- Konu Sahibi pembemasal
- #1.401
kızlarrr ne kadarlık evlisiniz ?? bizim 2yıl olcak 10.10 da
13 aylık evliyiz canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr ne kadarlık evlisiniz ?? bizim 2yıl olcak 10.10 da
evet canım olmazsa onun kurlerıne bakarım bn de.su ılacı kullanayım bakalım yıne yukselecek mı hemen.kac aydır ıyıydı sasırdım bnde
canım burda ismimi vermeyim özelden yazayım ben sana:)canım ilk 15 gün aralıksız kullancam sonra ara vereceğim 5 ya da 7 gün kullanacağım doğrru mu anlamışım:)
bızım 24 temmuzda 1 yıl oldu canm:))
bızım 24 temmuzda 1 yıl oldu canm:))
bu arada o sogan kurunu bn de yapmıstım tam gunune kadar yapmadıgım halde o ay adetım gununde gelmıstı ve nasıl ıltıhap akmıstı var ya.ıse yarıyordur mutlaka yanı.ıncır kuru de varmıs ama bebek ıcın bana yaramaz prolaktınden dolayı
ayy ayyy ne güzelll maşallah..
cnm neye göre yükseliyo peki takip ettinmi hiç bide göğüsünden süt geliyo mu
kızlar ben kaçayım öptüm sizleri iyi geceler
sıze de maasallah canım:)yok canım bnm sadece adetım duzensız gelıyor.33,34,35 gunde falan bılemıyorum yanı zamanını.stres en basta canım sebep zaten buna stres hormonu dıyorlar.ne stresın var dersen yapı canm ınan rahat batar ya ınsana bn onlardanım.o kadar kucuk seyker bana dert kı ınanamazsın.bu ara sınavuı stres yaptım,bn annemlerı cook ozluyorum bır de.esımı o kadar sevmeme ve mutlu olmama ragmen alısamıyorum ayrı olmaya aılemden
anladım cnm stres zaten herşeyin başı bütün hastalıkları tetikliyo.. seni çok ii anlıyorum cnm bak bende ailemden uzağım ama napalım tek onların canı sağolsun
biz bekleriz dayanırız.. sırf böle diyerek kendimi telkin ediyorum..sende öle dua et. onlar olmasa yanımızda allah korusun nasıl dayınırız naparız ...
allahım onların yokluğunu yaşatmasın bizlere :26::26::26::26::26:
cnm bende kaçıyorum çok öpüyorum iyi gecelr...
yerim ben onu. kıyamaz annesine hiç benim akıllı paşam. senin gibi tatlı dilli olursa yandın seastire:) kucağına da sağ aslim alırsın inşallah. başladın mı ufaklığın hazırlıklarına
kızlar bir sorum var yardımcı olurmusunuz rica etsem bebek anne karnında ne zaman başlıyor oynamaya ?????
ultrasonda 9, haftadan sonra görürsün hareketlerini ama hissedemezsin 12, haftadan sonrada hissetmeye başlayabilirsin canım
Kizlar nasilsiniz? Iyi bir haftasonu gecirmenizi dilerim. Bugun esimle faal bi gun gecirecektik guya ama 2 gundur yogun kusma ve bayilmalardan sonra dr geldik serum verdi vitaminlerle birlikte pahali gelince kendi calistigim hastaneye geldim burada serumun bitmesini bekliyorum tekrar dr gidip kontrol olup kalp sesini tekrar duyacagim esimler beni tek mutlu eden sey bu suanda... Dr yogun kusan annelerde tek korkusunun halsiz. Ve vitaminsiz kalma ihtimaliymis yoksa bebege hic zarari yokmus,hatta cok saglikli oluir dedi ins.oledir. Hic tahmin etmezedim hamisligimin bole agir seyredecegini rabbim herkese herseyin hayirlisini versin ins. Belki dogumum kolay olur;-) bu arada bulani ilaci vermedi kemoterapi hastalarinin kullandigi ilaclar arasinda yer aldigindan cok onerrmiyorum ekstra ilaci dedi haftada bir serum takacaklar...