How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

Canim isten cikma konusunda sende haklisin cook uzun yolun var heleki benim gibi bulantili kusmalli geciyorsa allah yardimcin olsun tatlim iyi dusun... Ama rapor konusunda kesinlikle al ve yat derim bebek icinde o kdr iyi ki bence o bile etkilenir dinlenir bizimle birlikte yavrumu bi gordum hasta oldugum halde ne taklalar ne oynasmalar yerim onu ben dogunca nasil birakip ise gitcem simdiden dusunuyorum. Amaa ben calismayi kendime cok yakistiriyorum seviyorum para kazanmayi,zaten pratik hiperaktif bi yapim var herseye yetiyorum alimallah amaaa isim rahat tatlim memur gibi isim bu yuzden isimden olmayi simdilik dusunmuyorum. Cocuk olunca tekrar dusunurum tabi bu konuyu;-)

benımde işim cok güzel ama yolum cok uzun eğer calısırsam kendı evıme yakın bır yerler şart çünkü gerçekten kötü oluyorum yollarda. bulantılarda yoruyor benı otobus yoluda uzun olunca ne yapacagımı sasırıyorum

Eki Görüntüle 522351
kızlar bakın artık göbüşüm büyüdü26+6 haftalık göbüşüm yani bugün çektim koca göbekli oldum:9::9::9:

Maşallah :nazar: incecik bir annesin canım o kadar göbüş de olacak tabi bebiş büyüyor. Çok tatlı görünüyorsun Allah ikinizide nazarlardan korusun benim göbeğim şimdiden seninki gibi ben artılarla başladım oğluşumda 11 kg almıştım bakalım bu ne olacak bunda daha çok müğde bulantım var. Hayırlısı bebişler sağlıklı olsun da napalım veririz sonra kiloları.

canım aklınıza hiç kötü şeyler getirmeyen sonuçların iyi çıkıcağına inanın ben hep öyle yaptım şükürler olsun bebişimin sağlığı çok iyi doktor amcası çok sağlıklı dedi. bide kızlar 3lü test felan isterse yaptırmayın en iyi sonucu 2li test veriyo aklınızda bulunsun sadece 2li de sonuç iyi çıkmazsa yaptırın 3lü yü. benim doktorum 2li iyi çıkınca 3lü ye gerek yok dedi.

canım benim sağol uyarıların için Allah razı olsun.
göbüşün çok tatlı maşallahhhh :)
fıstık gibi bir annesi var bebişinin :)

canım aklınıza hiç kötü şeyler getirmeyen sonuçların iyi çıkıcağına inanın ben hep öyle yaptım şükürler olsun bebişimin sağlığı çok iyi doktor amcası çok sağlıklı dedi. bide kızlar 3lü test felan isterse yaptırmayın en iyi sonucu 2li test veriyo aklınızda bulunsun sadece 2li de sonuç iyi çıkmazsa yaptırın 3lü yü. benim doktorum 2li iyi çıkınca 3lü ye gerek yok dedi.

Valla sadece duaya ihtiyacim var yoksa aklima hic kotu seyler getirmiyorum gidicem ve hayirli haberlerle donucem ins. Hayirlisi diliyorum hakkimizda. Harika karnininda gozumden kacmaedi tabiki harika gorunuyorsun masallah... Fit bi anne olcagin belli oldu...

günaydın kızzzlllarrrr :)
bugün uykudan feragat ettim de kahvaltı hazırladım eşime :)
mutlu haberler aldığınız bir gün olmasını dilerim...

bende rapor almak istiyorum bu ara cok yorgun hissediyorum kendimi bir kaç gün iyi gelecek bana inş :(

yapacak bir şey yok yapmamız lazım ama ben hiç dinlenmedim :( doktora gittiğimde dinlenmeye ihtiyacım oldugunu söylücem 2 günlük rapora bile razıyım

yok zor değil masabaşı ama bu aralar kötüyümm dinlenmeden geçmedide sabah 1,5 aksam 1,5saat yol cekıyorum daraldım aksamları otobuste ayakda gitme ihtimalide yuksek

canım buralarda mısın? nasıl oldun ne yaptın aldın mı raporunu?
herkese de günaydınnn seastre karnına bayıldm maşalllaaaah :nazar:

