RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canım 70 tane daha yaz benim için.

selam kızlar hepinize hayrlı sabahlar, hayırlı cumalar

ya hakkatten artık eskisi gibi kimse girmiyor, girse de yazmıyor çok mu meşgulsünüz yav:44:
zerbasçım senin için toplam 200 okudum

hayırlı cumalar kızlar... topiğimizde yeniden dualar okumaya başlayalım ozaman herkes katılıyordu :):) meryem suresi okuyabiliriz benim bitirmeme çok az kaldı haftaya cuma tefricemde bitiyor meryem suremde hayırlısı bitirdiğimin ertesi günü batım :):):).kırmızıları görmekten sanırım biraz umudumuzu yitirdik oyuzden pek girmiyoruz girsekte yazmıyoruz şimdi tatilde geldi memlekete gidenler olucak benimde annem gelicek pazar günü çok giremicez ama ihmal etmeyelim topiğimizi

Merhaba arkadaşlar.

Aylardır burada tüm duygularımızı paylaşıyoruz yeri geliyor birlikte halaylar çekiyoruz yeri geliyor üzüntülerimizi paylaşıp azaltıyoruz.Geçirdiğimiz tüm güzel günler ve birbirimize ettiğimiz dualar için size ne kadar teşekkür etsem az.Hepinizi tanıdığım için çok ama çok mutluyum.

Varsa hakkım ben hepinize helal ediyorum nolur sizde helal edin.

Hayır bu bir veda değil fakat konuyu artık takip etmem zor olacağı için Asbelove arkadaşımıza devrediyorum..Oda yeni konu açtı ve artk paylaşımlarımıza oradan devam edeceğiz.Umarım burada henüz hamile kalmayan herkes hamile kalır ve şu an hamile olan dostlarda bebeklerini sağlıkla kucaklarına alır..

Hepinizi çok seviyorumm

yeni mekanımız http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...in-sabirsiz-annisleri-burayaeller-havaya.html

zerbascım duanı oradan takip edebilirsin cnm..

Canimm biz bir arada olalim da topik adresi farketmez.guzel dostluklar kurduk hicbirinizi kaybetmek istemem.asbe cnm topik hayirli olsunn.hemen bende geliyorummm

Asıl ben sana teşekkür ediyorum hepimizle ayrı ayrı ayrı ilgilendin bu topikte,diğer topiktede öyle olacak inş.İnsanın her günü bir olmaz bazen bu bekleyişimizde kendi kendimize kapanıp hiç bişey yapmamak gelebiliyor ben bazen topiğe girsemde yazamadığımda oluyor ama dönüp dolaşıp geliyorum.bende tüm arkadaşlarımızla yep yeni umutlarla asbeciğimin topiğinde olacağım herkesi eksiksiz bekliyoruz inş.

sana mesaj atmistim ama girmedin bu ara sanirim.ben toplam 750
tefriciye okudum sana.kizlar da okumus bi hesaplasann ne kadar eksik.tamamayalim tatlim..

Ya okuyunca birden kötü oldum.. Bu topikte herkesi tanıyorduk.. İlk heyecanları birlikte yaşadık.. Her gün uğramadan yatamadığım bitopiğim vardı.. Şimdi kendimî kötü hissettim.. Herkese güzel haberler diliyorum güzel haberlerinizi takip edeceğim uzaktan da olsa.. Missy giderr )):

rainbow neden takip edemeyeceksin biraz uzak mı durmak sitiyorsun buralardan bebek için öyleyse anlarız ama sen olmayınca burası yoğunluğunu bile kaybediyordu keşke bırakıp gitmesen....

cnm ablacım ya ne bu veda konuşması gibi yazmışsın..bizde seni tanıdığımız için çok mutluyuz lütfen diğer topiğe de bol bol gel..buradaki ortam gerçekten çok güzeldi..sende topiği duaları o kadar güzel idare ettin ki takdire şahan. seni çok seviyorz hepimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...

yeni topiğiniz hayırlı olsun..dilerim hepiniz en kısa zamanda hamiş kalırsınız topik yoksa benim umut dolu yolculuğumda yok.ablam bir süre çocuk düşünmüyorsun diye bizide bıraktın yinede herşey için hepinize teşekkür ederim hoşçakalın arkadaşlar...........

çoğu arkadaşlar oraya geldi tatlımm hala aynı kadro devam ediyoruz hayırlısıyla sende katıl aramıza yine aynı heyecana ortak olalım

rainbowcum,helal olsun.. asbelove u da çok seviorus seni de ama,sanki az gelicekmişsin gibi geldi artık dier topiğee, nolur sende sık sık gell ..olurr muu

Arkadaşlar özel bazı sıkıntılarım var bu yüzden sık giremeyeceğim için topiği devrettim dualarım hep siiznle gelebildiğimcede geleceğim diğer tarafa.Nolur kusura bakmayın burayı hepinizi çok seviyorum bunu bilin sadeceee..

ablam benimmmmmm
biz seni bilmez miyiz Rabbimin izniyle hepsini atlatırsın sen güçlü hatunsunn
Seviyorum seniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…