• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

canım burda ismimi vermeyim özelden yazayım ben sana:)canım ilk 15 gün aralıksız kullancam sonra ara vereceğim 5 ya da 7 gün kullanacağım doğrru mu anlamışım:)

bu arada o sogan kurunu bn de yapmıstım tam gunune kadar yapmadıgım halde o ay adetım gununde gelmıstı ve nasıl ıltıhap akmıstı var ya.ıse yarıyordur mutlaka yanı.ıncır kuru de varmıs ama bebek ıcın bana yaramaz prolaktınden dolayı

sogan kurunu bn de yapmıstım ama bekarken.15 gun yapamamıstım ona ragmen adetım o ay duzenlı gelmıstı ve ıltıhapta akıtmıstı resmen.ıncır kuru de var ama bana yaramaz prolaktınden dolayı sanırım

bu arada o sogan kurunu bn de yapmıstım tam gunune kadar yapmadıgım halde o ay adetım gununde gelmıstı ve nasıl ıltıhap akmıstı var ya.ıse yarıyordur mutlaka yanı.ıncır kuru de varmıs ama bebek ıcın bana yaramaz prolaktınden dolayı

evet cnm soğan banada öle yaptı iltihap aktı içimden resmen yaaa..:30::30::30::30:
incir sana yaramaz dediğin gibi..

ayy ayyy ne güzelll :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah..
cnm neye göre yükseliyo peki takip ettinmi hiç bide göğüsünden süt geliyo mu

sıze de maasallah canım:)yok canım bnm sadece adetım duzensız gelıyor.33,34,35 gunde falan bılemıyorum yanı zamanını.stres en basta canım sebep zaten buna stres hormonu dıyorlar.ne stresın var dersen yapı canm ınan rahat batar ya ınsana bn onlardanım.o kadar kucuk seyker bana dert kı ınanamazsın.bu ara sınavuı stres yaptım,bn annemlerı cook ozluyorum bır de.esımı o kadar sevmeme ve mutlu olmama ragmen alısamıyorum ayrı olmaya aılemden

sıze de maasallah canım:)yok canım bnm sadece adetım duzensız gelıyor.33,34,35 gunde falan bılemıyorum yanı zamanını.stres en basta canım sebep zaten buna stres hormonu dıyorlar.ne stresın var dersen yapı canm ınan rahat batar ya ınsana bn onlardanım.o kadar kucuk seyker bana dert kı ınanamazsın.bu ara sınavuı stres yaptım,bn annemlerı cook ozluyorum bır de.esımı o kadar sevmeme ve mutlu olmama ragmen alısamıyorum ayrı olmaya aılemden

anladım cnm stres zaten herşeyin başı bütün hastalıkları tetikliyo.. seni çok ii anlıyorum cnm bak bende ailemden uzağım ama napalım tek onların canı sağolsun
biz bekleriz dayanırız.. sırf böle diyerek kendimi telkin ediyorum..sende öle dua et. onlar olmasa yanımızda allah korusun nasıl dayınırız naparız ...
allahım onların yokluğunu yaşatmasın bizlere :26::26::26::26::26:

anladım cnm stres zaten herşeyin başı bütün hastalıkları tetikliyo.. seni çok ii anlıyorum cnm bak bende ailemden uzağım ama napalım tek onların canı sağolsun
biz bekleriz dayanırız.. sırf böle diyerek kendimi telkin ediyorum..sende öle dua et. onlar olmasa yanımızda allah korusun nasıl dayınırız naparız ...
allahım onların yokluğunu yaşatmasın bizlere :26::26::26::26::26:

amın canım oyle dogru dıyosun.her ay bır aglama seansı yasıyorum.ama bu ay kendımı tesellı edıyorum bn de.canları sag sukur,gel desek gelırler dıye.evet canm allah korusun onları.doktora dedım bnm yapabılecegım ne var neden oluyor dıye,yapı dedı,stresten yukselıyor.ıns bu ay rahatım bakalım ılacımı da alıyorum.ya bebek olayını da cok taktım kafaya ondan da oluyor

