Ay abla boşan. Deccal bu adam deccal. İnsanları uyarmak lazım deccal zuhur etti diye. Allah düşman başına vermesin. Kızını alamaz boş konuşuyor. İşsiz,sapsız,anneci,narsist,deccal,anlayışsız daha bir sürü kötü tabir. Ya mide bulandırıcı bir erkek gerçekten. Siz sevgiden saflıktan görememişsiniz. Derdiniz hastalık olarak ortaya çıkarmış kendini. Kurban olayım sakın geri adım atmayın boşanın. Hastalıkta destek olmayan, hamilelikte destek olmayan insan ile ömür mü geçer? Annesiz bırakmayın kızınızı Allah korusun. Allah kızınızı size bağışlasın, sizi de ona. Ya bi de o gerinip erkeğim ben adamım diyordur ortamlarda. Yüzüne tükürsünler inşallah adam madam değil. Pislik nasıl kinlendim şuan bi kaşık suda boğarsın böylesini. Adam kötü abla kötü. Vallahi de billahi de kötü. Saf kötü. Kalbi kötü. Şeytandan bir gün sonra doğmuş olabilir. Sakın üzülmeyin. Bu adam boşanmayı çekişmeli yaparsa sırf sizi yıpratmak için yapar çocuğu almak için değil. Size zarar gelse üzülecek birisi değil, üzülmüş gibi yapacak birisi. Mümkünse bu adamı her gördüğünüzde besmele getirip nas felak okuyun o kalbinin karalığı, dilinin yılanlığından korunmak için. Sağlam bir avukat tutun anlatın baştan aşağı hakim karşısında da anlatın hakime istediği kadar reddetsin anneniz şahit bi kere bitti.