- 11 Ekim 2012
- 671
- 0
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #17.441
Canlarım bebek düşünmez olurmuyum hiç tabiki düşünüyorum ama bu ara halletmem gereken bazı sorunlarım var ve o sorunlar topiğe sık girmemi engelleyecek türden kafa yormam gereken mevzular.Yoksa bebek fikrini rafa kaldırıp bu konudan uzaklaşmak değil amacım..
Zor günler geçiriyorum psikolojik olarakta iyi değilim zamana ihtiyacım var lütfen dualarınızı eksik etmeyin bendenn.Hepiniz dualarımdasınız..
Konunun kapatılmasını rica edeceğim..
Canlarım bebek düşünmez olurmuyum hiç tabiki düşünüyorum ama bu ara halletmem gereken bazı sorunlarım var ve o sorunlar topiğe sık girmemi engelleyecek türden kafa yormam gereken mevzular.Yoksa bebek fikrini rafa kaldırıp bu konudan uzaklaşmak değil amacım..
Zor günler geçiriyorum psikolojik olarakta iyi değilim zamana ihtiyacım var lütfen dualarınızı eksik etmeyin bendenn.Hepiniz dualarımdasınız..
ALminna cnm YA BARI yada YA VARİS çekiyoruz cnm.Bismillah deyip başlayp arada c.c dersekte iyi our.Allah kabul etsinnn
çıkmam lazm ii gecelerr
Allahım hepinizden razı olsunn gönlünüzün muradını versin inşAllah.Evet zor günler geçiriyorum ama biliyorumki zaman herşeyin ilacı gün doğmadan neler doğarrr..Hepinize hakkım anne sütü gibi helal olsunn.
Dualarımdasınız her zaman.
Ablacım nereye gidiyorsunÜzüldüm durumuna ne derdin varsa rabbim sana kolaylık versin İnşallah. Allah yardımcın olsun ablam.
Ne güzel anılarımız vardı bu topikte.. İyisimi ben yeniden başlayayım buradann :))
yeni umutlarlaa inşAllahhh
Umudunu kaybetmyn hatunlr topigi mi bnde yaziyorum cnm sayfalara bkrsn umudumuz hep varolsun ama sonu guzel olsunbir topik buldum orayada burayada yazarım artık..Gelmek isteyen herkesede kapım ardına kadar açık canım