- Konu Sahibi pembemasal
- #3.501
Nerde bi millet nerde bu millett? Huu huuuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam herkese,
Kizlar, gecen hafta oyle seyler yasadim ki allah kimseye boyle acilar ysatmasin ve boyle acilarla terbiye etmesin. 20 Temmuz saat 15:00 te dunyam karardi, bebegimin agir down sendromlu ve kalp yetmezligi oldugunu ogrendim. O an gozum gormedi, kulaklarim duymadi. Tam 20 hafta gozumden bile sakindigim bebegim hastaydi, hemde cok hastaydi. Alinmasi gerekiyordu. Pazartesi hastaneye yattim ve 3 gun sonra ilacla sancilarim basladi. Tam 8 saat inanilmaz sancilar cektim. Doktor ve ebelerin dedigine gore normal dogum sancisinin 2-3 kati sanci cekmisim. Hastane ve dogumhane ayaga kalkti. Aksam saat 19:30da allahim ya beni yada onu al diye bagirdigimi hatirliyorum Sonrada hep Allahim izin ver diye yalvardim. Bir ara doktora ne olur durdurun bu sanciyi biraz durdurun ve beni ne olur dinlendirin dedigimi hatirliyorum. Rabbim, en sonunda izin verdi ve bebegim 20:30 da olu olarak dogdu. Allaha hic isyan etmedim. Her serde bir hayir vardir diyorum. Demekki rabbim bana bunu gosterecekmis, ve bizi bu sekilde sinayacakmis. Simdi iyiyim ama bu seferde goguslerim sisti. Insallah bu durumu da en kisa zamanda atlatacagim.
Sizlere diyecegim, rabbim herseyin hayirlisini ve sagliklisini versin. Eger birseyler olmuyorsa, rabbim mutlaka bunun nedenini biliyordur. Bu yuzden, allahimdan ne istiyorsaniz en hayirlisini isteyin, ve sakin neden olmuyor, neden boyle demeyin. Rabbim, herseyin hayirlsini, guzelini sizlere ve bana nasip etsin.
Allaha emanet olun.
Sevgiler
Gunaydin bacikolarr nasilsiniz tek tek duyucam bugun o kdr;-) saka maka ruyamda koyu koyu cizgiler goruyorum testte cift cizgiler kafayi siyircam artik neyse ruyamda toprak merdiveni olan biryeri supuruyorum yerdee yaprak ve cicekler var onlari supurgeylle temizliyordum... Hayirdir ins. Diyerek test yaptim sizi telaslandirmk istemem ama bole cok silik mi silik bi golge vardi bu arada ben kahve akintinin ustune cook koyu bi akinti geldi dvmi yokk! Ben yinede regl bekliyim de bi hayal kirikligini daha kaldiramicam. Belirtiler regl den biraz agir geciyor goguslerim cook aciyor kasiklarim sol agrirken sagli soollu baskilar var artik hamis olma ihtimalim yok denecek kdr az ama cunku gecen hafta her halukarda negatiffftii.. Insallah gec dollenme falandir da yuzume guldurur.. Zaten iftar vakti hep bi mucize ya rab die dua ettim..hadi bole negatifi gorupte kahveleri gorupte gec dollenen arkideslerim bana ornekler verin noluyyy... Adet olmassan persembe tekrarlayip her sartta dr.gidicem planim oydu ama,sastii dengemm:-( bu arada iyiki bu siteye girmisimde sizleri tanimisimm,tanimasamda yuregimm sizi coook sevdii:$
canım hosgeldın gün sana coooook guzel suprızler hazırlar ınşallah.pembısım ayse ruyanı anlattı ama artık ruyaların psıkolojık bıtanem gun ıcersınde dusuncelerını gece ruyanda gorur oldun bununda yorumu olmuyor üzgünüm rahmanıden cıkmıs genelde benzer ruyaların olmus o yuzden bılınç altında yatanları gormenın yorumu yok ama uyandıgın zaman çeşmeyi aç ruyanı anlat hayırlara gıtsın de sular seller gıbı cıksın canım benım....ben aynı rabbıme şikayet olmasın ama mıde bulantılarım agzımın camur olusu hale devam edıyor genelde sabahları ama daha cogu gecelerı bulanıyor bulantı hapı ıcmesem duramıyorum gececek inşallah yeterkı rabbım sag selım saglıklı hayırlısıyla kucagımıza almak nasıp etsın yukarda okuduklarımdan sonra korkularım daha cok arttı mevlam korkularımızla ımtıhan etmesın bızı ınankı 5 vakıt namazımda tek duam oldu sankı
Seastrem yenilmeye doymayan pehlivan gibiyim:-D bu yuzden idrarda cikmadan kan vermemm ee idrardakide cokk silikti ve bende bikere daha olmiustu koyu kou gormessem kan vermicem persembeye kdr yolu var bitane daha yapicam ondan sonraa. Adet olmiyimda,umut etmekte gusell:-D sende gor oglunu gel anlat biraz bakiyim. Ayy bebeim sana mujdeli haber vermeyi o kdr istiyomki,teyze yapicam seni gor bakk,catir catir dogurcemmm:-D
herkese selamlarrrr, Allah ımm hepimize güzel bir geçirmeyi nasip etsin.Güzel güzel mutlu olacağımız haberler almayı nasip etsin.Hamile olan kızçeler sağlıkla bebişlerini kucaklarına alsın,bebiş isteyen bizlerde hayırlısı ise sağlıkla ve hayırla bebişlerimize kavuşalım inşallahh.Allah ım hepimizinn yardımcısı olsun bizleride annelik mucizesi ile taçlandırsın inşallahhh.AMİNNNNNNN :))
casperımmmmm selamlar canımm. adet olmuşsun, az kaldı canım az daha sabır, gelecek bize bu bebekler. vaktini bekliyorlar sadece :)
E artık Ağustosa yöneldik canım
selamlarrr deryacımmm.efett adet oldum ve bittii.bugün çalışmalara başlıycaz kısmetse.ama benim prolaktin biraz yüksek ya sanırım ilaç içmeden düşmiycek.hayıt tohumu aldım ama bakalım etkisini ne zaman göstericek.pıhtılaşma test sonuçlarımı alayımda önümüzdeki hafta kadın doğum doktoruna gideyim.hem muayane olaym hemde smear testi yaptırayım..sen neler yapıyorsun bacişimm
benim de dün bitti canım adetim. canım dostinex kullanıyordun yanlış hatırlamıyorsam, düşürmedi mi? güçlü bir ilaç çünkü.
