RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

loori

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Alminna:30
asbelove:50
oz-lem:33
fatmaipek:20
nartanesiii:40
lex:10
seaside:10
ebal16:20
8scorpions:50
zerbas:20
yehan:30

Toplam:313

oleyyyy devam ediyoruz bende 2 gündür abdestleniyorum namazlarımı kaçırmıyım diye ama gene geliyor gene geliyor bitti zannediyorum banyoya girmemi bekliyor :) yarından itibaren biter herhalde bende katılırım aranıza :)

NickyaşB.A.TSonuçAyetel Kürsi
esraezgi27 EkimHAMİLE
alaluna292 KasımHAMİLEOkundu
raginda6 KasımHAMİLEOkundu
cigdemd2915 KasımHAMİLEOkunuyor
missyaman5 KasımHAMİLEOkundu
esenglvedat3 EkimReglini bekliyorOkundu
kiraztepe3725 EkimReglini bekliyor Okundu
ALPPIN2410 KasımÇalışmaya devam Okundu
aybikekayra2611 KasımÇalışmaya devamOkundu
asbelove2912 KasımÇalışmaya devamOkundu
karla383712 KasımÇalışmaya devamOkundu
rimel_842813 KasımÇalışmaya devamOkundu
seaside14 KasımBeklemedeOkundu
yehan15 KasımÇalışmaya devamOkundu
firarperest2416 KasımÇalışmaya devamOkunuyor
nartanesiii(Ayşe)2716 KasımÇalışmaya devamOkunuyor
fatmaipek3217 KasımÇalışmaya devam
hayalperest422318 KasımÇalışmaya devam
8sporcoins3219 KasımÇalışmaya devam
aysunayy3020 KasımÇalışmaya devam
alminna2521 KasımÇalışmaya devam
zehra90902222 KasımÇalışmaya devam
oz_lem_2423 KasımÇalışmaya devam
beyazlim2826 KasımÇalışmaya devam
endozlem27 KasımÇalışmaya devam
kadikoy8103128 Kasım Çalışmaya devam
lex3030 KasımÇalışmaya devamOkundu
leylam1232631 KasımÇalışmaya devam
zerbas281 AralıkÇalışmaya devam
gamzesena3 AralıkÇalışmaya devam
ebal16274 AralıkÇalışmaya devam
RainbowColors358 AralıkÇalışmaya devam
cikolta259 AralıkÇalışmaya devamOkundu
Elfida10 AralıkÇalışmaya devamOkundu
perakedisi10 AralıkÇalışmaya devam
rmzeynep2510 AralıkÇalışmaya devamOkundu
nese773510 Aralık Çalışmaya devamOkundu
feryalnur2712 Aralık Çalışmaya devam Okundu
Sevdemm29 12 Aralıkçalışmaya devamOkundu
loori18 AralıkÇalışmaya devamOkundu

[tr
[td]hayalperest42[/td]
[td]23[/td]
[td]18 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

not: Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar sohbete katılmayacaksanız lütfen isminizi ekletmeyin aksi halde silineceksiniz bu arkadaşlarımın motivasyonu için önemli.Anlayışınız için teşekkürler.Umarım hepimize uğur getirir bu liste.

firarperest

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

alminna:30
oz_lem:33
rimel84:10
abal16:20
8scorpions:30

Kalan:90

cigdemd

Kalan:70

nartanesiiii(Ayşe)

Toplam:383

ayrıca bu gece muharrem ayına giriyoruz (hicri yılbaşı) bu ayda özellikle 10.günü aşure günü çok çok önemli Allah 10 peygamberine 10 ikramda bulundu ve inşallah bizlere de af ve mağfiret için imkanlar sunucaktır.Bol bol dua edelim Allah hayırlısını nasip etsin hepimize

aminnn.muharrem ayının bereketi üzerimize olsun insallah.evimiz işimiz bereketli olsun.yeni umutlar yeşersin.yavrularimizin ışığı aydınlatsin hayatlarımızı insallah

Son düzenleme:
cigdemd

oz_lem:53
missyaman:25

Toplam:318

loori icin ayetel kürsi okudum bitmis cok sükür Rabbim kabul etsin.
Banada sira gelmis cok sevindim adimi orda okuyunca

arkadaslar ismim ayse ismimle okunursa cok sevinirim. Allah okuyan ve okuyamayan herkesten razi olsun. Insaallah tüm anne olmak isteyen anne adaylari hayirlis saglikli hamilelik gecirirler
ve saglik, kolay dogum yaparlar

firarperest

alminna:50
oz_lem:53
rimel84:10
abal16:20
yehan:20

Kalan:5

nartanesiiii(Ayşe)

Toplam:225

fatmaipek

Alminna:50

Kalan:263

firarpereste 20 vecigdemdeye 20 tane okumak istiyorum canim

firarperestin 20 tanesini okudum. ALLAH kabul etsin. 5 tane kalmış. onu da alabilirim tamamlanmış olur. Ayşeye de 20 tane okumak istiyorum abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…