Ramazan Menüsüyle Kilo Verme Yöntemi

canımmm sorma kan değerlerim çok çok düşük zatennn ama kepekli ekmeği almış bulundum :18: o bitince çavdar arayışına geçerimm ama sana bir sır vereyim ekmeği hiçç yemek istemiyorummm 2 gündür niyeyse iyi mi bu kötü mü sence:18:

dün akşamki menümü veriyorum
1kase çorba
2yemek kaşığı az yağlı patates
küçücük bir pareça tavuk
1 dlm karpuz
birbuçuk litre su

sahurda
1haşlanmış yumurta
domates salatalık
tarçınlı süt
ekmeksiz tamamladım günüüüü
ha bide sahurda bir litreden fazladan su toplamda 3litre içmişimdir rahat

haa unutmadan 50 mekik

Son düzenleme:
konuyu açalı 3 yıl olmuş vay be hele ilk sayfadaki alınıp yaptığım yorumlara bakınca nasıl gülümsedim ben verip verip aldım kiloları kızlar bu konuyu açtığım yıl kilo verip okula gitmiştim ama şimdi yine 63-65 arası gidip geliyor kilolar oruç tutunca dengeleyemiyorum ben yaa hoş normaldede öyleyim acıkınca gözüm hiçbişey görmez anacım

teşekkür ederiz inşş hep beraber destek olarak kurtulacağz kilolardan sen merak etme

bence menun gayet güzel kilonu bekliyoruzz

1. iftar menüm (şimdiden yazayım ki kaçamak yapmayım:)))

iftar
1 kase yayla çorbası
1 kase salata
1 porsiyon tavuk ızgara

ara
1 meyveli soda
1 nescafe 2si birarada

meyveli sodayı kaçamak saysam mı acabaa:26: o biraz sırıttı maden suyu olabilirdi onun yerine
ama onun dışında sevdim menunu sahuruda bekliyorummm
menun bence güzel benim gibi geçiştirmece sağlıklı değil ama olsun kilolarımız yakınmış boyun kaç senin

o kilodaki dengesizlik bendede var sorma iftardan önce 57 iftardan sonra 58.6 ertesi gün 56.8 bu kadar anormallik yoktur herhalde tartı mı bozuk acaba

iftardan hemen önceki canım

işte bu oldu gayet dengeli bi menu olmuş bence

Selâmlar.

Ramazan bayramına kadar call ve kısıtlı iftar sahur menüleriyle 5 kilo vermek istiyorum.

Cardio olarak eliptik, sıkılaşma için call ve kontrollü beslenme ile olmaz diye bir şey yok.

selam kızlar..
sahurda yediklerimi yazayım.
1 kase yağsız çorba
1 salkım üzüm
1 lokma ekmek
yarım domates
biraz semizotu

yedimm..1 litre su içtim bu defa erken kalktık biraz.yumurta demişsiniz ama ben yazın yumurta yiyemiyorum kokuyor ağır geliyor kışıj çok severim yazın haftada 1 ancak yerim..

06an boyum pek uzun değil canım 1.58 maalesef..

haklısın cnm ama ben yıllardır hep sahursuz oruc tutarım biraz zor geliyor sahurda bişeyler yemek ama bugunden itibaren hafif şeylerle sahurumu yapmaya calısacam

arkadaşlar siz günün hangi saatinde tartılıyorsunuz yada tartılmayı düşünüyorsunu ben öğlen saatlerini düşünüyorum,malum sabah sahurdan dolayı biraz fazla çıkıyor,akşamada su kaybından dolayı en az yarım kilo düşmüş gözüküyor kilolar,sizin fikrinizi alayım

seni tebrik ederim cnm o kadayıfı yemediğin için. harikasın sen MaşAllah iradene demekki zayıflamak bizim için zor değilmiş.. menünde gayet dengeli..

tesekkür ederim canim. insan iftarda herkezin yedigi o anda karsi koyabildi mi birdaha cani o kadar cekmiyor..cünki sonra zaten cok tok oluyosun:)
evt irademizi bu ay cok iyi tutabilelim insallah hepimizde...bugün de cok dikkat edecegim, insallah bi kasede corba ile birlikte salata ve 20 dk sonra sebze yemegi yapmayi düsünüyorum...

