canımmmsorma kan değerlerim çok çok düşük zatennn ama kepekli ekmeği almış bulundum :18: o bitince çavdar arayışına geçerimm ama sana bir sır vereyim ekmeği hiçç yemek istemiyorummm 2 gündür niyeyse iyi mi bu kötü mü sence:18:
dün akşamki menümü veriyorum
1kase çorba
2yemek kaşığı az yağlı patates
küçücük bir pareça tavuk
1 dlm karpuz
birbuçuk litre su
sahurda
1haşlanmış yumurta
domates salatalık
tarçınlı süt
ekmeksiz tamamladım günüüüü
ha bide sahurda bir litreden fazladan su toplamda 3litre içmişimdir rahat
haa unutmadan 50 mekik
teşekkür ederiz inşş hep beraber destek olarak kurtulacağz kilolardan sen merak etme
bence menun gayet güzel kilonu bekliyoruzz
meyveli sodayı kaçamak saysam mı acabaa:26: o biraz sırıttı maden suyu olabilirdi onun yerine
ama onun dışında sevdim menunu sahuruda bekliyorummm
menun bence güzel benim gibi geçiştirmece sağlıklı değil ama olsunkilolarımız yakınmış boyun kaç senin
haklısın cnm ama ben yıllardır hep sahursuz oruc tutarım biraz zor geliyor sahurda bişeyler yemek ama bugunden itibaren hafif şeylerle sahurumu yapmaya calısacam
tesekkür ederim canim. insan iftarda herkezin yedigi o anda karsi koyabildi mi birdaha cani o kadar cekmiyor..cünki sonra zaten cok tok oluyosun:)
evt irademizi bu ay cok iyi tutabilelim insallah hepimizde...bugün de cok dikkat edecegim, insallah bi kasede corba ile birlikte salata ve 20 dk sonra sebze yemegi yapmayi düsünüyorum...
menün cok güzelmis...sucugu iyi yapmisin bir dilim yemisin. hic yememezlik etmemisin ama bir dilim cok iyi olmus. protein kaynagi ama yagli tek dilim güzel:) bol proteinli diger seylerde tberikler
canımmmsorma kan değerlerim çok çok düşük zatennn ama kepekli ekmeği almış bulundum :18: o bitince çavdar arayışına geçerimm ama sana bir sır vereyim ekmeği hiçç yemek istemiyorummm 2 gündür niyeyse iyi mi bu kötü mü sence:18:
1kase çorba
küçücük bir pareça tavuk
1 dlm karpuz
birbuçuk litre su
sahurda
1haşlanmış yumurta
domates salatalık
tarçınlı süt
haa unutmadan 50 mekik
teşekkür ederiz inşş hep beraber destek olarak kurtulacağz kilolardan sen merak etme
meyveli sodayı kaçamak saysam mı acabaa:26: o biraz sırıttı maden suyu olabilirdi onun yerine
menun bence güzel benim gibi geçiştirmece sağlıklı değil ama olsunkilolarımız yakınmış boyun kaç senin
haklısın cnm ama ben yıllardır hep sahursuz oruc tutarım biraz zor geliyor sahurda bişeyler yemek ama bugunden itibaren hafif şeylerle sahurumu yapmaya calısacam
tesekkür ederim canim. insan iftarda herkezin yedigi o anda karsi koyabildi mi birdaha cani o kadar cekmiyor..cünki sonra zaten cok tok oluyosun:)
evt irademizi bu ay cok iyi tutabilelim insallah hepimizde...bugün de cok dikkat edecegim, insallah bi kasede corba ile birlikte salata ve 20 dk sonra sebze yemegi yapmayi düsünüyorum...
