How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

slmmmm güzel annelerrrr maşallah bu topikde herkes imzayı eklemş gibi :)) biz bugün doktorumuza gittikk doktor ilk gittiğimizde tahmini doğum tarihi 10 mart demişti buna göre de 8+2 oluyoo ama bugün ultrasonda 8+4 tahmini doğum 8 mart çıktı şmdi ben neyi hesap alıcammmm ultrason doğrudur demi

kızlar keseyi gördük küçü-k de olsa gördük 5 haftalıkmış yavrum minik ördeğim.kan verdim kan değerim 4980 çıktı.2 hafat sonra tekrar gidicek kalp atışlarını dinlemeye.dr gayet ilgiliydi herşeyin sordum oda söyledi sağolsun ayynı kesesi bana benziyor.anneesi gibi güzel olucak:27:

Gunaydin seastremm gunaydinn aysem agustosa gectiniz sanedim guzel anneler gelmiyomusunuz? Cok sevindim keseyi gormene aysem degerinde cok iyi masallah darisi basima hala hastalanmadimm;-)

Ağlamak istiyorum bağıra bağıra... Sebep yok ama... Başımda ağrıyor... Sırt ağrısı desen o ayrı bişey... Arada bir kasık ağrım artıyor...
Offff kızlar sizde yaşıyomusunuz böyle şeyler:((

Ağlamak istiyorum bağıra bağıra... Sebep yok ama... Başımda ağrıyor... Sırt ağrısı desen o ayrı bişey... Arada bir kasık ağrım artıyor...
Offff kızlar sizde yaşıyomusunuz böyle şeyler:((

canıııııııımmmmm streess yapmaaaaaaaaaa.. sebesiz yere bebişi üzme tadını çıkar pozitiff ol ....tabıkıde böyle ağrılar olur die biliyorummmmmm....üzülmeeeeeeeeeeee no panic no stressssssss...

canıııııııımmmmm streess yapmaaaaaaaaaa.. sebesiz yere bebişi üzme tadını çıkar pozitiff ol ....tabıkıde böyle ağrılar olur die biliyorummmmmm....üzülmeeeeeeeeeeee no panic no stressssssss...

canım sen naptın bu arada?görüşemedik.kırmızılar geldimi?

Nur ama hiç iyi hissetmiyorum kendimi:( Herseye takmaya başladım zaten fazla hassas biriydim herseye üzülür ağlardım şimdi tam oldu:((
Adet oldunmu doktor 3.gün çağırmış ya ?

slmmmm güzel annelerrrr maşallah bu topikde herkes imzayı eklemş gibi :)) biz bugün doktorumuza gittikk doktor ilk gittiğimizde tahmini doğum tarihi 10 mart demişti buna göre de 8+2 oluyoo ama bugün ultrasonda 8+4 tahmini doğum 8 mart çıktı şmdi ben neyi hesap alıcammmm ultrason doğrudur demi

maşallah bebeğine annesi yerim ben onu sen doktorun dediği tarihe göre hesaplıyacaksın yani 8 mart ilk 3 ay bu tarz değişimler oluyo merak etme:)

kızlar keseyi gördük küçü-k de olsa gördük 5 haftalıkmış yavrum minik ördeğim.kan verdim kan değerim 4980 çıktı.2 hafat sonra tekrar gidicek kalp atışlarını dinlemeye.dr gayet ilgiliydi herşeyin sordum oda söyledi sağolsun ayynı kesesi bana benziyor.anneesi gibi güzel olucak:27:

hadi gözümüz aydın canım maşallah güzel bebeğine eee ne demişler anasına bak kızını al demi ama:)

Nur ama hiç iyi hissetmiyorum kendimi:( Herseye takmaya başladım zaten fazla hassas biriydim herseye üzülür ağlardım şimdi tam oldu:((
Adet oldunmu doktor 3.gün çağırmış ya ?

kızlar ben hala adet olmadım o adet sokturucuyuce içmedimmm ne çok içersem o adeti geciktiriyo bıraktıktan 2 gun sonra kanama oluyomuşsunnn falan fılan... içmedimmmmm adette olmadımmmmm doğal yollardan ne zaman adet olursam o zamanı bekliyecemmmmmm.....

Back