How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

L
Canim gercekten dogru yolu bulmussun sen;-) insallah hayirli haberlerle donersin doktorumuzdan:-) ben 8 eylulde kontrole gidicem o zman. 9 haftalik olcm kismetse 12.haftada solemeye basliyo kimi dr lar insallah bende diger randewumda ögrenecegim yani bir bucuk ay sora,benim icimdn kiz geciyo istedigm icn esimin erkek her ikısininde basimin üstnde yeri war. Çok sansli oldugu kesin her halukarda!

şanslı ki hem nasıl şanslı valla :) anne-babası dört gözle onu bekliyor, her bebeğe nasip olmaz bu şans. cinsiyet için de bişey kalmamış desene :) hayırlısı olsun canım. gerçekten cinsiyeti, sağlık-hayır konularında solda sıfır kalıyor.

Sadakat tek kalıp elbiseydi,kimine bol kimine dar geldi...
Dürüstlük,çok beyazdı,temiz tutamam deyip kimse almadı...
Velhasıl insan oğlu çıplak kaldı,ar,edep ve haya sığınacak bir beden aradı...
Sevgiye bir vefa borcu kaldı...
Onuda ALLAH için sevenler aldı...

HAYIRLI GÜNLERİNİZ OLSUN CANLARIM....
:16:

Günaydın kızlar

Geçmişe göz attım da neler olmuş. Gülceonur ve diğer hamile arkadaşları tebrik ederim.

Zuzucum bebeğin biricikmiş :34: öğrenmişsin, yeni kusma nöbetlerin için geçmiş olsun bir süre sonra geçecek sabret biraz canım.

Ayvareçeli canım senin adına çok üzüldüm gerçekten. En kısa zamanda atlatırsın inşallah.

Evet canim bitanem gelicek insallah. Biraz sancili gelio anasi bini kaprisli olcak kanimca:-D belki dogumum kolay olur die kendimi avutuyorum iste napiyimm... Sen naptin pericim artik sana acemi diyemeyiz dimi;-)

Evet canim bitanem gelicek insallah. Biraz sancili gelio anasi bini kaprisli olcak kanimca:-D belki dogumum kolay olur die kendimi avutuyorum iste napiyimm... Sen naptin pericim artik sana acemi diyemeyiz dimi;-)

Ben müthiş umutla gelen ama hayalkırıklığı ile biten bir bayram tatili yaşadım.

İki kez silik çizgi gördüm.Eşim de gördü. Reglim 2 gün gecikti ve sonuç negatif.

Hayallerimle oıynanmış, kandırılmış hissediyorum kendimi.

İşin tuhafı reglimin üçüncü günü ve hala göğüs hassasiyeti ve mide bulantısı var :37:

Eşim varikoselden ameliyat oldu iki ay önce kızlar eylül 19da kontrole gidecek eskisi gibi çok takmıyorum kafayi oluruna biraktim bekliyoruz bakalım

Merhaba kızlar,Allah a çok şükür ki yeniden hamile kalabildim.Ama çarşamba testi tekrarlıyacağım.İnşallah artış devam ederde bende rahat bi nefes alabilirim.Gerçi benim hikayemi biliyosunuz.O yüzden bu sefer Kalp atışını duymadan eşim haricinde kimse birşey bilmeyecek.Bu arada BHCG değerim 288.50:nazar::nazar::nazar::nazar: Allah ım tüm bebek dileyenelerin dualarını kabul etsin inşallah.

geçmş olsun zuzu geçenlerde bulantın yüzünen hasteneye gitmişsin nasılsın nasıl oldun oğlun nasıl dicektim :) bebeğin nasıl?

Gulcecim sorma valla buzdolabinin kapagi acilir acilmaz kusuyorum yok bole tuharf bisey:-D esim yediriyo beni yememden olmuyorum ama su ve folbilu bile icmek beni bir saat ogurtuyoo... Serum yedim iki gun iyiydim ama yinede degisen bisey yok paso uyuyorum yemeden yanlizca uyuyarak iki kilo almisim nasil:-D napalim hersey minnos icinn... Sen nasilsin nasil gidiyor? Senin baslamadi daha dimi bulantin falan?