inşallah test sonuçların sorunsuz çıkar canım, şu dr. a da git de hayırlı haberlerle gel inşallah :)
ben neler yapıyoruuuuum? hiç bir şey :) bu ay takip yaptırmadım, ramazan olması nedeniyle zor olacağını düşündüm, ilaç da yok, bir tek vitaminimi içiyorum ve pek bu konulara takılmamaya çalışıyorum :)
Seastrem yenilmeye doymayan pehlivan gibiyim:-D bu yuzden idrarda cikmadan kan vermemm ee idrardakide cokk silikti ve bende bikere daha olmiustu koyu kou gormessem kan vermicem persembeye kdr yolu var bitane daha yapicam ondan sonraa. Adet olmiyimda,umut etmekte gusell:-D sende gor oglunu gel anlat biraz bakiyim. Ayy bebeim sana mujdeli haber vermeyi o kdr istiyomki,teyze yapicam seni gor bakk,catir catir dogurcemmm:-D
Oyy oyy masallah ari mayana yerim onu ben minnacikk... Cok sevindim cnm herseyin yolunda olmasina. Kistide takma kafana bise olsa dr senden once panikler mrk etmee... Bu arada sen turbanlimisin canim?ay hadi inş teyze yap tabi beni ben teyze olmak istiyorum. benim oğlumda iyiymiş 235gr olmuş sıpam 18+6 haftalık çıktı gelişimi çok güzel dedi. kızlar oğlumun kafasında kist çıktı doktor önemli değil 7, ayda geçer dedi ama dualarınızı eksik etmeyin olurmu((
Oyy oyy masallah ari mayana yerim onu ben minnacikk... Cok sevindim cnm herseyin yolunda olmasina. Kistide takma kafana bise olsa dr senden once panikler mrk etmee... Bu arada sen turbanlimisin canim?
evet canım dostinex kullanıyordum.2.kutuda hamile kaldım.sonra bi daha içmedim dostinex.çünkü hamilelikte 0 a düşmüştü prolaktin.Amin canım bakalım neler çıkacak sonuçlarda....bende bu ay yumurtlama takibi yapamam çünkü adetlerim düzensizleşti kürtajdan sonra.anca akıntımdan falan anlayabilcem galiba...dedin gibi bebek olayına takılıp kalıyoru sonra olmayınca hüsrana uğruyoruz.en iyisi kendimizi Allah a emanet edip sabretmek.bugün kocama keçi boynuzu pekmezi alayım bari
ay hadi inş teyze yap tabi beni ben teyze olmak istiyorum. benim oğlumda iyiymiş 235gr olmuş sıpam 18+6 haftalık çıktı gelişimi çok güzel dedi. kızlar oğlumun kafasında kist çıktı doktor önemli değil 7, ayda geçer dedi ama dualarınızı eksik etmeyin olurmu((
bu yazdıklarınızı duydukça içimin bi tarafı sürekli istiyor bebek sahibi olmayı hatta bi dönem o kadar istedim ki sanki psikolojik olarak hamile kaldım ama bişi olmadı olamazda zaten
eşimin biraz ağzını aradım daha çok erken ben hazır değilim baba olmaya dedi dünyam yıkıldı sanki ona görünmeden kaç saat ağladım ben bile bilmiyorum
ama bende artık içimde onu hissetmek o mis kokusunu duymak minik ellerini öpmek istiyorum ( herkese istemiyorum daha erken desemde içim gidiyor )
(
allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
Doktor teyzemize gittik,4+3 haftalikmisiz bunu ogrendik,haftaya persembe yada cumaya tekrar cagirildik:) ama kafami karistiran bisey var kizlar. Dediki cok azda olsa dis gebelik ihtimali var,kanaman olursa hemen gel gibi seyler soyledi. Bunlar soylenmesi gereken seyler mi yoksa bende bi sorun mu gordu ki?
tatlım maşallah miniğine. sen hiç kafana takma doktorun dediğini kimi doktor böyle söyleyip anneyi endişelendirmektan başka bişey yapmıyo o yüzden içini ferah tut hatta başka doktora bile git derim ben tek doktorla sınırlı kalma hangisi daha çok içine sinerse ona gidersin