menün cok güzelmis...sucugu iyi yapmisin bir dilim yemisin. hic yememezlik etmemisin ama bir dilim cok iyi olmus. protein kaynagi ama yagli tek dilim güzel:) bol proteinli diger seylerde tberikler

slm kizlar cevaplar icin tesekkur ederim bundan sonra sahurda ekmek yiyecem

ben bugun ki iftar menumu yazayim

firinda yagsiz patatesli kofte var bir ponsiyon alirim
salata
mercimek corbasi
yogurt
ve esimin israriyla kek yaptim umarim sadece tadina bakmakla yetinirim
sanirim herkes iftarini aciyor kimsecikler yok, burada daha 1.bucuk saat var beklemekte zormus bugun susuzluk bitirdi beni

İftar; 1 bardak çay
1 dilim peynir
1 dilim karpuz
yarım dilim ekmek
3 kaşık yağsız kabak sote
5 kaşık fırında şakşuka
2 kaşık kadar yoğurt
----

Ne kadar çok yemişim:/

...............................mesaj tekrari

Son düzenleme:
]kizlar ben birseyi merak ediyorum..

simdi dün iftardan hemen önce tartildim bugünde tartildim düle bugün arasinda -300 du

yani 300 gr daha eksik ama benim kafami karistiran birsey var..

biz sanki normal zamandan daha az yiyoruiz gibi yani ekmek yemiyoruz yani günde almamiz gereken vucüda bagli kolariden

sanki daha asagi aliyoruz..acaba kilo verirsek ya da bugünkü o 300 gramlik azalma kastan mi oldu ki

kafama takildi yani biz bu arada kastan mi verdik yoksa yagdan mi nerden bilecegiz..

ben spora giderken bir ara pek yemiyordum kilo vermisitm incelme olmustu aylik ölcümlerde ama kastan gitmisti bana denilen

cok az yedigin icin böyle oluyor demislerdi yani biz bunu nasil bilecegiz ya da ne yapmaliyiz kafam cok karisti benim:26::26:

selam kizlar nasilsiniz, ramazan nasil gidiyor? bugun is yerinde cok problem vardi stressli bir gundu giremedim internete. sahurda 1 haslanmis yumurta,peynir, yarim dilim tam bugday ekmegi( ekmek biraz buyukceydi) birazda meyve atistirdim su ictim. normalde sahur yapmadigim icin bu sene zorluyorum kendimi. aksama iftara davetliyim( ama kararliyim corba icerim arkasindan namaza gider on dak. ara veririm sebze ve et yemeklerinden azar biraz alirim salatadan yerim olayi bitiririm diye dusunuyorum. insallah dusundugum gibi olur.kendime guveniyorum da ev sahibesinin islarlarina guvenemiyorum. sabah yuruyus yaptim bir saat. eve erken gidebilirsm biraz gobek calisayim diyorum.olmazsa iftardan sonra. bu site gercekten insani motive ediyor arkadaslar yokda ben hayatta bu kadar uzun sure devam edemezdim diyet. motivasyonumuzu bozmayalim sakin. tatli, pilav, borek yemedende karnimiz doyuyor hemde saglikli birsekilde. tam gaz devam yola.........

kizlar iftar mönümü yazayim:

limonlu mercimek corbasi bi kase, iki dilim ekmek

salata

yemek arasindan sonra ufakk kase yuvarlama köfte

bi saat sonra cok canim cekince bi un kurabiyesi...

ve mevye salatasi...

Sahur;
1 bardak tarçınlı ılık süt
1 yumurta
3 ceviz
2 hurma
1 incir
1 bardak limonlu tarçın çubuklu yeşilçay

1,5 - 2 litre su.

Sahurdan evvel gece civarı; 2 etipuf
1 kulplu bardak şekersiz nescafe
1 kulplu bardak şekersiz çay

Sahurdan önce 1 saat callanetics egzersizi.

bi tane icine yarim ceviz konulmus hurmadan sonra 30 dk egzersiz

sahur:

ufak kase corba

1 yagsiz kizartilmis hellim peyniri

1 dilim salam

1 ufak salatalik

1 domates

1 yumurta

2 kücük dilim tam tahil ekmek

veeee yarim sürahi tuzsuz ayran..gerci bugün zaten sahura kadar hic su icmedigim icin az bile. kardeslerim o kadar ayrani ictigimi görünce gülme krizine girdiler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…