Merhaba kızlar,Allah a çok şükür ki yeniden hamile kalabildim.Ama çarşamba testi tekrarlıyacağım.İnşallah artış devam ederde bende rahat bi nefes alabilirim.Gerçi benim hikayemi biliyosunuz.O yüzden bu sefer Kalp atışını duymadan eşim haricinde kimse birşey bilmeyecek.Bu arada BHCG değerim 288.50:nazar::nazar::nazar::nazar: Allah ım tüm bebek dileyenelerin dualarını kabul etsin inşallah.
Hem şaşırdım hem çok sevindim. İlaç kullanıyordun bak işe yaramış. Ne güzel bir haber verdin bize.

diğer topikte de yazdım ama buradan da kutlayayım dedim :)) maşallahhhhh:nazar::nazar::nazar: Allah sağlıkla ve hayırla kucağına almayı da nasip etsin inşallah:nazar:

diğer topikte de yazdım ama buradan da kutlayayım dedim :)) maşallahhhhh:nazar::nazar::nazar: Allah sağlıkla ve hayırla kucağına almayı da nasip etsin inşallah:nazar:

Canımm çok teşekkür ederim.çok şaşkınım aslında.Pazar günü kahve rengi akıntı geldi ve ben adet oldum dedim.Allah ım inşallah sağlıkla ve hayırla nasip eder bana ve isteyen herkese.

Hem şaşırdım hem çok sevindim. İlaç kullanıyordun bak işe yaramış. Ne güzel bir haber verdin bize.

canımm teşekkür ederim.İlaç kullanmıyordum sadece folbiol ve bebe aspirini içiyordum.Ama sanıırm kalp atışı kısmet olur duyulursa kan sulandırıcı iğne vurulucam hergün.Allah ım herkese naip etsin inşallah.

Canımm çok teşekkür ederim.çok şaşkınım aslında.Pazar günü kahve rengi akıntı geldi ve ben adet oldum dedim.Allah ım inşallah sağlıkla ve hayırla nasip eder bana ve isteyen herkese.

gen testlerinin sonuçları nasıl çıktı canım bu arada?
korkma artık bebeğin seninle rahatla tatlım ya.

gen testlerinin sonuçları nasıl çıktı canım bu arada?
korkma artık bebeğin seninle rahatla tatlım ya.

Canım anladığım kadarı ile genetik bir sorunum yok.Ama yinede doktora gidince iyice bilgi alırım.Doktor çarşam testi tekrarla önümüzdeki hafta içi kontrole gelirsin dedi.Kalp atışı duyulunca iğne vericek.Deryacım inan o kadar karışığım ki.Tam sevinemiyorum bile.Ama sakın beni yanlış anlamayın olurmu nispet yaptığımı falan sakın düşünmeyin.Hep hergün kendim ve tüm bebek isteyenler için Allah ıma dualar ettim.İnşallah hepimz sağlıcakla bebeklerimize kavuşuruz.

canımm teşekkür ederim.İlaç kullanmıyordum sadece folbiol ve bebe aspirini içiyordum.Ama sanıırm kalp atışı kısmet olur duyulursa kan sulandırıcı iğne vurulucam hergün.Allah ım herkese naip etsin inşallah.
Ben dostinex gibi bir ilaç kullandığını hatırladım da ondan demiştim. Üzülüyordun bak sana da nasip oldu. Devamı gelir kucağına da alırsın inşallah.

Topic temmuzda costu hamileler çiçek gibi açtı bu ay çok az kişi var hamiş. Geri kalan bir avuç insanız. Yazan bile yok artık :43:
Ben burdayım kızlar. Belki öbür ay belki diğer ay da.

Canım anladığım kadarı ile genetik bir sorunum yok.Ama yinede doktora gidince iyice bilgi alırım.Doktor çarşam testi tekrarla önümüzdeki hafta içi kontrole gelirsin dedi.Kalp atışı duyulunca iğne vericek.Deryacım inan o kadar karışığım ki.Tam sevinemiyorum bile.Ama sakın beni yanlış anlamayın olurmu nispet yaptığımı falan sakın düşünmeyin.Hep hergün kendim ve tüm bebek isteyenler için Allah ıma dualar ettim.İnşallah hepimz sağlıcakla bebeklerimize kavuşuruz.

olur mu hiç öyle şey ne nispeti canım, karışıksın şimdi o kadar. doktor da bir baksın da şu sonuçlara onlar da önemli. inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin canım.

Back