- 17 Ekim 2012
- 1.005
- 0
- Konu Sahibi RainbowColors
- #1.861
firarperest bitmiş oleyy :) ayşeye 20 tane alıyorum o zaman. abla bak okuyoruz iyi gidiyo değil mi ? peşpeşe bitirdik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sıradakı 3 arkadasa 25 tane okudummm okudukça yıne sölerımmmm
gebeliginiz hayirli olsun kizlar. Rabbim saglikli hamilelik, saglikli dogum ve hayirli evlat nasip etsin size InsaallahBenden de nar tanesi ve firarperest için 20 tane.
iyi akşamlar herkese:)hastalığım biter bitmez bende okurum arkadaşlara.Ben bir şey sormak istiyorum.Soğan suyunu ne zaman içmemiz gerekiyor ve soğan suyunu içerken çalışmaya devam ediyor muyuz?çok bilgim yok bu konuda kusuruma bakmayın.
İnşAllah doğal yoldan gelir bebeğin.Bu soğan kürünü herkes çok söylüyor bendemi yapsam.reglin kaçıncı günü başlanıyordu
batını söyle yazayım olurmu ama lütfen sohbetlere katıl ismini yazdırıp gelmiyor arkadaşlar silmek zorunda kalıyorum ne yazıkki
Geçmiş olsun feryalnur.. en kısa zamanda en sağlıklı günlerine kavuşmanı dilerim. stres yapmamaya çalış. ne kadar elde olmasa da..
Feryalcim güzelim benim canım arkadaşım.Rabbim şifasını versin inşAllah.Arkadaşımdada aynı durum var oradan biliyorum sağlığı etkileyecek bir duurm değil ama dediğin gibi hormonla birlikte büyüyormuş ama bir rahatsızlık vermiyor ferah tut içini benim canım arkadaşım.Rabbim şifanı versin inşAllah.Sen lütfen ilaçlarını aksatma hormonu baskıla zaten doktorun seni yönlendirecektir.Öpüyorum seni.
ya eşim işe gıttı nobetcı bu aksam bıde yazılanları okuyayım dedımmm bı turlu bıtmedıı
feryalnurr cokk gecmıs olsun arkadasımm Rabbım o şeyi hayırlısı ıle yok etsın ınsAllahhh
yehan senınde sıkıntını alsın
ben eşimle kawga edınce mutlaka okuyorum ewımıze nazar değio gercekten karı-kocaya
sonra söylemedıgımız sözlerı soluoruz bırbırımıze..
hepiniz için dua edıorum tek tek adınızı sölemeye calışıorum..
şimdide abdestımı aldım geldım duaya katılmak ıcınnn..
çok geçmiş olsun cnm..bir yakınımda da var hipofiz bezinde..çok şükür ki seninki i,yi canım..ameliyat falan gerektirmiyor..ama doktor demişki üzüntü ve sıkıntıdan uzak sakin bir hayatın olmalıymış..o da etkiliyormuş..kafana takma ne olur..çaresiz dert değil..biraz ilaç kullanman gerek sadece..birde kontrollerini hiiç aksatmaman..
bende sıradakııı 3 arkadasaaa 10ar tane daha okudummm herkesı bu gece bıtırcez abla bı kızdı herkes hizaya geldı
canım ben kullanıyorum bugün 8.günümdü hastalığın bittikten en erken 7 gün sonra başlıyorsun 15 gün kullanıyorsun benim pkom olduğu için 4 ay kullanıcam ben diğer aylardada hastalığına 10 gün kala 7 gün içiyorsun sabah akşam aç karnına içerken tabiki çalışmalara devam et soğan içini temizliyor çünkü iltihap felan varsa söküyor daha rahat hamiş kalabiliyorsun :)
Sağol canım seninde mujdeni bekliyorum ona gore
Canim ablam Allah razı olsun iyiki varsin
Sağol canım bebisin ve seni Rabbimiz korusun
Çok sağol canım haklısın eşimle konusucam beni gıcık etmesin:)
Oh maşallah abla benim regli ınş.yarın biter akşam başlarım bende artık daha fazla alirim
Teşekkür ediyorum cevabın için rmzeynepcim.Ben çalışan bir bayanım sabahları yapamam.sadece akşam içsem olur mu?Sanada geçmiş olsun umarım rahatsızlığına faydası olur.
nartanesi_ayse icin 30yazabilirsin canim.Allah kabuletsin.hepimizinkini
inşallah canım inşallah.. Gerçi ben vicdansız biri olduğum için o bebek geleceği varsa da gelmez yani... offf çok takıntılıyım biliyorum ama sözlere çok takılıyorum. insan sevdiğinden duyunca daha çok kırılıyor
gecmise baktimda bana yazmissin
ben anaokulu ögretmeniyim canim. yas gurubu 2-6