estağfurullah cnm üstad değilim ama az çok tecrübem oldu sanırım hep bu kilolar yüzünden:)) olmaz mı hiç oldu tabi. ama kızma bana da bişey daha dicem kepek kansızlık yapıyormuş :)) çavdar falan bulursan daha güzel olur. hem kilo verelim hem sağlıklı olalım. yalnız şuan diğer ekmekleri bulman zor ise kepekliyle idare edersin bi süre:)) bana kızcaksın şimdi:)
merhaba arkadaşlar..bendeki kilolarda almış başını gidiyor bu aralar..doğum kilolarımı verip 60 a düşmüştüm..ama dün tartıldım tam 65.2 çıktım..58 kilo benim ideal kilom..bende ramazanda dikkat ederek en azından bi 4 kilo olsun vermek istiyorum inş. bu arada hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum..
hayirli Ramazanlar selam herkese, bende sahur menumu yazayim
salatalik
1 yumurta
3 adet zeytin
2 catal peynir ( tam yagliydi bu yuzden az yedim)
2 dilim salam
yarim saat sonra nerdeyse 1 lt su ictim
2 adet ceviz ve 5 tane tuzsuz badem yedim gun icinde enerji versin diye
Allah izin verirse iftardan once yarim saat egzersiz yapacam, her gun iftardan oncede mutlaka tartilip buraya not edecem
1. iftar menüm (şimdiden yazayım ki kaçamak yapmayım:)))
iftar
1 kase yayla çorbası
1 kase salata
1 porsiyon tavuk ızgara
ara
1 meyveli soda
1 nescafe 2si birarada
menun bence güzel benim gibi geçiştirmece sağlıklı değil ama olsunselam arkadaşlar..bende ramazanda diyete devam edenlerdenim..sahurda yediklerim çok az biliyorum ama yiyemedim..1 lokmacık ekmek 1 salkı siyah üzüm 1 zeytin,1 bardak su..2.bardagı içecektim ama ezan okundu..
akşam yemeğinde
1 kase mercimek çorbası(yağsız)
bol salata
1 bardak ayran
1 hurma boll suu planlıyorum..iftar sonrası 1 saat spor 1 saat yürüyüş düşünüyorum..
kilom 58.5 hedefim şimdilik 55..
slm kızlar yazdıklarınızı okudum ama yorum yapamadım sanırım halim kalmadı çok susadım bugün burası 42 dereceydi yandım resmen. iftardan sonra ya da sohbetleşiriz artık. ve tartıldım şoke oldum. sanırm son zamanda hızlı kilo aldığım için hızlı verdim.
sahurda tartılmıştım:
61di
şimdi:
59.6
umarım bu istikrarım iftardan sonra da devam eder. neyse kızlar ben kaçar sakın kaçamak yapmayın az yiyelim hepimi.. hayırlı iftarlar Allah kabul etsin ibadetlerimizi..
iftardan hemen önceki canımaklimdayken birsey sormak istiyorum Ramazandaki asil kilomuz hangi saatte olani yani mesala ben bugun saat 11 gibi tartildim Ramazandaki onceki kilomdan 200 gram fazlalik vardi.ama dun iftardan yarim saat once de 700 gram eksikti hangisini baz aliyonuz
tünaydın kızlar.. ancak gelebildim. manümü da paylaşayım.
2. sahur menüm
2 dilim tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kaşık yoğurt
1 kaşık lor peyniri
domat-salat
1 dilim sucuk
1 yeşilçay, 1 litre su.
cnm iftar çok güzel harika hatta. ama sahur çok sağlıksız. sahurda böyle yersen gün içinde vücudun enerjisiz kalır metabolizman durur vücudun yağ yakamaz. o yüzden sahuru sağlam yemelisin. 1 şeftaliyle olmaz cnm.. zayıflarken sağlığımızdan olmayalım.
seni tebrik ederim cnm o kadayıfı yemediğin için. harikasın sen MaşAllah iradene demekki zayıflamak bizim için zor değilmiş.. menünde gayet dengeli..
tünaydın kızlar.. ancak gelebildim. menümü de paylaşayım.
2. sahur menüm
2 dilim tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kaşık yoğurt
1 kaşık lor peyniri
domat-salat
1 dilim sucuk
1 yeşilçay, 1 litre su.