatırsın inşallah.

L
merhaba zuzum, güzel dileklerin beni mutlu etti sabah sabah :)
dediğin gibi en doğrusu olacak ya da olmayacak diye düşünmemek, aslında hep "hayırlısı" diyoruz ama hayırlısına sabretmeye gücümüz yok... ben hep şuna inandım bebeğimiz için, bizim bebeğimiz anne-babası onu çok istediğinde gelecek, bilmiyorum hep bu vardı içimde, beynimizin vücudumuzu nasıl yönlendireceğini kestiremiyoruz ki bir türlü belki de içimdeki bu düşünceden bekletiyor bebeğimiz bizi. daha evlenmeden aklımızda önce bebek vardı, istiyorduk evet ama daha "bebek istemek" ne demek bilmiyorduk :) tutkuyla istemek başkaymış... emek verince insan, değerini daha iyi kavrıyor bu hayatta istediği şeyler için. artık anne-babası onu tutkuyla istiyor, bekliyor, dualar ediyor... gerisi Rabbime kalmış, ne diyorsa odur... doktorumu seviyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırız :) herkes bir dönemin sancılarını yaşıyor işte, ben olsun diye kıvranıyorum, sen büyüsün diye kusuyorsun, ötekiler uyusun yesin içsin diye dertleniyor :) hayat hep bir telaş :) Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.
zuzu, şimdi cinsiyetin belli olması için kaç haftan var? :)
Canim gercekten dogru yolu bulmussun sen;-) insallah hayirli haberlerle donersin doktorumuzdan:-) ben 8 eylulde kontrole gidicem o zman. 9 haftalik olcm kismetse 12.haftada solemeye basliyo kimi dr lar insallah bende diger randewumda ögrenecegim yani bir bucuk ay sora,benim icimdn kiz geciyo istedigm icn esimin erkek her ikısininde basimin üstnde yeri war. Çok sansli oldugu kesin her halukarda!

Back