RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

abooov, topiğimiz metruk topik mi olmuş:KK43: rainbowcum hakkımız helal olsun ne demek, bebek düşünmüyorum diyerek bizi bırakma olur mu

Canlarım bebek düşünmez olurmuyum hiç tabiki düşünüyorum ama bu ara halletmem gereken bazı sorunlarım var ve o sorunlar topiğe sık girmemi engelleyecek türden kafa yormam gereken mevzular.Yoksa bebek fikrini rafa kaldırıp bu konudan uzaklaşmak değil amacım..

Zor günler geçiriyorum psikolojik olarakta iyi değilim zamana ihtiyacım var lütfen dualarınızı eksik etmeyin bendenn.Hepiniz dualarımdasınız..

Konunun kapatılmasını rica edeceğim..

Canlarım bebek düşünmez olurmuyum hiç tabiki düşünüyorum ama bu ara halletmem gereken bazı sorunlarım var ve o sorunlar topiğe sık girmemi engelleyecek türden kafa yormam gereken mevzular.Yoksa bebek fikrini rafa kaldırıp bu konudan uzaklaşmak değil amacım..

Zor günler geçiriyorum psikolojik olarakta iyi değilim zamana ihtiyacım var lütfen dualarınızı eksik etmeyin bendenn.Hepiniz dualarımdasınız..

:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

ablaaaaaa :KK53::KK5: ne diyeceğimi bilemiyorum şuan :KK50: öncelikle sıkıntıların için sabırlı ol sakın pes etme Rabbim en umulmadık bi anda refaha sevince cevirsin dertlerini inşaAllah :KK25:
üzerimizde bir hakın yokki ablacım o nasıl söz.. asıl senin bizler üzerinde çok emeğin var ,bizler sana hakkımızı nasıl öderiz bilemiyorum

canın çok sıkkın olduğun zamanlarda gel aramıza kafa dağıtırsın birazcıkta olsa canını sıkan her ne ise uzaklaşmış olursun :KK16: :KK19:

hakkında hayırlısı olsun ablacım..seni çoookkk seviyorummmm hatta çoookkk sevdikkkk kardeş gibi olduk burada.. art niyetsiz -karşılıksız dualar ettik birbirimize...bunlar hep senin sayende ablacımmm :KK16::KK16::KK16:helallik alınacaksa asıl sen hakkını bizlere helal et ablacım..dediğim gibi üzerimizde çok emeğin var :KK42::KK42::KK42:

şimdi destansı uzunlukta olmaması için kısa kesiyorum yazdıklarımı :KK34::KK1: ve çoookkk öpüyorummmmm :KK54::KK54::KK54:

seni çok iyi tanımasam da güçlü ve anaç ruhlu biri olduğunu tahmin ediyorum.allah yardımcın olsun abla.herkes bu dönemlerden zaman zaman geçer senin de bu kötü anlarını en kısa zamanda atlatmanı dilerim.

Allahım hepinizden razı olsunn gönlünüzün muradını versin inşAllah.Evet zor günler geçiriyorum ama biliyorumki zaman herşeyin ilacı gün doğmadan neler doğarrr..Hepinize hakkım anne sütü gibi helal olsunn.

Dualarımdasınız her zaman.

Allahım hepinizden razı olsunn gönlünüzün muradını versin inşAllah.Evet zor günler geçiriyorum ama biliyorumki zaman herşeyin ilacı gün doğmadan neler doğarrr..Hepinize hakkım anne sütü gibi helal olsunn.

Dualarımdasınız her zaman.

Ablacım nereye gidiyorsun :KK43::KK43: Üzüldüm durumuna ne derdin varsa rabbim sana kolaylık versin İnşallah. Allah yardımcın olsun ablam.

slm kızlar bnde aranıza yenı katıldım ben de evlenır evlenmez hamıle kaldım ama 3 ay surdu kalbı durdugu ıcın aldırmak zorunda kaldım:KK43: gecen aralık ayındada kımyasal gebelık yasadım degerler yavas yavas dustu ve adetım 20 sınde ıdı ama kımsyasal gebelık nedenıyle 25 ıne atladı bu ayda oyle yada 25 inı gectıkten sonra hasta olurum dıe dusunuyordum kı ayın 19 unda lavaboya gıttıgımde kahve rengı bıse geldı ve bu hala devam edıyo ıkı gun oldu ve ped kırletmıcek kadar ama ve kasıklarımda ara ara sancı oluyo bole olan varmı uzun oldu bıraz ama yardımcı olursanız sevınırım....

X