Ramazan bitti sıkıntısı bitmedi

melo34

Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
7.111
6.127
İyi akşamlar hanımlar çok şükür ramazan bitti ama sıkıntısı bitmedi.
1 yıllık evliyim geçen yıl ramazan ayında 1 aylık evliydim. Eşimin tüm akraba ve arkadaşlarını teker teker iftara davet ettim. Hepsi geldi yedik içtik çok şükür. Kimse bunlar yeni evli bizde davet edelim demedi kendi ailem hariç. Bende bu sene geçen yıl kim bizi iftara davet ettiyse onları çağırıp iftar yaptım. Eşimin kardeşleri sadece eşimi iftara davet ettiler benim için 'getirme demişler' eşime hal böyle olunca bende sinirlendim, geçen yılda aynısını yaptılar yinede ses çıkarmadım. Bu sene de Hiç birini iftara davet etmedim. Arefe günü sırf iftara davet etmedim diye eşim benimle tartıştı. Görümcem iftarda bir sürü atmış tutmuş arkamdan bende telefonlarını açmıyorum.
Bayram günü aradı eşimi niye açmıyorum diye söylenmiş eşime arkamdan atıp tutan benmişim gibi neyse bayramlaştık kısa kesip kapattım telefonu. Gebzede oturan bir amcası var oraya gidiyorlarmış sizde gelin dediler ben gitmek istemedim, eşime sen git dedim buda olay oldu. Şimdi tüm bunları toparlamış benimle tartışıyor. Beni yok sayıp tüm yaptıklarına ragmen susan ben artık patladım.

Neden.sizi istemiyorlar ki

Hiç cevap verme...ne kadar savunmaya gecsen o kadar suçlu olursun ve sinir olursun...aç bi film o bagirirken tınn...
gül geç he he de....
o kudursun

Hiç cevap verme...ne kadar savunmaya gecsen o kadar suçlu olursun ve sinir olursun...aç bi film o bagirirken tınn...
gül geç he he de....
o kudursun
Savunulacak bir tarafı yok ki kendileri yazıp kendileri oynuyorlar ben mecburmuşum ama onlar degil fazlası ile haksızlık

Benim evime gelip yiyip içip 1 hafta kalıyorlar ama kendileri bir gün davet etme nezaketi göstermediler. Şu sebeple diyebileceeğim birşeyde yok ortada
Açıkça konuşmazsan öğrenemezsin ki.
Ben olsam 50 defa konuşurdum, dertleri neymiş öğrenirdim.

Meryemcim seni yok sayan insanlar için üzülme
Eşin de bu konu için seninle tartışıyorsa sizin bi aile olduğunuzu onun olduğu her ortamda senin de olacağını herkesin kabul etmek zorunda olduğunu aksi bi durumda senin de onları yok sayacağını anlat

Bu erkeklerin huylarına kibrit suyu dökeceksin. Yeminle!
30 sene önce babamda aynıymış 30 sene sonraki evli erkeklerde aynı. Nesilden değil karakterden heralde.
Al birini vur ötekine.
Sinirlendim valla bak.
Neyse evlenip gitmeden iyi bir ayar çekicem babama Sende kocana çek. Seneler sonra anlıyorlar da iş işten geçiyor.
Allah sabır versin canım.

Ortada bi sebep yokken tutupda sizi değil sadece eşinizi iftar davet etmeleri mantıklı değil. Eşinizin bunu kabul etmesi hiç mantıklı değil.bayram ziyaretine eşinizi yalnız göndermeniz de ayıp ve etik değil

Açıkça konuşmazsan öğrenemezsin ki.
Ben olsam 50 defa konuşurdum, dertleri neymiş öğrenirdim.
Görünürde sıkıntıları yok bana geldiklerinde gitmek bilmiyorlar, ama iftarda arkamdan yüzüm gülmüyormuş çok gevezeymişim eşim beni nasıl çekiyormuş diye konuşmuşlar

kesınlıkle katılıyorum.....sızı cagırmıyorlar getırme dıyorlar ve esınız gıdıyor ha...çok ayıp...karısının cagrılmadıgı yerde ne ısı var...ayrıca cagrılmayacak kadar ne gectıkı aramızda???

Bende bu ramazan onları yok saydım açmıyorum ararlarsa ne halleri varsa görsünler eşimede söyledim bensiz gidersen olmaz ben eşşek başımıyım dedim ama yine de gitti demekki eşşek başıyım

Ortada bir sebep yok bana gelirler 1 hafta kalırlar canım cicim havada uçuşuyor ama arkamı dönünce yagdırıyorlar normal bir durum degil

sizi çağırmadan eşinize onu getirme diyorlar eşiniz bir şey demiyor ve sizinle tartışıyor?doğru mu anladım bilmiyorum ama böyleyse şayet o ne hayırsız bir eştir öyle.

Ayar çektim ama nafile o benim ailem den başka birşey demiyor

sizi çağırmadan eşinize onu getirme diyorlar eşiniz bir şey demiyor ve sizinle tartışıyor?doğru mu anladım bilmiyorum ama böyleyse şayet o ne hayırsız bir eştir öyle.
Kendi ailesi söz konusu olunca mantıksızlıklar bile normalleşmiupr gözünde

Bende bu ramazan onları yok saydım açmıyorum ararlarsa ne halleri varsa görsünler eşimede söyledim bensiz gidersen olmaz ben eşşek başımıyım dedim ama yine de gitti demekki eşşek başıyım

O zaman eşini değil bu şekilde davrananları karşına Alıp konuşacaksın
Başka türlü olmaz bu birbirinizi kabul etmek zorundasınız eşinle sen bir arada olduğunuz sürece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…