Günaydın herkese

Eylül bitti, bereketlibir ay oldu. İnşallah ekim de güzel haberlerle gelir

gunaydın kızlar InsAllah eylulun bereketı ekıme de yansır sımdı ayın 3 ve hala eylul sayfasındayız ben soyle dusundum gecen yıl kasım ayından berı topık acıyorum ve Rabbime sukurler olsun kı eylul ayı bana umut oldu ve sımdı bunu umutla bekleyen bırıne devretmek ıstıyorum artık onlar umutlarını topıge yazsın bız de orda bulusalım yanlız ekım ayı olarak ta belırtmeyı unutmasın :) Allah sızlerın de umutlarını tez zamanda yesertsın
dualarımdasınız kızlar aslında hepımızın tek yurekle okudugumuz dualarla sevınc doldu yuzumuz sakın ama sakın umudunuzu kaybetmeyın sakın vazgecmeyın sakın gun asırı ılıskıye takılmayın ben dedıgım gıbı her gun bır recel kasıgı polen arı sutu yedım esıme kecı boyunuzu pekmezı ıcırdım mesır macunu yedırdım doktor kontrolunden ıkımız de gectık eger esının hala doktor kontrolunden gecmemıse onu da ıkna edın ve dedıgım gıbı sakın ama sakın umutsuz olmayın sızlerı cok sızlerı cok sevıyorum ıyı kı bu sıtedeyım ıyı kı sızlerı tanımısım :16: Allah hepımızın kucagına saglıklı hayırlı Allahın sevdıgı kul olan kız ve erkek evlatlar nasıp etsın Amin

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım. size sormak istediğim fikrinizi almak istediğim bir şey var. ben 4 eylülde adet oldum. 18 eylülde doktora gittim yumurtan açtlamış sıvısı duruyor dedi. hala adet olmadım. hafif bel ağrım var o kadar göğüslerde hassasiyet falan yok. yumurta çatladıktan sonra 14 gün içinde hasta olmam gerekmezmiydi. sizin yorumunuz nedir

bu konunun ilk mesajına baktım pembe masal bir dua yazmış ve o dua kabul olmuş. şimdi ben de aynısını yazacağım. bat 13 ekim kızlar nolur dua edin..rabbim isteyen herkese hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.

bu da pembemasalın duası: EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

AMİİİN!

Pembe masal bu arada hamileliğin hayırlı olsun. inşallah sağ salim kucağına alırsın.
:nazar:

bu konunun ilk mesajına baktım pembe masal bir dua yazmış ve o dua kabul olmuş. şimdi ben de aynısını yazacağım. bat 13 ekim kızlar nolur dua edin..rabbim isteyen herkese hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.

bu da pembemasalın duası: EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

AMİİİN!

Pembe masal bu arada hamileliğin hayırlı olsun. inşallah sağ salim kucağına alırsın.
:nazar:

Amin canım benım Allah razı olsun Allah hepımızın yuzunu guldursun Amin

kızlarr dun bakamadim 50 sayfa gecmiş.maşallah çeneniz düşmüş:-)
Kod:
yeni haber varmı.hamiş haberimiz varmıı.biri bana özet gecebilirse cook sevinirimmm:34::46:

kızlar merhaba hepinizee.... yaklaşık mart ayından beri pembemasalımın topiklerinde sizlerle paylaşımda bulunduk kimi zaman mutlu haberler, kimi zaman üzücü haberler aldık ama hepimizin isteği ortaktı... Rabbime şükürler olsun :nazar: birçok arkadaşımız bebişlerine kavuştu... Rabbim hepinize meleklerinizi sağ salim kucağınıza almanızı nasip etsin... hiç birinizin yanlış anlamasını istemiyorum ama artık bu topik beni yaralamaya başladı... bende benim gibi hala umutla bekleyen arkadaşlarıma katılmaya karar verdim.. sizlerin güzel haberlerini almak için yine girerim topiğe... umarım beni anlayışla karşılarsınız.. hepinizi çok ama çooooook seviyorum bebişlerinizde sizlerde Rabbime emanetsiniz.. :14::14::14:

kızlar merhaba hepinizee.... yaklaşık mart ayından beri pembemasalımın topiklerinde sizlerle paylaşımda bulunduk kimi zaman mutlu haberler, kimi zaman üzücü haberler aldık ama hepimizin isteği ortaktı... Rabbime şükürler olsun :nazar: birçok arkadaşımız bebişlerine kavuştu... Rabbim hepinize meleklerinizi sağ salim kucağınıza almanızı nasip etsin... hiç birinizin yanlış anlamasını istemiyorum ama artık bu topik beni yaralamaya başladı... bende benim gibi hala umutla bekleyen arkadaşlarıma katılmaya karar verdim.. sizlerin güzel haberlerini almak için yine girerim topiğe... umarım beni anlayışla karşılarsınız.. hepinizi çok ama çooooook seviyorum bebişlerinizde sizlerde Rabbime emanetsiniz.. :14::14::14:
Canım seni çok iyi anlıyorum çünkübir süre önce ben de aynı moddaydım. Daha bu sabah namazda senin adını da vererek dua ettim. Hakkında hayırlısı olsun. Bu topic de dağılır sanırım başka topik olur

Kızlar hcg değerim 2420 olmuş. İnşallah bir aksilik çıkmadan sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi

merhaba canım, senin kararın tabii... anlıyorum seni ama ben de eskilerdenim biliyorsun, ara ara insan umutsuzluğa düşüyor haklısın, bu topiğe gir ya da girme yeter ki umutlu ol, girersen senden haber alırsak daha güzel olur tabii :) Rabbim tez zamanda gönlünün muradını versin...

Back