günaydınlar hepinize kızlar. eceli bi rüya gördüm benim için yorumlar mısın lütfen. öürenciyim ama 3 aylık hamile olduğumu biliyorum rüyamda. sonra kantine gidiyorum dört muz bi kraker bi meyve suyu alırken gri bi kuş kanarya gibi adamın buzdolabına girip bi tane kiraz kapıp kaçıyo ben de elimle onu durduruyorym kirazı elime kuş da kafama düşüyor kafamdan kirazı yemeye çalışırken parmağıma alıyorum ve kirazı orada yiyor. ardından uçsun diye dışarı çıkıyorum karlar içinde 35 tane yumurtası olduğunu görüyorum kuşun. yumurtaların sayısını sadece biliyordum saymadım. bunu sabaha karşı gördüm. benim için yorumlarsan çok mutlu olurum

yerim ben onu. kıyamaz annesine hiç benim akıllı paşam. senin gibi tatlı dilli olursa yandın seastire:) kucağına da sağ aslim alırsın inşallah. başladın mı ufaklığın hazırlıklarına

saol teyzesi aslında normalde konuşkan biri değilimdir burda çenem durmuyo. başladım canım artık bitti diyebilirim çok fazla bişey almadım .çabuk büyüyecekler aldıklarımın bile belkide hepsini giyemeden küçük gelicek.

Kizlar nasilsiniz? Iyi bir haftasonu gecirmenizi dilerim. Bugun esimle faal bi gun gecirecektik guya ama 2 gundur yogun kusma ve bayilmalardan sonra dr geldik serum verdi vitaminlerle birlikte pahali gelince kendi calistigim hastaneye geldim burada serumun bitmesini bekliyorum tekrar dr gidip kontrol olup kalp sesini tekrar duyacagim esimler beni tek mutlu eden sey bu suanda... Dr yogun kusan annelerde tek korkusunun halsiz. Ve vitaminsiz kalma ihtimaliymis yoksa bebege hic zarari yokmus,hatta cok saglikli oluir dedi ins.oledir. Hic tahmin etmezedim hamisligimin bole agir seyredecegini rabbim herkese herseyin hayirlisini versin ins. Belki dogumum kolay olur;-) bu arada bulani ilaci vermedi kemoterapi hastalarinin kullandigi ilaclar arasinda yer aldigindan cok onerrmiyorum ekstra ilaci dedi haftada bir serum takacaklar...

Kizlar nasilsiniz? Iyi bir haftasonu gecirmenizi dilerim. Bugun esimle faal bi gun gecirecektik guya ama 2 gundur yogun kusma ve bayilmalardan sonra dr geldik serum verdi vitaminlerle birlikte pahali gelince kendi calistigim hastaneye geldim burada serumun bitmesini bekliyorum tekrar dr gidip kontrol olup kalp sesini tekrar duyacagim esimler beni tek mutlu eden sey bu suanda... Dr yogun kusan annelerde tek korkusunun halsiz. Ve vitaminsiz kalma ihtimaliymis yoksa bebege hic zarari yokmus,hatta cok saglikli oluir dedi ins.oledir. Hic tahmin etmezedim hamisligimin bole agir seyredecegini rabbim herkese herseyin hayirlisini versin ins. Belki dogumum kolay olur;-) bu arada bulani ilaci vermedi kemoterapi hastalarinin kullandigi ilaclar arasinda yer aldigindan cok onerrmiyorum ekstra ilaci dedi haftada bir serum takacaklar...

çok geçmiş olsun bende dün akşam biraz fenalaştım ama gecti mutfağa giremiyorum feci durumdayım kussam rahatlıcam ama kusamıyorum en kötüsü o sadece miğdem bulanıyor ve halsizim :((((

Back