menün cok güzelmis...sucugu iyi yapmisin bir dilim yemisin. hic yememezlik etmemisin ama bir dilim cok iyi olmus. protein kaynagi ama yagli tek dilim güzel:) bol proteinli diger seylerde tberikler
1kase çorba
küçücük bir pareça tavuk
1 dlm karpuz
birbuçuk litre su
sahurda
1haşlanmış yumurta
domates salatalık
tarçınlı süt
haa unutmadan 50 mekik
benim tamamen durdu neredeyse canımm yaa.. bu arada kilomuzu haftalık ölçsek daha iyi değilmi en azından böyle günlük üzülmeyiz . haftanın bir günü kilo günü yapalım ne dersinizIyi geceler arkadaslar ben size bugunku iftar menumu yazayim:
1 kucuk kase tarhana corbasi, 1 kase kadar körili tavuk, hosaf, bir kasik kahverengi pirinc pilavi ve salatalardan nerdeyse birer kasik aldim. Kizarmis yogurtlu patlican salata, rus salata gibi tehlikeli salatalar vardi.Borekte vardi almadim. Ben kendi adima mutluyum oyle bir sofradan bukadar az hasarla ciktigim icin:)) iftardan once 1 saat yurudum. Buna ragmen safece elli gr. vermisim( sanirim metabolizmam yavaslamaya basladi.
slm kızlar birkaç gündür uğrayamadım malesef. çünkü oruç gitti regl oldum malesef( bi de saçlarımla ilgili kötü günler yaşıyorum. saçlarımda kaynak vardı kaynağın uçları iğrenç oldu yani keçe gibi sinirim bozuldu ve çıkarttırdım. ve şokkkkkk geçirdim saçlarım o kadar dökülmüştü ki resmen kel gibiyim (( üstelik 2 ay sonrada düğünüm var. anlıcanız moral sıfır bu durumda da diyet falan kalmadı üzgünüm ( umarım sizler istikrarla gidiyorsunuzdur..
slm kızlar birkaç gündür uğrayamadım malesef. çünkü oruç gitti regl oldum malesef( bi de saçlarımla ilgili kötü günler yaşıyorum. saçlarımda kaynak vardı kaynağın uçları iğrenç oldu yani keçe gibi sinirim bozuldu ve çıkarttırdım. ve şokkkkkk geçirdim saçlarım o kadar dökülmüştü ki resmen kel gibiyim (( üstelik 2 ay sonrada düğünüm var. anlıcanız moral sıfır bu durumda da diyet falan kalmadı üzgünüm ( umarım sizler istikrarla gidiyorsunuzdur..
benim tamamen durdu neredeyse canımm yaa.. bu arada kilomuzu haftalık ölçsek daha iyi değilmi en azından böyle günlük üzülmeyiz . haftanın bir günü kilo günü yapalım ne dersiniz
üzülme canımzor bir durum ama tedavisi olmalı bence bi uzmana gitmelisin acilennnn unutma ve bekleme
kendinide boşlama çok güzel olman lazım devam ediyoruz sağlıklı beslenmeye devam
canım hiç uzme kendini daha iki ay var hem saçlarını toparlıyabilirsin bu dönemde hemde kilolarını verbilirsin bende senin durumundayım benim 2 aydan az kaldı düğünüme kilolarım hala duruyo :) birazda cildim bozuldu bu ara moral bozup pes etmek yok daha zamanımız var herşeye yeter bu zaman... hem saçların icn hemen doktora git bu ara zaten reglsın senin için daha kolay olur doktora gitmek bide aktarcılara git onların özel karısımları var yılan yagı falan gibi sana iyide gelir çok öptüm moral bozmak yok tamam mı :)
sonundaoldu cok gecmis olsun,kan degerlerine baktir..
demir eksikliginden kaynakli saclarinda sorun olabilir...
kan önemli baktirmak gerekir..
bozma moralini cnm bol su ve yelşilçay iç. yemeklerine pul biber dökmeye çalış. bi de elinden gelirse bol proteinli besinler tüket. yumurta, et, balık, tavuk, süt, yoğurt.. hızlanacaktır metabolizma. bir de sabah uyanınca eğer hamilelik şüphesi yoksa 10 defa zıplamak metabolizmayı hızlandırımış. bi yerde okumuştum. aklıma geldikçe deniyorum:)
ewt malesef moralim acayip bozuktu ama yavaş yavaş toparlıyorum. desteğin ve önerin için teşekkür ederim cnm yarına dr gitmeyi düşünüyorum. hangi bölüme gitmeliyim acaba??